• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK HAFTAMIZ VE KİLOLARIMIZ

ilaç kullanırsan eğer dikkat etsen bile alırsın
ben de 50 ile başlamıştım
45e düştüm
şuan 65im :KK43:
Bulantima yanmama hic bi ilac fayda etmedi ne yersem kustum yemesem bile kustum :( 2 haftadir premesis kullaniyorum o iyi geldi hemde artik yiyebiliyorum en azindan ama sorunlu bi gebeligim var benim sonlandirilabilir o yuzden psikolojik olarkta kötüyüm ondanda cok kilo verdim

Bulantima yanmama hic bi ilac fayda etmedi ne yersem kustum yemesem bile kustum :KK43: 2 haftadir premesis kullaniyorum o iyi geldi hemde artik yiyebiliyorum en azindan ama sorunlu bi gebeligim var benim sonlandirilabilir o yuzden psikolojik olarkta kötüyüm ondanda cok kilo verdim
4. aya kadar problem devam eder
sonra rahat edersin

Bende ult göre 18 hafta 1 günlük hamileyim. 78 ile başladım suan 81 kiloyum. 3 kilo almışım fazla mi gidiyorum acaba

ben 13.haftadayım boy 1.70 bende kilolu hamile kalanlardanım 77 ile hamiş kaldım suan kilo almadım bulantılarımda hiç olmadı iştahımda açılmamıstı ama nedense bu hafta artık doymamaya doysamda onuda yiyim bunuda yiyim hayallerine düştüm zor bir sınav olcak benim için

ben 13.haftadayım boy 1.70 bende kilolu hamile kalanlardanım 77 ile hamiş kaldım suan kilo almadım bulantılarımda hiç olmadı iştahımda açılmamıstı ama nedense bu hafta artık doymamaya doysamda onuda yiyim bunuda yiyim hayallerine düştüm zor bir sınav olcak benim için
benim kadar çok almazsın canım korkma
allah bebişini sağlıkla almayı nasip etsin

benim kadar çok almazsın canım korkma
allah bebişini sağlıkla almayı nasip etsin
amin cümlemize inşallah canım senin cok az kalmıs hayırlı sağlıklı doğumun ve bebişin olsun inşallah sende daha almassın boyun kaçtı bilmiyorum ama 14 kilo gene iyi daha cok alanlar var bende kansızlık hat safhada:(

amin cümlemize inşallah canım senin cok az kalmıs hayırlı sağlıklı doğumun ve bebişin olsun inşallah sende daha almassın boyun kaçtı bilmiyorum ama 14 kilo gene iyi daha cok alanlar var bende kansızlık hat safhada:KK43:
inşallah almam ya
kendimi fil gibi hissediyorum
boyum 160

amin cümlemize inşallah canım senin cok az kalmıs hayırlı sağlıklı doğumun ve bebişin olsun inşallah sende daha almassın boyun kaçtı bilmiyorum ama 14 kilo gene iyi daha cok alanlar var bende kansızlık hat safhada:KK43:
bu kan ilacı da çok kilo yapıyor
kan vitamin ve demir eksikliği için ilaçlar bana çok kilo aldırdı yaa
bi de varis var
bacaklar eskisinin iki katı :(
kansızlık yüzünden spor yapamıyorum
ama şeker ekmek ve tuz hiç kullanmıyorum

Back
X