• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK HAFTAMIZ VE KİLOLARIMIZ

bravo kizlar size okuyunca cok sasiriyorum nasil bu kadar az kilo aliyorsunuz.bende bir sorun var galiba.iki dogum yaptim ilk hamilelikte zayiftim 46 kiloyla hamile kaldim 76 ili dogurdum yani 30 kilo aldim boyum 155 minyon tipliyim.ikicide 49 hamile kaldim yine 76 dogurdum simdi ucuncuye hamileyim 50 ile basladim simdi bebegim 3 aylik olacak 3 kilo aldim ben niye cok kilo aliyorum.bunda bari 15 en fazla 20le bitirsem bari ama zor gibi
çok iyi vermişsin kiloları...verirken zorlandın mı bilmiyorum ama almamak için en önemlisi yürüyüş ve 2 kişilik yememek.

Maşallah gayet güzel canım dikkat ediyorsun sanirim
dikkat ediyorum ilk gebeliğimi 25 kilo ile bitirince depresyona girdim vermek zor oldu.. bu gebeliğimde kendime söz verdim.. koşu bandı aldım aynı zamanda günde 20 dk yürüyorum pencereleri açıp:KK39:

dikkat ediyorum ilk gebeliğimi 25 kilo ile bitirince depresyona girdim vermek zor oldu.. bu gebeliğimde kendime söz verdim.. koşu bandı aldım aynı zamanda günde 20 dk yürüyorum pencereleri açıp:KK39:
İyi yapmışsın canim bende ilk inde 28 kilo aldım bunda çık dikkat ediyorum yararlı şeyler yemeye çalışıyorum insallah fazla almam bende daha 1 kilo aldım 16 hafta bitecek yarin

İyi yapmışsın canim bende ilk inde 28 kilo aldım bunda çık dikkat ediyorum yararlı şeyler yemeye çalışıyorum insallah fazla almam bende daha 1 kilo aldım 16 hafta bitecek yarin
Çokggüzel zaten ilk trimesterde 1-3 arasi normal. İkinci trimester ayda 1 er 3 . trimester ayda 1.5 kilo alinmasi normal sinir.. İnşallah istediğin kiloyla devam ettirirsin

Bende 6+6 gunlugum daha simdiden mide bulantilari cook yordu ben bisi merak ediyorum mide bulanti cekenlerin bebeklerinin cinsiyetlerini ogrenebilirmiyim
Bende daha kilo almadim 78 kg yeteri kadar var zaten :)

mide bulantısı olunca erkek derler ama i
Bende 6+6 gunlugum daha simdiden mide bulantilari cook yordu ben bisi merak ediyorum mide bulanti cekenlerin bebeklerinin cinsiyetlerini ogrenebilirmiyim
mide bulantısı olanlara erkek diyorlar genelde ama ben inanmıyorum . bu kişinin tamamen yapısıyla alakalı. mide bulantısı olup prensesi olanda oluyor

bende 31 haftalığım 12.5 kilo almışım doktorum çok almışsın dedi :) bebekte bir hafta önde gidiyormuş :)

Olabilir katilaym aslında:) :anneadayı:evet ayniyiz:)
Canim kabizlik icin her sabah ac karnina 1 tatli kasigi zeytin yag icersen ve ustunede 2 bardak ilik su icebilirsen engelleyebilirsin. Bana doktorun verdi ilac bile care olmamisti. bu sekilde duzene girmeye basladim cok sukur. 3 gun sonra etkisini gosteriyor ve duzene giriyor ama duzene girsede devam ediceksin.

Daha ilk başındasın kilo almazsın zaten.Bulantıların varsa ilk 3 ay pek kilo almazsın,hatta verebilirsin.

Ben de çok çektim bulantı,özellikle de kokulardan tiksinti.Kızım olacak nasipse.

bizde 18+5 olduk:KK68: çok şükür... 69la hamile kalmıştım şu anda 68 buçuk kiloyum. İNŞAALLAH böyle devam eder... vitamin ilaçları kullanmadığımdan çok şükür dengeli gidiyoruz:KK70::KK70::KK70:

Back