- 10 Haziran 2024
- 164
- 60
- 13
- 26
- Konu Sahibi Queengibiqueen
kaç gün sonra tekrar test yapıym?Evet var gibiregl yaklaşınca daha da netleşir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç gün sonra tekrar test yapıym?Evet var gibiregl yaklaşınca daha da netleşir
Çizgi var gibi amaAynen cnm ya özellikle yükleyince görünmüyor cozunurluk gidiyo..10 dk sonraki
Ben de hafif gölge gördüm buraya yüklerken kalitesi düşüyor zatensilik bir cizgi görünüyor ama anlamadım![]()
10 gün geçti ve adetime 4 gün varBen de hafif gölge gördüm buraya yüklerken kalitesi düşüyor zateninşallah vardir
çatlama üzerinden kaç gün geçti
inşallah canımÇizgi var gibiiii ay hadı bu topik uğurlu gelsin inşallah herkes hamile kalsın![]()
Belirti var mıydı10 gün geçti ve adetime 4 gün var
hiçbir belirti yokBelirti var mıydı![]()
Merhabalar benim de adete 3 gün kala 2.3 çıktı umut oldunuz bana şuan tekrar ne zaman kan verdiniz acaba adet sonrasi miMerhaba bebiş benim adete 3 gün kala 3 çıktı sonra 38-82 olarak yükseldi tabikiiii yükselebilir![]()
Ayyyyy benim de öyle belirti olarak beya akıntı ve kasik agrisi başka yok normalde regl öncesi karnım agrir şişer faln o yok iste regl 3. Günüm hala olmadım test negatif benim gibi olan var miKızlar reglime 7 gün var pms dönemi normalde göğüslerim falan sişer ama hiç belirti yok ha ne gebelik için ne de regli için bu ay ovülasyon testiyle değerlendirdim çatlamadan sonraki 5. Gün ama bilemiyorum ya hayırlısı olsunda bu benim dikkatimi çekti akıntı falanda hiç yok ağrı sızı hiç bir şey yok ay n’oluyo acaba![]()
Pazartesi yapalım bence tekrarkaç gün sonra tekrar test yapıym?![]()
Adet günümü bekledim olmayınca ertesi sabah hemen kan verdim bugün de birdaha verdim 193 çıktı sağlıkla ilerliyor çok şükür sanırım geç döllenme oldu ben yumurtlama takibi de yapıyordum günlerimden eminim sizinde vardır inşallahMerhabalar benim de adete 3 gün kala 2.3 çıktı umut oldunuz bana şuan tekrar ne zaman kan verdiniz acaba adet sonrasi mi![]()
Adet günümü bekledim olmayınca ertesi sabah hemen kan verdim bugün de birdaha verdim 193 çıktı sağlıkla ilerliyor çok şükür sanırım geç döllenme oldu ben yumurtlama takibi de yapıyordum günlerimden eminim sizinde vardır inşallah![]()
Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin maasallahAdet günümü bekledim olmayınca ertesi sabah hemen kan verdim bugün de birdaha verdim 193 çıktı sağlıkla ilerliyor çok şükür sanırım geç döllenme oldu ben yumurtlama takibi de yapıyordum günlerimden eminim sizinde vardır inşallah![]()
Akıntınız var mı? Benim hiç yok.Adet günümü bekledim olmayınca ertesi sabah hemen kan verdim bugün de birdaha verdim 193 çıktı sağlıkla ilerliyor çok şükür sanırım geç döllenme oldu ben yumurtlama takibi de yapıyordum günlerimden eminim sizinde vardır inşallah![]()
Dualarım sizinleRabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin maasallahİnşallah umudum var hala adet günüm yarın dua edin
![]()
Yani öyle aşırı bir akıntım yok günde bir en fazla iki kez oluyor şeffaf su gibi bazen bazen hafif sarı bazen beyazAkıntınız var mı? Benim hiç yok.
İnşallah vardırRabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin maasallahİnşallah umudum var hala adet günüm yarın dua edin
![]()
İnşallahhİnşallah vardır![]()
Bakalim beklemedeyim son 3 gün kalıyor artık saat 12 den sonraÇizgi var gibi ama