• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK İSTEYENLER KONUŞALIM❤️

Benim normalde 18 mart olmamlazımdı, ama geç yumurtladım ovülasyon yapıyorum. Onu hesap edersem ,3 gün var testime bakar mısın biri kaset biri awox
İkisinde de çizgi vaaaar ❤ kaç dakikada çıktı acaba inşallah doğrudur şöyle çizgi görsem koşarak kan vermeye giderdimmm umarım yanıltmıyordur arkadaşım 🫂

Bende 17 aylık evliyim hala yok bebeğim. İstiyoruz ama olacak inanıyorum Allahin izniyle. Doktora da gittim pcos tanısı konulmadi ama görüntüsü vardı folik asit verdi devam et dedi artık yine olumsuz olursa eşine bakalim dedi. Adetim 2 3 gün var kasik ağrılarım hafif var, kızlar benim adetimden 10 gün önce çok Kasık ağrım oluyor bir de bel normal mi zaten sık adet oluyorum 23 25 arasi döndüm başından başına. Rabbım isteyen herkese afiyetle imanla Kuran'la nasip etsin tez zamanda..🤭

Bende 17 aylık evliyim hala yok bebeğim. İstiyoruz ama olacak inanıyorum Allahin izniyle. Doktora da gittim pcos tanısı konulmadi ama görüntüsü vardı folik asit verdi devam et dedi artık yine olumsuz olursa eşine bakalim dedi. Adetim 2 3 gün var kasik ağrılarım hafif var, kızlar benim adetimden 10 gün önce çok Kasık ağrım oluyor bir de bel normal mi zaten sık adet oluyorum 23 25 arasi döndüm başından başına. Rabbım isteyen herkese afiyetle imanla Kuran'la nasip etsin tez zamanda..🤭
İnşallah inşallahhhh 💕

İkisinde de çizgi vaaaar ❤ kaç dakikada çıktı acaba inşallah doğrudur şöyle çizgi görsem koşarak kan vermeye giderdimmm umarım yanıltmıyordur arkadaşım 🫂
Kasette ki beş 6 dakika içinde ama fotoğrafı daha sonradan çektim. Ama awox 2-3 dk içinde belliydi. Gerçekte daha belli fotoğrafta daha az çıkıyor. Koyulaşma görmeden kan vermeye gitmem akıllandım artık

Kaset testteki kurumaya benziyor ama awox sanki azıcık çıkarmış gibi geldi yaa
Gerçekte daha çok belli oluyor ama kaseti fotoğrafını çektiğimde daha geçti ama ilk 5 dakikada belli oldu. Ama awox 2-3 dk da. Bir de avks yaptigimda idrarım çok suydu yani çok su içtikten sonra yaptım yapmaya niyetim yoktu komşum testi verince yapayım dedim. Yarın sabah ilk idrarla yapacağım

Kasette ki beş 6 dakika içinde ama fotoğrafı daha sonradan çektim. Ama awox 2-3 dk içinde belliydi. Gerçekte daha belli fotoğrafta daha az çıkıyor. Koyulaşma görmeden kan vermeye gitmem akıllandım artık
Sen de haklısın. Testtense kanda negatif görmek daha üzücü olabiliyor (yaşandı)
Allah en yakın zamanda hayırlı mutlu sonuçlarla karşılaştırsın hepimizi 🍀🥹

Sen de haklısın. Testtense kanda negatif görmek daha üzücü olabiliyor (yaşandı)
Allah en yakın zamanda hayırlı mutlu sonuçlarla karşılaştırsın hepimizi 🍀🥹
Aynen aynen neler neler yaşandı maalesef🙂↕️ bakalım yarın ilk idrarla tekrar bir test yapacağım. Ama awox gözde bakımında daha net görünüyor fotoğrafı çok yansımıyor

Aynen aynen neler neler yaşandı maalesef🙂↕️ bakalım yarın ilk idrarla tekrar bir test yapacağım. Ama awox gözde bakımında daha net görünüyor fotoğrafı çok yansımıyor
Yap koyulaşır belki de 🤲🏼 ve bize de haber et ❤️
Ben de silik milik görürsem oynaya oynaya atarım zaten 😅 haberleşelim 💫

Ha gayrett 🤣😂
Bi de ben adete 7 gün kala rekor kırarak test yaptım tabi negatif çıktı 🥲 ben çok ümitli değilim ama duramıyorum yapamıyoruuuum ben iflah olmaz bi test bağımlısıyım galiba evet 🏆🥇
Evet erken olmuş olsun yapmamak daha çok strese sokar belki🙏🏻 umarkm güzel sonuçlar alırsın ovülasyon takibi yaptın mı

Evet erken olmuş olsun yapmamak daha çok strese sokar belki🙏🏻 umarkm güzel sonuçlar alırsın ovülasyon takibi yaptın mı
Yok canım yapmadım 1 kürtaj geçmişim var adetim düzenli olmaya başladı kürtajdan sonra 2 aydır ben de dedim heralde 14ünde yumurtlamışımdır uygulamaya göre davrandım yani 🤷🏻‍♀️

Test bu şekilde inşallah doğrudur 🥹 2 gün sonra tekrarlayacağım ☺️
IMG_1480.webp

Back
X