GEBELİK İSTEYENLER KONUŞALIM❤️

Kızlar reglime 7 gün var pms dönemi normalde göğüslerim falan sişer ama hiç belirti yok ha ne gebelik için ne de regli için bu ay ovülasyon testiyle değerlendirdim çatlamadan sonraki 5. Gün ama bilemiyorum ya hayırlısı olsunda bu benim dikkatimi çekti akıntı falanda hiç yok ağrı sızı hiç bir şey yok ay n’oluyo acaba 😂
Ayyyyy benim de öyle belirti olarak beya akıntı ve kasik agrisi başka yok normalde regl öncesi karnım agrir şişer faln o yok iste regl 3. Günüm hala olmadım test negatif benim gibi olan var mi

Merhabalar benim de adete 3 gün kala 2.3 çıktı umut oldunuz bana şuan tekrar ne zaman kan verdiniz acaba adet sonrasi mi 😍
Adet günümü bekledim olmayınca ertesi sabah hemen kan verdim bugün de birdaha verdim 193 çıktı sağlıkla ilerliyor çok şükür sanırım geç döllenme oldu ben yumurtlama takibi de yapıyordum günlerimden eminim sizinde vardır inşallah 🌸

Adet günümü bekledim olmayınca ertesi sabah hemen kan verdim bugün de birdaha verdim 193 çıktı sağlıkla ilerliyor çok şükür sanırım geç döllenme oldu ben yumurtlama takibi de yapıyordum günlerimden eminim sizinde vardır inşallah 🌸

Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin maasallah 😍 İnşallah umudum var hala adet günüm yarın dua edin 🫂🌸

Akıntınız var mı? Benim hiç yok.

Back
X