• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK HAFTAMIZ VE KİLOLARIMIZ

bu kan ilacı da çok kilo yapıyor
kan vitamin ve demir eksikliği için ilaçlar bana çok kilo aldırdı yaa
bi de varis var
bacaklar eskisinin iki katı :KK43:
kansızlık yüzünden spor yapamıyorum
ama şeker ekmek ve tuz hiç kullanmıyorum
ben eskiden 103 kiloydum karatay diyetiyle ve günde 50 dkkalık yürüyüşle vermiştim gebelik sonrası gene aynı diyeti düşünüyorum aldıgın kilolara üzülme istedikten sonra verirsin vitamin hapı aldırıyordur kiloları varis için ayaklarını yastık üzerine koyup uzan canım uzanabildiğin kadar uzan cok ayakta kalmakta yapıyor

ben eskiden 103 kiloydum karatay diyetiyle ve günde 50 dkkalık yürüyüşle vermiştim gebelik sonrası gene aynı diyeti düşünüyorum aldıgın kilolara üzülme istedikten sonra verirsin vitamin hapı aldırıyordur kiloları varis için ayaklarını yastık üzerine koyup uzan canım uzanabildiğin kadar uzan cok ayakta kalmakta yapıyor
son zamanlarda çok baş dönmesi var
çok hareketsizim

21. haftamdayım, 54 kilo ile hamile kaldım 1 kilo almıştım yine vermişim onu.yani hala 54 kiloyum. vitamin ilacı da kullanıyorum. gerçi ben ekmek, hamur işi, tatlı yemiyorum. bi de günde en az yarım saat yürüyorum ve evde yarım saat egzersiz yapıorum.

21. haftamdayım, 54 kilo ile hamile kaldım 1 kilo almıştım yine vermişim onu.yani hala 54 kiloyum. vitamin ilacı da kullanıyorum. gerçi ben ekmek, hamur işi, tatlı yemiyorum. bi de günde en az yarım saat yürüyorum ve evde yarım saat egzersiz yapıorum.
BEN DE ÖYLEYDİM
SON ZAMANLARDA ALIYORSUN

Şuanlık 8,8 kilo aldım. Ilk aylar kilo vermiştim

bence son aylarda kilo alınsada zaten bebeğin onlar doğum yaptıktan sonra gider diye düşünüyorum çok duydum ben doğum cıkısında 6-7 kilo vermiş insanı

27+6 haftalik hamileyim 6 kilo aldim . Yemek yememde hic artis olmadi ama yine de son hizla kilo aliyorum

33 hafta ,54 ile basladim 10 kilo aldim .son haftalarda cok hizli kilo aliniyor, benim de hizlandi o yuzdrn ilk haftalarda dikkat etmek lazim.ama en onemlisi bebislerin kilosu.

13 . Haftada yız:KK54: 59 ile hamile olduğumu öğrendim 58 59 arası gidip geliyorum bulanti lar yeni hafifledi göbeğimde azıcık cikti:anneadayı:

35+5 teyiz.boyum 172 ve 68 kilo ile başladım şuan 81 im..
yaniii 13 kilo almış bulunmaktayım kızlar

Back
X