ben eskiden 103 kiloydum karatay diyetiyle ve günde 50 dkkalık yürüyüşle vermiştim gebelik sonrası gene aynı diyeti düşünüyorum aldıgın kilolara üzülme istedikten sonra verirsin vitamin hapı aldırıyordur kiloları varis için ayaklarını yastık üzerine koyup uzan canım uzanabildiğin kadar uzan cok ayakta kalmakta yapıyorbu kan ilacı da çok kilo yapıyor
kan vitamin ve demir eksikliği için ilaçlar bana çok kilo aldırdı yaa
bi de varis var
bacaklar eskisinin iki katı
kansızlık yüzünden spor yapamıyorum
ama şeker ekmek ve tuz hiç kullanmıyorum
son zamanlarda çok baş dönmesi varben eskiden 103 kiloydum karatay diyetiyle ve günde 50 dkkalık yürüyüşle vermiştim gebelik sonrası gene aynı diyeti düşünüyorum aldıgın kilolara üzülme istedikten sonra verirsin vitamin hapı aldırıyordur kiloları varis için ayaklarını yastık üzerine koyup uzan canım uzanabildiğin kadar uzan cok ayakta kalmakta yapıyor
50 kiloydum 65 kiloyu gördüm şu an 63 kiloyum :)
Tesekkur ederiz teyzesi bizde senin oglusunu kocaman òpuyoruz:)teyzesi onu çok çok öper
İLAÇSIZ MI 13 KİLO ALDIN27. haftamdayım henüz :)
BEN DE ÖYLEYDİM21. haftamdayım, 54 kilo ile hamile kaldım 1 kilo almıştım yine vermişim onu.yani hala 54 kiloyum. vitamin ilacı da kullanıyorum. gerçi ben ekmek, hamur işi, tatlı yemiyorum. bi de günde en az yarım saat yürüyorum ve evde yarım saat egzersiz yapıorum.
KAÇ HAFTALIKSIN CANIMŞuanlık 8,8 kilo aldım. Ilk aylar kilo vermiştim
bakıcaz artık bu kadar dikkat etmeye kilo alırsam bilemicem yani :)BEN DE ÖYLEYDİM
SON ZAMANLARDA ALIYORSUN
Salı günü 32 haftalık oluyorumKAÇ HAFTALIKSIN CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?