GEBELİK İSTEYENLER KONUŞALIM❤️

29 yaş olacağım elhamdülillah bi oğlum var üç buçuk yaşında o kadar kafaya taktım ki ondan önce olmayacak diye üç kimyasal yaşadım tamam dedik üzüldük ama bir taraftan da sevindik çünkü hamile kalabiliyorum diye sorunu bulduk neyse pıhtılaşma bu sefer de ha deyince olmadı bir de tiroid sorunu bilmem ne ilaçlar falan olmuyor dedi ki bir arkadaşım gel belini çektirelim iyi son çare bi de o olsun dedik o ay adetten temizlenir temizlenmez belimi çektirdim ve cidden ilkinde hafif bi ses geldi ağrı acı kesinlikle yok olmadı teyze dedi ki o akşam da ilişki olsun iyi dedik neyse oldu o ay taş çatlasın iki yada üç ilişki oldu tabi yumurtlama da gördüm o günleri değerlendirdik bir de sonra Meryem ana otu suyu içtik okumalar dualar umudum yok tabii çünkü o ay olmazsa rahim filmi çekilcem doktorum bekliyor neyse baktım aha elhamdülillah hamileyim neyse bir şekilde oldu bitti doğurduk şükür büyüdü derken ikinci bebemin sorunu da düşündük tamam olsun dedik ağustos ayında varla yok arası pik gördüm ondan önce de bi ara yumurtlama göremiyordum bile eyvah dedim tamam bitti yumurtalar da gitti derken ağustos ayında da dediğim gibi doğru düzgün pik bile değil böyle kıpkırmızı yok yani neyse o akşam bi ilişki oldu o sıra oğlumda rahatsız tabi onun derdine düştük derken o ay tek ilişki adam akıllı yumurtlama olmadan hamile kalmışım ama gel gelelim ben bunu ağrı sancı ile öğrendim meğer dış gebelikmiş derken o süreçte zordu uzadı derken ocakta rahim filmi çekildim bir de ne öğreneyim sol tüp kapalı dış gebelikte sağ tüpten olmuş yani sol ne zamandır kapalı onu da bilmiyoruz neyse bu ay yeni düşündük tabi ben yine adam akıllı yumurtlama çatlama görmedim ama denedik Allah büyük dedik afedersiniz akıntıya göre hareket ettik iki kere oldu bi tamam cuma da dahiliyeye gitmem gerekti adetime sekiz gün var ama doktora yine de dedim tahlilleri alırken oda betaya da bakalım olmazsa ona göre ilaç yazalım erken biraz ama belki de çıkar diyerek bakalım pazartesi sonuca gideceğim hayırlı haberlerle inşaAllah yine tutmuştur gerçi artık şansım da çok az tek tüplü olunca ama bi umut işte dua beklerim cidden zor işler bunlar arkadaşım ikinci çocuğa karar verince korunmayı bırakır bırakmaz hemen tek bir ilişki ile hamile kaldı maşaAllah insan imreniyor cidden 🥲
Merhaba dış gebelikten sonra ne kadae beklediniz acaba tekrar bebis yapmak icin

Benim bu ay şaşırdığım memitolarım ağrımıyor noldu bunlara 😂 minciriyorum bakim ağrıyor mu diye yok anam ağrı yok
Benim de aynı her ay regliden önce ağrımaya acımaya başladım 6 gün kaldı bu ay hiç acımıyor. Bir de benim bu kadar kaldığımda hep yeme ataklarım olurdu bu ay hiç olmadı

Benimde 19da yumurtlama günümdü ve bu ay denedik bakalım şuan adetime 6 gün kaldı. Sizce nezaman test yapmalıyım kızlar? 🌸💞

Back
X