- Konu Sahibi Queengibiqueen
-
O zmn acik mavimsi gibi görünüyor
haberi versem bugün erken olur demiBu testte ikinci çizgi de mavi mi çıkması gerek
hamilelik var canımKızlar bugün bi test yaptım al bi markası adetime 1 hafta var hafif bir pembelik çıktı fotoğraf da ne kadar belli bilmiyorum ama gebelik olma ihtimali var mıdır ki
Net çizgi çıksın oyle soyle bence kuzum bide kanla netlestir bncehaberi versem bugün erken olur demi
bi başka markanın testini mi yapsamNet çizgi çıksın oyle soyle bence kuzum bide kanla netlestir bnce
Bulabilirsen eğer prodoctor yap birde burda awox iyi diyorlar ikisinden birisini dene birde bakslimbi başka markanın testini mi yapsam
Umarım test yaniltmaz daha adetime var ya böyle çıkmasına da şaşırdım inşallah hamileyimdirrhamilelik var canım
Belki yerleşme olabilir,adet tarihine kaç gin kaldıMerhaba hanımlar
Adetim düzensiz amh düşük 2 kez tüp denedik olmadı bu ay clife macun kullandım nedense çok umutluyum 21. Gün WC de hafif bı leke aktı gitti peceteye yada iç çamaşırımda bisiy gelmedi sonrasında ara ara adet sancıları gibi sancılarım oldu ama gelen giden bisiy olmadı şimdi 24. Günümdeyim sancılar geçti dün ve bugün kabızlık ( ramazan ayında bile yaşamadım) ve yine WC de akan lekeli akıntı var kahve gibi peçeteye silincede geliyor iç çamaşırımda da var bu yerleşme belirtileri olabilir mi hanımlar başkada herhangi birşeyim yokcevaplarinizi bekliyorum
Adetim düzensiz maalesefBelki yerleşme olabilir,adet tarihine kaç gin kaldı
Estağfurullah,sulu olması da yerleşme kanaması sayılıyor diye biliyorum.İsterseniz biraz daha bekleyip erken gebelik testi yapın.İnşalllah vardır gönlünüze göre olsun herşeyAdetim düzensiz maalesef35 te oluyor 25 te olabiliyor ama yerleşme kanaması böyle sulu kivamli akışkan mi oluyor yoksa daha mat bisiy mi yani çok özür dileyerek söylüyorum WC de idrar yaparken akması yani akıntı gelmesi biraZ düşündürdü beni çünkü herkes iç çamaşırında yada peçeteye sildiginde geldigini söylüyordu okuduklarimda WC akan bisiy den bahseden olmamıştı
Ewt bir hafta daha bekleyip test yapacağım günüm belli olmadığı için bu akintilara göre hareket edip Amin inşallah şu mübarek bayram günü rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasinEstağfurullah,sulu olması da yerleşme kanaması sayılıyor diye biliyorum.İsterseniz biraz daha bekleyip erken gebelik testi yapın.İnşalllah vardır gönlünüze göre olsun herşey
Çıkmaz. Ben kan verdim başka bir hastalıktan dolayı. Beta 0.2 idi. En aşşagı 10-11 de belli olur erken gebelikte.Çatlamadan sonra 7.gündeyim test yapsam cıkarmı kızlar yadayanamıyorum
Var var :)) çatlamadan sonra kaçıncı gün test yaptınızyine çok az silik görünüyor delircem emin olamıyorum
Net çizgi çıksın oyle soyle bence kuzum bide kanla netlestir bnce
11.gün yaptımVar var :)) çatlamadan sonra kaçıncı gün test yaptınızhayırlı olsun
Benim adet belirtilerim var yaAdetine 3 gün kalmış olsada belirti yaşamyıyan var mı kızlar aranızda?
ozaman geliçekBenim adet belirtilerim var yaara ara geliyo gidiyo her zaman olan ağrılarım
Çok teşekkür ederim canımHayirlisi olsun kuzum var görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?