- Konu Sahibi Queengibiqueen
-
Baktik olmadi deneriz canimayyy napcaz başka bir test daha mı denesek?
tamamBaktik olmadi deneriz canim
Çok erken daha yapmayın ben 10.günde yaptım çıkmadı tabi belki de yoktur ondan çıkmadı ama sizin için baya erkenÇatlamadan sonra 7.gündeyim test yapsam cıkarmı kızlar yadayanamıyorum
Aynen tuttum kendimi yapmadımÇok erken daha yapmayın ben 10.günde yaptım çıkmadı tabi belki de yoktur ondan çıkmadı ama sizin için baya erken
Canim benim geçen ay hiç mi hiç belirtim yoktu ama kimyasal yaşadım.. bu ayda gebelik düşünmedim atlatayım bu ayı düşündüm burda okudukça gaza geldim öyle test yaptımAdetine 3 gün kalmış olsada belirti yaşamyıyan var mı kızlar aranızda?
çok doğru söylüyorsunCanim benim geçen ay hiç mi hiç belirtim yoktu ama kimyasal yaşadım.. bu ayda gebelik düşünmedim atlatayım bu ayı düşündüm burda okudukça gaza geldim öyle test yaptımbelirti mi degilmi bilmem ama bugün kasik ağrım vardi sırtım ağrıyor falan belkide yorgunluk bilemiyorum.. ama şöyle akintiymis göğüs hassasiyeti falan yok..ilk gebelihimde de bunlar yoktu benim.. regl 3 gün geçti aşırı bi kasik ağrım vardi gün içinde de baygınlık derecesi açlık durumu normalde hiç acikmam regli olcem herhalde demistim ilac alacaktım. Kuzenim kardeşim tutturdu illa test yapalım die eğlencesine yaptik o zmn için 5 liralık kaset testle anında çift cikti ben şok tabi inanmadım cunku bi kez deneme olmustu bakalim olur mu die kan verdik hemen gidip 257ydi bi oglum var 5 bucuk yasinda . Demem su ki hamile olmak için sanirim biraz da kafada o düşünce olmayacak psikolojik olarak.. diyorum ya ne ovulasyon testi ne erken gebelik bilmem ne bunlar insanı yoruyor sanirim
Bu arada ben bugün test alamadım nobetci eczane yoktu yakınlarda yarin sabah test yapamycam diğer gunle4 de bulamazsam otomatik olarak regli gününe gelmis olcem hayirlisi ile senden güzel haber bekliyorum amaçok doğru söylüyorsunbakalım sabırlı olmak gerek ve düşünmemek lazım aslında
tamam canım sende haber ver ama sonuçuBu arada ben bugün test alamadım nobetci eczane yoktu yakınlarda yarin sabah test yapamycam diğer gunle4 de bulamazsam otomatik olarak regli gününe gelmis olcem hayirlisi ile senden güzel haber bekliyorum ama
Tabikitamam canım sende haber ver ama sonuçu
Test yaptın mı canım yenidentamam canım sende haber ver ama sonuçu
Test yaptın mı canım yeniden
yine çok az silik görünüyor delircem emin olamıyorumTest yaptın mı canım yeniden
yine çok az silik görünüyor delircem emin olamıyorum
Hayırlı olsun baya belirginleşmişyine çok az silik görünüyor delircem emin olamıyorum
Bu testte ikinci çizgi de mavi mi çıkması gerekyine çok az silik görünüyor delircem emin olamıyorum
evetBu testte ikinci çizgi de mavi mi çıkması gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?