- 23 Ekim 2016
- 137
- 98
Bebiş inşallah iyidir 5+4teyim ptesi gidicem doktora akıntı ve meme hassasiyeti dışında bi belirtim yok inşallah her şey yolundadır Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versinNasılsınız bayanlar keyifler nasıl bebisler nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebiş inşallah iyidir 5+4teyim ptesi gidicem doktora akıntı ve meme hassasiyeti dışında bi belirtim yok inşallah her şey yolundadır Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versinNasılsınız bayanlar keyifler nasıl bebisler nasıl
Bizim burda doktor kiloya hicbisey demiyo nedense :) yemek yiyince kilo almican sanki ne alaka bende cok tatli yiyorum sekerim cikar sanmistim 6 haftalik kan aldilar bisey cikmadi ozaman ama iyi olmana sevindim canim sen ne yiyebiliyosan onu ye ama tabi sirf dondurma olmasin bende cok saglikli beslenemesemde yinede yemeye calisiyorum biseyler.Bebeğe bakmadı ayin 17 sinde bakmisiz kalbini duymuşuz dedi. benim şeker biraz yüksek çıkmıştı onun sonuçlarını aldım çok şükür normal hersey , hap verdi bulantım için ve sürekli dondurma yersen kilo alırsın dedi. 14 kasıma randevu verdi tekrar.
günaydın canım öncelikle geçmiş olsun korkutma kendini inşallah birşeyi yoktur bebişinin bir sorun olsaydı zaten Allah korusun kanama falan olurdu diye düşünüyorum düşünce kastıysan kendini o yüzden acıyo olabilirgünaydın kızlar :) inşallah bebişleriniz ve siz sağlıkla afiyettesinizdir
cumartesi günü anlamadığım bir şekilde oturur vaziyette düştüm. o günden karnımda kesemin olduğu kısım ağrıyor. kan lekelenme yok çok şükür. acilde ultrason yoktu bakamadılar bugün doktora gidicem ama inşallah bişey yoktur.
böyle bi durum yaşayan oldu mu aranızda. 2 buçuk aylık oldum ben. hapşırınca öksürünce damarlarım acıyor sanki
teşekkürler sağol canım fazla kasmadım canım çünkü dediğin gibi kanamam olmadı ama ağladım biraz üzüldüm. yattım yormadım kendimi bugün ne ollur ne olmaz diye doktora gideyim dedim. inşallah bişey yokturgünaydın canım öncelikle geçmiş olsun korkutma kendini inşallah birşeyi yoktur bebişinin bir sorun olsaydı zaten Allah korusun kanama falan olurdu diye düşünüyorum düşünce kastıysan kendini o yüzden acıyo olabilir
Teşekkürler benimde ağrım kesildi tamamenBu arada senide unutmadim canim elimi doktoruma soyledim ağrısı gecti ama 2hafta sürdü o da bekleme agrin oldugunda ortopediye git dedi
Biz 5+3 de keseyi gördük 6+4 de kalp atışlarını duymustukKeseyi ve kalp atışlarını ne zaman gördünüz acaba net olarak???
bizide haberdar et tatlım Rabbim korur meleğini merak etme ama yinede için rahat etsin git doktorateşekkürler sağol canım fazla kasmadım canım çünkü dediğin gibi kanamam olmadı ama ağladım biraz üzüldüm. yattım yormadım kendimi bugün ne ollur ne olmaz diye doktora gideyim dedim. inşallah bişey yoktur
sağol canım öğleden sonra gidicem haberdar ederim tabibizide haberdar et tatlım Rabbim korur meleğini merak etme ama yinede için rahat etsin git doktora
12. haftadan sonra kusmalarım başladı.. şimdi aradım doktoru gel serum takalım dedi.. pufff ben serum yemeye gidiyorum.. yoksa açlıktan ve susuzluktan bayılacağımmmm. ne yesem çıkarıyorum..
Valla canm bana 8+5 miydi ne göbekten bakıldı. Ama ablama 6-7 haftalarda bakıldı. Kese bi kere görününce değere gidaha bakılmıyo ki. Yani ben 3 kere kan verip 10 gun bekledim öle gidip keseyi gördüm yani değerim kaçtı hiç bilmiyorum
Çok geçmiş olsun 12.haftadan sonrada oluyormuş böyle şeyler demekki inşallah biran evvel toparlarsın kendini12. haftadan sonra kusmalarım başladı.. şimdi aradım doktoru gel serum takalım dedi.. pufff ben serum yemeye gidiyorum.. yoksa açlıktan ve susuzluktan bayılacağımmmm. ne yesem çıkarıyorum..
içini gönlünü ferah tut canım inşallah bebeğini de görürsün tekrar gittiğinde.Ben bugün gittim doktora göbekten baktı kese göründü dedi ama bebeği göremedi 2 hafta sonra gel dedi
Tesekkurler cnm umarım gecer..Günaydın kızlar cinsiyet en erken ne zaman göstermeye başlıyor kendini
ben zannediyodumki 12. haftadan sonra bulantı kusma gittikçe azalır. tekrar mı başlıyo canım ? bende hafif bulantı daha çok tiksinmelerim vardı. ateşli hastalık geçirdim 9. haftamda kustum. onun dışında bişeyim yok çok şükür ama inşallah bulantı olmaz.