- 30 Ocak 2025
- 22
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi Queengibiqueen
-
İkisinde de çizgi vaaaar ❤ kaç dakikada çıktı acaba inşallah doğrudur şöyle çizgi görsem koşarak kan vermeye giderdimmm umarım yanıltmıyordur arkadaşımBenim normalde 18 mart olmamlazımdı, ama geç yumurtladım ovülasyon yapıyorum. Onu hesap edersem ,3 gün var testime bakar mısın biri kaset biri awox
Sabah yapcam o zaman Nimo var bende bakalım hayırlısıErken gebelik yapabilirsin bence ama artımed daysdoctor ve freely markaları hariç
Yap ilk idrarla ama buraya da at bizde bakalımSabah yapcam o zaman Nimo var bende bakalım hayırlısı
İnşallah inşallahhhhBende 17 aylık evliyim hala yok bebeğim. İstiyoruz ama olacak inanıyorum Allahin izniyle. Doktora da gittim pcos tanısı konulmadi ama görüntüsü vardı folik asit verdi devam et dedi artık yine olumsuz olursa eşine bakalim dedi. Adetim 2 3 gün var kasik ağrılarım hafif var, kızlar benim adetimden 10 gün önce çok Kasık ağrım oluyor bir de bel normal mi zaten sık adet oluyorum 23 25 arasi döndüm başından başına. Rabbım isteyen herkese afiyetle imanla Kuran'la nasip etsin tez zamanda..
Kasette ki beş 6 dakika içinde ama fotoğrafı daha sonradan çektim. Ama awox 2-3 dk içinde belliydi. Gerçekte daha belli fotoğrafta daha az çıkıyor. Koyulaşma görmeden kan vermeye gitmem akıllandım artıkİkisinde de çizgi vaaaar ❤ kaç dakikada çıktı acaba inşallah doğrudur şöyle çizgi görsem koşarak kan vermeye giderdimmm umarım yanıltmıyordur arkadaşım
Gerçekte daha çok belli oluyor ama kaseti fotoğrafını çektiğimde daha geçti ama ilk 5 dakikada belli oldu. Ama awox 2-3 dk da. Bir de avks yaptigimda idrarım çok suydu yani çok su içtikten sonra yaptım yapmaya niyetim yoktu komşum testi verince yapayım dedim. Yarın sabah ilk idrarla yapacağımKaset testteki kurumaya benziyor ama awox sanki azıcık çıkarmış gibi geldi yaa
Aşkım ben nimo da üç kere yalancı negatif gördüm, moralini bozmak istemem yanlış anlama. Ama eğer çok koyu bir çizgi görmediysen ona çok güvenmeSabah yapcam o zaman Nimo var bende bakalım hayırlısı
Sen de haklısın. Testtense kanda negatif görmek daha üzücü olabiliyor (yaşandı)Kasette ki beş 6 dakika içinde ama fotoğrafı daha sonradan çektim. Ama awox 2-3 dk içinde belliydi. Gerçekte daha belli fotoğrafta daha az çıkıyor. Koyulaşma görmeden kan vermeye gitmem akıllandım artık
AyyAşkım ben nimo da üç kere yalancı negatif gördüm, moralini bozmak istemem yanlış anlama. Ama eğer çok koyu bir çizgi görmediysen ona çok güvenme
Eski mesajlarım da vardı şimdi gidip bulamadım görseli benim bayağı bayağı pozitif çıkmıştı iki gün sonra regl olmuştum. Tabii ikinci günün sonunda farklı bir Marc’a yapmıştım regl olmadan önce o negatifti.Ayytamamdır teşekkür ederimm
Aynen aynen neler neler yaşandı maalesefSen de haklısın. Testtense kanda negatif görmek daha üzücü olabiliyor (yaşandı)
Allah en yakın zamanda hayırlı mutlu sonuçlarla karşılaştırsın hepimizi
Yap koyulaşır belki deAynen aynen neler neler yaşandı maalesef bakalım yarın ilk idrarla tekrar bir test yapacağım. Ama awox gözde bakımında daha net görünüyor fotoğrafı çok yansımıyor
Yarın sabah yapacağım işe giderken çişimi tutuyorumYap koyulaşır belki deve bize de haber et
Ben de silik milik görürsem oynaya oynaya atarım zatenhaberleşelim
Ha gayrettYarın sabah yapacağım işe giderken çişimi tutuyorum
Evet erken olmuş olsun yapmamak daha çok strese sokar belkiHa gayrett
Bi de ben adete 7 gün kala rekor kırarak test yaptım tabi negatif çıktıben çok ümitli değilim ama duramıyorum yapamıyoruuuum ben iflah olmaz bi test bağımlısıyım galiba evet
Yok canım yapmadım 1 kürtaj geçmişim var adetim düzenli olmaya başladı kürtajdan sonra 2 aydır ben de dedim heralde 14ünde yumurtlamışımdır uygulamaya göre davrandım yaniEvet erken olmuş olsun yapmamak daha çok strese sokar belkiumarkm güzel sonuçlar alırsın ovülasyon takibi yaptın mı
Ya bende kürtaj oldum çok geçmiş olsunYok canım yapmadım 1 kürtaj geçmişim var adetim düzenli olmaya başladı kürtajdan sonra 2 aydır ben de dedim heralde 14ünde yumurtlamışımdır uygulamaya göre davrandım yani
O kadarını hatırlamıyorum ama benim de yine ayaklarım zor ısınıyor oruçtanda olabilirAşkı naber benim ayaklarım donmak üzere sanırım benim artık ayaklarım yok sende de böyle miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?