Bence gayet iyi ben ilk hamileligimbn de 30. haftamdayım. 53le bşladım. şu an 59um. 6 kilo aldım yani ama bu bile bnm içn fazla.
verebldnz mi peki, bn verememekten çok korkuyrm. bir de doğmdan sonra on on beş gn içnde norml kiloma dnmk istyrm o yzden dkkt edyrm. zaten 9-10 klo alnca doğmdan snra hepsi gdyrmş.Bence gayet iyi ben ilk hamileligim
De 28 kilo almistim
Verdim canım doğumda 9 kilo gitti iki haftada da 2 kilo kadar gitti 8 ay oğlumu emzirdim ondan sonra 7 8 kilo verdim kendi çabalarıMla zaten 56 ile hamile kalmıştım bu 2. Hamileliği m bu da 59 kilo ile başladı ama bunda çok dikkat ediyorum son kilolar cok zor gidiyor cunku dikkat etmen çok güzel senin deverebldnz mi peki, bn verememekten çok korkuyrm. bir de doğmdan sonra on on beş gn içnde norml kiloma dnmk istyrm o yzden dkkt edyrm. zaten 9-10 klo alnca doğmdan snra hepsi gdyrmş.
Haklısın canm fazla kilolardayken vermk daha kolay ama en son iki üç kiloyu vermk çok zor oluyor.Verdim canım doğumda 9 kilo gitti iki haftada da 2 kilo kadar gitti 8 ay oğlumu emzirdim ondan sonra 7 8 kilo verdim kendi çabalarıMla zaten 56 ile hamile kalmıştım bu 2. Hamileliği m bu da 59 kilo ile başladı ama bunda çok dikkat ediyorum son kilolar cok zor gidiyor cunku dikkat etmen çok güzel senin de
Ne güzelll bende dah a hiç almadım ama korkuyorum yine deslm kızlar bende yeni katıldım aranıza 22 hafta 6 günlük hamileyim henüz 2 kg aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?