- Konu Sahibi Queengibiqueen
-
23 nde yumurtam çatladı. Bugün 5 güne girdim. Adette ayın 6 sında olmam lazım. Yani şuan döllenme olduysa embriyo bugün rahime ulaşacak. 3-4 günde gömülme işlemi varSizin yumurtlama dönemi nezamandı? ve adetinize kaç gün var?
Bende 22 sinde çatladıgını söylediler yeni kullanmaya başlamıştım ovulasyon testini sağ olsun buradaki arkadaşlar yardımcı oldu anlattı bende merakla bekliyorum umarım güzel sonuçlar alırızBen de aynı şekilde23 ünde çatlama gördüm sizde mi öyle kötü düşünmeyin lütfen. 1 hafta sonra öğreneceğiz
İnşallah arkadaşımBende 22 sinde çatladıgını söylediler yeni kullanmaya başlamıştım ovulasyon testini sağ olsun buradaki arkadaşlar yardımcı oldu anlattı bende merakla bekliyorum umarım güzel sonuçlar alırız
Umarım güzel sonuç alırsın canım bende 5 inde adet olacağım diye hesaplıyorum ama pcosluyum o yüzden düzensizlik var belkide daha geç olurum umudun kırılmasın diye ben 5 inde değilde 10 unda test yapmayı düşünüyorum adet olmazsam eğer23 nde yumurtam çatladı. Bugün 5 güne girdim. Adette ayın 6 sında olmam lazım. Yani şuan döllenme olduysa embriyo bugün rahime ulaşacak. 3-4 günde gömülme işlemi vartoplamda kanda 10 gün içinde çıkar
Amin canım rabbim şu mübarek gecede isteyen herkese vakti zamanında sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinİnşallah arkadaşımhayırlısı ne ise o olsun hepimiz için
Yumurtan çatladıysa 14. Gün adet olman lazım. Olmadıysan o gün test yap canım çıkarUmarım güzel sonuç alırsın canım bende 5 inde adet olacağım diye hesaplıyorum ama pcosluyum o yüzden düzensizlik var belkide daha geç olurum umudun kırılmasın diye ben 5 inde değilde 10 unda test yapmayı düşünüyorum adet olmazsam eğer
Canım ben varım, doktor sol taraf pkos görünümde dedi ama adetlerim çok düzenlidir tek belirti sayabileceğim hafif akne ve göğüs ucu tüylenmesi varKızlar pkos olup düzenli regl olan fakat hamile kalamayan var mı? Düzenli regl olunca pkos nasıl oluyor onuda anlamıyorum
Ben her ay adet görüyorum ama bu hiç bie zaman bire bir aynı günde olmuyor mesela ocakta 8 de gördüysem şubatta 25 inde gördüm martta 5 inde gördüm şeklinde insanlar 28 gümde 35 günde yada 45 günde bir adet görüyor bir düzen içinde ama ben pcosluyum doktorum da o yüzden 2 adet arasındaki zaman aşımı sende sürekli değişiyor sende bu yüzden yumurtlamanı takip edemiyorsun demişti ve bir ilaç yazdı onu kullanmaya başladım ve bu ay ovulasyon testini kullanamaya da başladım yumurtlama günümü öğrenip değerlendirdim umarım güzel sonuçlar alırızKızlar pkos olup düzenli regl olan fakat hamile kalamayan var mı? Düzenli regl olunca pkos nasıl oluyor onuda anlamıyorum
Bu testlerim canım buaradaki arkadaşlar catladıgını söyledi ben tam anlamıyorumYumurtan çatladıysa 14. Gün adet olman lazım. Olmadıysan o gün test yap canım çıkar
Çok iyiBen her ay adet görüyorum ama bu hiç bie zaman bire bir aynı günde olmuyor mesela ocakta 8 de gördüysem şubatta 25 inde gördüm martta 5 inde gördüm şeklinde insanlar 28 gümde 35 günde yada 45 günde bir adet görüyor bir düzen içinde ama ben pcosluyum doktorum da o yüzden 2 adet arasındaki zaman aşımı sende sürekli değişiyor sende bu yüzden yumurtlamanı takip edemiyorsun demişti ve bir ilaç yazdı onu kullanmaya başladım ve bu ay ovulasyon testini kullanamaya da başladım yumurtlama günümü öğrenip değerlendirdim umarım güzel sonuçlar alırız
20 pik 21 çatlama olmuş. Umarım o günleri değerlendirmişsindir canımBu testlerim canım buaradaki arkadaşlar catladıgını söyledi ben tam anlamıyorum
İnşallah canım rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsinÇok iyiinşallah güzel sonuçlar alırız
Değerlendirdim canım yumurtlamanın öncesinde ve sonrasındaki 3 er günü değerlendirdim umarım sonucu da güzelmolur testte gittikçe çizgi kayboldu silikleşti arkadaşlarda bu durumun normal olduğunu yumurtlama olduğu için silikleştiğini söylediler20 pik 21 çatlama olmuş. Umarım o günleri değerlendirmişsindir canım
Hadi olumlu olsun inşallah bize de yazınBata şuan 4 var 6 gün kala test yaptım çıkmadı bi yanım umutlu bi yanım umutsuz nasip
Ben varım çatlama 19 mart bat 2 NisanŞuan benim gibi bu hafta sonucunu öğrenicek olan var mı?
Ayy inşallah bu gecenin hatrina hepimizin güzel haberlerini alalım inşallah sabah kan verecegimMerhaba canım güzel haberlerinizi bekliyorum
Güzel haberlerini bizimledir paylaş canım umarım hakkında hayırlısı olurAyy inşallah bu gecenin hatrina hepimizin güzel haberlerini alalım inşallah sabah kan verecegim
Benimde bat 5 Nisan Heycan stres korku hepsi bir ara şu mübarek gece hatrına rabbim bizlere hayırlı evlatlar nasip etsinBen varım çatlama 19 mart bat 2 Nisan
Benimde sağ tarafta tembellik var hatta çatlama iğnesi yaptırdım üç defa hep soldaki yumurta büyüdü çatladı, düzenli regl olduğu halde neden hamile kalamiyoruz acabaCanım ben varım, doktor sol taraf pkos görünümde dedi ama adetlerim çok düzenlidir tek belirti sayabileceğim hafif akne ve göğüs ucu tüylenmesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?