• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK HAFTAMIZ VE KİLOLARIMIZ

31. haftadayım.. 52 ile başlamıştım sabah tartıldım 63 olmuşum.. normal aralıkta gidiyorum sanırım..

55 le hamile kaldim suan 29. Haftadayiz ve ben 71 kiloyumm :D :D yani 16 kilo aldim dahada 2 bucuk ayimiz war napicam bilmiyorum ama cokta onemsememeye basladim :D

28 haftalık hamileyim 50 kilo ile hamile kaldım boyum 173 şuan 62 olmuşum ama hiç göstermiyo kimse anlamıyo kilo aldığımı:KK49:

Merhba kizlar :)) bende 23.haftamdayim ilk baslrda kustugm icin 2.5 kilo vermstm yani 58den 55 bucuga kadar dusmstm uzunca bi sure kilo alamadm ama sona yavas yavas almaya basladm ve simdi 60 kiloyum umarim boyle yavas gider cok fazla almam bebegimn kilosuda normal suan icin :KK46::anneadayı:

bn de 30. haftamdayım. 53le bşladım. şu an 59um. 6 kilo aldım yani ama bu bile bnm içn fazla.

verebldnz mi peki, bn verememekten çok korkuyrm. bir de doğmdan sonra on on beş gn içnde norml kiloma dnmk istyrm o yzden dkkt edyrm. zaten 9-10 klo alnca doğmdan snra hepsi gdyrmş.
Verdim canım doğumda 9 kilo gitti iki haftada da 2 kilo kadar gitti 8 ay oğlumu emzirdim ondan sonra 7 8 kilo verdim kendi çabalarıMla zaten 56 ile hamile kalmıştım bu 2. Hamileliği m bu da 59 kilo ile başladı ama bunda çok dikkat ediyorum son kilolar cok zor gidiyor cunku dikkat etmen çok güzel senin de :KK49:

Ben de 8+0 günlük hamileyim. 50 kilo ile hamile kaldım bulantilar im var zayıfladım biraz.Umarim çabuk geçer

Verdim canım doğumda 9 kilo gitti iki haftada da 2 kilo kadar gitti 8 ay oğlumu emzirdim ondan sonra 7 8 kilo verdim kendi çabalarıMla zaten 56 ile hamile kalmıştım bu 2. Hamileliği m bu da 59 kilo ile başladı ama bunda çok dikkat ediyorum son kilolar cok zor gidiyor cunku dikkat etmen çok güzel senin de :KK49:
Haklısın canm fazla kilolardayken vermk daha kolay ama en son iki üç kiloyu vermk çok zor oluyor.

Selam kizlar 10. Haftamdayim 49 kiloyla hamile kaldim simdi 53 kilo olmusum. Boyum 162 :) insallah asiri kilo almam ilerde

Selam kizlar bende 55 ile hamile kaldim 13+5 gunluk hamileyim ve 51 kiloya dustum aslinda rahat bi hamilelik geciriyorum ama neden boyle oldu anlamadim :)

18 haftalığım 2 buçuk kilo kadar almışım hiç bulantı kusma yaşamadım iştahım çok açık :KK53:

65 kilo ile hamile kaldim. 8 haftalik hamileyim daha kilo almadim ama kansizlik ve demir eksikligi oldugu icin ilac kullaniyorum

Back
X