GEBELİK İSTEYENLER KONUŞALIM❤️

Şimdi gördüm canım. Gölge gibi bir sey görüyorum ama emin değilim. Bat 1 Nisan mış kaset testler adet gecikince yapılmıyor muydu. Erken mi yaptın acaba
Evet canım erken yaptım ama tüp bebek tedavimde 10 11. Gün çıkıyor ovulasyondan sonra o yüzden 11 de en erken silik de olsa çıkar diye düşünüyorum. Çizgi belirginleşti sonradan ama bilmiyorum yine de yarın tekrarlasam mi kararsızım. Yarın öğlen yola çıkacağız bayram tatili memelekete gitmeden güzel haber alsam ne güzel olurdu

Reglken yumurta sayılması mümkün değil. Çünkü dejenere olmuş yumurtalar atılıyor rahim tabakası sökülüyor yumurta sayısına adet bittikten sonra bakilabilir
Belki de o yüzden henüz bir şey demedi aslımda gittiğimde regl yeni bitmişti ama öyle 21.gün gel falan demedi amh baktı çok düşük 0.38 önümüzdeki ay gel regl iken hormon bakalım sonra rahim filmi dedi ama yumurta önemli sonuçta ona hiç bakmaktan bahsetmedi henüz

Hormonlar iyi değilse yumurta olsa da kalitesiz oliyor o.yuzden yumurta takibinin önemi olmuyor

Eğer var ise 10 gün erken gebelikte çıkar. 11 de kesin çıkar

Yaa bence tekrarla.. Emin olmus olursun en azından

Evet yaptım pcosum 26. Günde gördüm hatta yumurtlamayı
Peki yumurtlamadan sonra kaçıncı günü öğrendiniz ? Sorma sebebim benim dün 10.gündü bir test yalancı pozitif çıkardı biri negatif bugün 11gün az önce test yaptım negatif yine yani burdan sonra pozitif olmaz diye düşünüyorum

Ben 11 gün kan verdim 3 çıktı beta yani testler negatif gösterebilir kan bile negatif çıktı bence en iyisi adet tarihini beklemek o sürede ben innovita test yapmıştım silik çizgi çıktı prodoctor yaptım o negatif çıkmıştı

Kızlar hamilelik testi yok ama elimde ovülasyon testi var. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım normalde karnım ağrır hem de çok fazla. Bu T çizgisi çok daha koyu olmalıydı demi hamile olsaydım? Bikaç gün daha beklerim zaten bayram sonrasında olmazsam kan veririm.

Anladım canım benimde bugün 11gün ve negatif mecbur bekleyecem Salı gününe kadar

Evet ikiside koyu olmalıydı

Evet canım pike yakın oluyordu

Bende test yaptım yeni uyanmıştım ilk 3 dk bi gölge cikti gibi yaa keşke prodoctor falan bulabilseydim varsa var yoksa tertemiz bi 2 . Çizgi veriyor

ben yapsam mı testi bilmiyorum sizce?
Senbilirsin canım ben yaptım ovalüsyon koyu çıkıyor gebelikte ilk çizgi göremiyorum sonradan çıkıyor anlam veremedim arada giren ağrım da var bakalım salıya kadar belli olur adeti bekleyecem bugün şehir dışına eşimin ailesinin yanına gidiyoruz yanıma ovalüsyon ve gebelik testi aldım ama orda yapabilirmiyim bilmiyorum kalabalıklar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…