- 6 Mart 2025
- 127
- 34
- 13
- Konu Sahibi Queengibiqueen
-
Kedim var da yanıma gelmesi falan işaret mi diye de bi düşünmüyor değilimKesinlikle ama vitamin ve yumurtla besleyiciler en az 3 aylık kullanımda etki gösteriyor diye biliyorum ümidimiz var İnşallah bizde müjdeleneceğiz
Ahahhh ay Allah yüzünü güldürsünKedim var da yanıma gelmesi falan işaret mi diye de bi düşünmüyor değilim
Benim kedide maov maov maov ömrümüzü yedi oda çocuk istiyor da işteKedim var da yanıma gelmesi falan işaret mi diye de bi düşünmüyor değilim
Ailecek çocuklanırsınııızz inşaAllahhhBenim kedide maov maov maov ömrümüzü yedi oda çocuk istiyor da işte
İnşallahhh isteyen herkesle beraber içinde bende sende inşallahAilecek çocuklanırsınııızz inşaAllahhh
Ay inşaAllah yaa bakalım pazartesi de heyecanla bekliyorum ama hiçbir belirtim de yok yani onu da söyleyimİnşallahhh isteyen herkesle beraber içinde bende sende inşallah
İşte benimde yok ahahahahAy inşaAllah yaa bakalım pazartesi de heyecanla bekliyorum ama hiçbir belirtim de yok yani onu da söyleyim
ya allah seni sevindirsin inşallah o kadar tatlı ve samimi geliyorsun kiİşte benimde yok ahahahahnormalde göğüslerim ağrırdı şimdi hiç tık yok elim ayağım buz gibi tuvalete çok gidiyorum da üşüdüğüm içindir diyorum ama bu kadar kasık ağrısı bide başka hiç bir şey yok
Canım benim sensin tatlıya allah seni sevindirsin inşallah o kadar tatlı ve samimi geliyorsun kibu arada kimyasal yaşadığım zaman da şu anda da göğüslerimde farklılık yok benim o yüzden bence takılma belirtilere
ay sen daha çokk gençmişsin bende biraz yaşın var sanmıştım o yüzden gönlünü ferah tut senCanım benim sensin tatlı
Ooo ben belirti bile yaratırım istesem de işte dur daha o kadar delirmedimbekliyorum daha ayın 28. De test yapcam ayyy
Oğluma hamileliğimi ilk ayıktığım belirti ayak üşümesiydiİşte benimde yok ahahahahnormalde göğüslerim ağrırdı şimdi hiç tık yok elim ayağım buz gibi tuvalete çok gidiyorum da üşüdüğüm içindir diyorum ama bu kadar kasık ağrısı bide başka hiç bir şey yok
Yapmaaaa beni heveslendirmeeeeee ben kalkar gider test alır yaparım kan veririm ben bunları yapaaarummmOğluma hamileliğimi ilk ayıktığım belirti ayak üşümesiydiyani ilginç şekilde o gün ayaklarım hiç ısınmadı adet günümdü test yaptım pozitif tek cidden bu belirtiyi hatırlıyorum başka hiçbir şey dikkatimi çekmemişti ama o gün ayaklarım buzdu hiç ısınmamıştı
Ay inşallah ya inşallaaaaahhhhhhhay sen daha çokk gençmişsin bende biraz yaşın var sanmıştım o yüzden gönlünü ferah tut sen
Heveslendirmiyorum daaaa ne bilim sen diyince olanı söyledim herkeste aynı olacak da değil ki kimi gebelik belirtisini dorukta yaşıyor mübarek hemen daha adete varken çok şey yaşayan oluyor (psikolojik olanlar dışında gerçek belirtiler) kimi de yaşamıyor bile bilemedim yaniYapmaaaa beni heveslendirmeeeeee ben kalkar gider test alır yaparım kan veririm ben bunları yapaaarummm
Aşkı naber benim ayaklarım donmak üzere sanırım benim artık ayaklarım yok sende de böyle miydiHeveslendirmiyorum daaaa ne bilim sen diyince olanı söyledim herkeste aynı olacak da değil ki kimi gebelik belirtisini dorukta yaşıyor mübarek hemen daha adete varken çok şey yaşayan oluyor (psikolojik olanlar dışında gerçek belirtiler) kimi de yaşamıyor bile bilemedim yani
Benim normalde 18 mart olmamlazımdı, ama geç yumurtladım ovülasyon yapıyorum. Onu hesap edersem ,3 gün var testime bakar mısın biri kaset biri awoxKızlar benim bugün bata 4 gün var sabah test yapsam mı çok mu acele ediyorum erken mi yaaa biri bana bişey desinnn kendimi zor tutuyorum
Erken gebelik yapabilirsin bence ama artımed daysdoctor ve freely markaları hariçKızlar benim bugün bata 4 gün var sabah test yapsam mı çok mu acele ediyorum erken mi yaaa biri bana bişey desinnn kendimi zor tutuyorum
Kaset testteki kurumaya benziyor ama awox sanki azıcık çıkarmış gibi geldi yaaBenim normalde 18 mart olmamlazımdı, ama geç yumurtladım ovülasyon yapıyorum. Onu hesap edersem ,3 gün var testime bakar mısın biri kaset biri awox
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?