- 2 Temmuz 2024
- 3.238
- 5.480
- 73
- 27
- Konu Sahibi Queengibiqueen
-
Evet canım erken yaptım ama tüp bebek tedavimde 10 11. Gün çıkıyor ovulasyondan sonra o yüzden 11 de en erken silik de olsa çıkar diye düşünüyorum. Çizgi belirginleşti sonradan ama bilmiyorum yine de yarın tekrarlasam mi kararsızım. Yarın öğlen yola çıkacağız bayram tatili memeleketeŞimdi gördüm canım. Gölge gibi bir sey görüyorum ama emin değilim. Bat 1 Nisan mış kaset testler adet gecikince yapılmıyor muydu. Erken mi yaptın acaba
Reglken yumurta sayılması mümkün değil. Çünkü dejenere olmuş yumurtalar atılıyor rahim tabakası sökülüyor yumurta sayısına adet bittikten sonra bakilabilirHiç öyle bir şey demedi sayı olarak
Kararsizim ya yapsam mı yapmasam mi diye çok hafif çıkınca test mi çizgi mi sabahtandir teste bakıyorumYarın kaç kişi test yapıyor kızlar?
Belki de o yüzden henüz bir şey demedi aslımda gittiğimde regl yeni bitmişti ama öyle 21.gün gel falan demedi amh baktı çok düşük 0.38 önümüzdeki ay gel regl iken hormon bakalım sonra rahim filmi dedi ama yumurta önemli sonuçta ona hiç bakmaktan bahsetmedi henüzReglken yumurta sayılması mümkün değil. Çünkü dejenere olmuş yumurtalar atılıyor rahim tabakası sökülüyor yumurta sayısına adet bittikten sonra bakilabilir
Hormonlar iyi değilse yumurta olsa da kalitesiz oliyor o.yuzden yumurta takibinin önemi olmuyorBelki de o yüzden henüz bir şey demedi aslımda gittiğimde regl yeni bitmişti ama öyle 21.gün gel falan demedi amh baktı çok düşük 0.38 önümüzdeki ay gel regl iken hormon bakalım sonra rahim filmi dedi ama yumurta önemli sonuçta ona hiç bakmaktan bahsetmedi henüz
Tüp bebek mi oluyor yani o zaman ama kalitesiz olunca tüp bebek de olmaz ki sanırımHormonlar iyi değilse yumurta olsa da kalitesiz oliyor o.yuzden yumurta takibinin önemi olmuyor
Ben ayın 1 inde veya 2 sinde yapacağım. Çünkü erken yaparsam çıkmayacaktır.Yarın kaç kişi test yapıyor kızlar?
Eğer var ise 10 gün erken gebelikte çıkar. 11 de kesin çıkarEvet canım erken yaptım ama tüp bebek tedavimde 10 11. Gün çıkıyor ovulasyondan sonra o yüzden 11 de en erken silik de olsa çıkar diye düşünüyorum. Çizgi belirginleşti sonradan ama bilmiyorum yine de yarın tekrarlasam mi kararsızım. Yarın öğlen yola çıkacağız bayram tatili memeleketegitmeden güzel haber alsam ne güzel olurdu
Yarı. Tekrar yapayımMerhaba.. tekrar test yapın ve 5 dk yi bekleyin
Yaa bence tekrarla.. Emin olmus olursun en azındanEvet canım erken yaptım ama tüp bebek tedavimde 10 11. Gün çıkıyor ovulasyondan sonra o yüzden 11 de en erken silik de olsa çıkar diye düşünüyorum. Çizgi belirginleşti sonradan ama bilmiyorum yine de yarın tekrarlasam mi kararsızım. Yarın öğlen yola çıkacağız bayram tatili memeleketegitmeden güzel haber alsam ne güzel olurdu
Peki yumurtlamadan sonra kaçıncı günü öğrendiniz ? Sorma sebebim benim dün 10.gündü bir test yalancı pozitif çıkardı biri negatif bugün 11gün az önce test yaptım negatif yine yani burdan sonra pozitif olmaz diye düşünüyorumEvet yaptım pcosum 26. Günde gördüm hatta yumurtlamayı
Ben 11 gün kan verdim 3 çıktı beta yani testler negatif gösterebilir kan bile negatif çıktı bence en iyisi adet tarihini beklemek o sürede ben innovita test yapmıştım silik çizgi çıktı prodoctor yaptım o negatif çıkmıştıPeki yumurtlamadan sonra kaçıncı günü öğrendiniz ? Sorma sebebim benim dün 10.gündü bir test yalancı pozitif çıkardı biri negatif bugün 11gün az önce test yaptım negatif yine yani burdan sonra pozitif olmaz diye düşünüyorum
Anladım canım benimde bugün 11gün ve negatif mecbur bekleyecem Salı gününe kadarBen 11 gün kan verdim 3 çıktı beta yani testler negatif gösterebilir kan bile negatif çıktı bence en iyisi adet tarihini beklemek o sürede ben innovita test yapmıştım silik çizgi çıktı prodoctor yaptım o negatif çıkmıştı
Evet ikiside koyu olmalıydıKızlar hamilelik testi yok ama elimde ovülasyon testi var. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım normalde karnım ağrır hem de çok fazla. Bu T çizgisi çok daha koyu olmalıydı demi hamile olsaydım? Bikaç gün daha beklerim zaten bayram sonrasında olmazsam kan veririm. Eki Görüntüle 3568261
Evet canım pike yakın oluyorduKızlar hamilelik testi yok ama elimde ovülasyon testi var. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım normalde karnım ağrır hem de çok fazla. Bu T çizgisi çok daha koyu olmalıydı demi hamile olsaydım? Bikaç gün daha beklerim zaten bayram sonrasında olmazsam kan veririm. Eki Görüntüle 3568261
ben yapsam mı testi bilmiyorum sizce?Anladım canım benimde bugün 11gün ve negatif mecbur bekleyecem Salı gününe kadar
Senbilirsin canım ben yaptım ovalüsyon koyu çıkıyor gebelikte ilk çizgi göremiyorum sonradan çıkıyor anlam veremedim arada giren ağrım da var bakalım salıya kadar belli olur adeti bekleyecem bugün şehir dışına eşimin ailesinin yanına gidiyoruz yanıma ovalüsyon ve gebelik testi aldım amaben yapsam mı testi bilmiyorum sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?