- 10 Haziran 2024
- 169
- 63
- 13
- 26
- Konu Sahibi Queengibiqueen
-
al yanına testini belli olmaz belki orda yaparsınSenbilirsin canım ben yaptım ovalüsyon koyu çıkıyor gebelikte ilk çizgi göremiyorum sonradan çıkıyor anlam veremedim arada giren ağrım da var bakalım salıya kadar belli olur adeti bekleyecem bugün şehir dışına eşimin ailesinin yanına gidiyoruz yanıma ovalüsyon ve gebelik testi aldım amaorda yapabilirmiyim bilmiyorum kalabalıklar çünkü
Yok dimi benim gözler yanlışBende test yaptım yeni uyanmıştım ilk 3 dk bi gölge cikti gibi yaa keşke prodoctor falan bulabilseydim varsa var yoksa tertemiz bi 2 . Çizgi veriyor
canım ben ikinçi cizgiyi göremedim bu erken gebelik testi mi?Yok dimi benim gözler yanlış
Evet cnm erken fotoda görünmüyor bende farkettim simdi bakınca.. hic kullanmadığım bi markanın bulamadim aldığımı bakalim bugun re bi bakacağım 4 gün kaldı reglime de.. ilk 3 dk da gölgeyi çıkardıcanım ben ikinçi cizgiyi göremedim bu erken gebelik testi mi?
benimde aynı şekil 4 gün var ama testi yapsam mı yapmasam mı bilmiyorumEvet cnm erken fotoda görünmüyor bende farkettim simdi bakınca.. hic kullanmadığım bi markanın bulamadim aldığımı bakalim bugun re bi bakacağım 4 gün kaldı reglime de.. ilk 3 dk da gölgeyi çıkardı
İlk idrardi benim kaçırmayaym dedim yaptimbenimde aynı şekil 4 gün var ama testi yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum
sabah idrarı demi?İlk idrardi benim kaçırmayaym dedim yaptim
Evet cnm gec uyandım bugün sabah ilk idrarsabah idrarı demi?
Onun da belli bir süresi yok mu beklemebende sabah idrarımı bi küçük bişeye koydum ama hiç cesaretim yok yapmaya
Farklı canım prodoctor var awox var kaset test olan laboquick marka var innovita varal yanına testini belli olmaz belki orda yaparsınpeki senin testlerin hepsi aynı marka mı yoksa farklı mı?
Onun da belli bir süresi yok mu beklemebende tekrarlama yapacağım çünkü 10 dk benim çizgi yerini buldu gibi yalancı pozitif olabilir emin olmak lazım tekrar yapcem
Yap yap bisey olmaz bosver eğlencesine yapar gibi yap testibende sabah idrarımı bi küçük bişeye koydum ama hiç cesaretim yok yapmaya
Fotoda gölgeler silikler ne yazık ki görünmüyor benim dün kü testler gibiYok dimi benim gözler yanlış
yapıyorum ozamanYap yap bisey olmaz bosver eğlencesine yapar gibi yap testi
Aynen cnm ya özellikle yükleyince görünmüyor cozunurluk gidiyo..10 dk sonrakiFotoda gölgeler silikler ne yazık ki görünmüyor benim dün kü testler gibi
Yap kuzum yap her testte hamileyim değilim die yapmayın bence ztn eğlencesine yapıyor gibi yap.. daha 4 gün var erken bu yaptıklarımızın en az regl 3 gun geçmesi lazım ztnyapıyorum ozaman
silik bir cizgi görünüyor ama anlamadımYap kuzum yap her testte hamileyim değilim die yapmayın bence ztn eğlencesine yapıyor gibi yap.. daha 4 gün var erken bu yaptıklarımızın en az regl 3 gun geçmesi lazım ztn
Aynen silik gölge gibi var benimde böylesilik bir cizgi görünüyor ama anlamadım
Evet var gibisilik bir cizgi görünüyor ama anlamadım
ayyy napcaz başka bir test daha mı denesek?Aynen silik gölge gibi var benimde böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?