• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK HAFTAMIZ VE KİLOLARIMIZ

Arkadaslar bugun 18.haftama girdim 67 ile hamile kalmistim smdi 70.500 olmusum..bana cok gibi geliyo..ve cok istahliyim ayrica seker hastaligim var diyetisyen kilo oldukca az alacaksin dedi.. ne yapacagini bilmiyorum ..sizce cokmu ve siz nasil kilo kontrolu yapiyorsunuz??????

Merhaba, aranıza yeni katıldım ilk paylaşımım bu başlık altında oluyor :KK25: bende bugün 9+1 günlük hamileyim. 62 kilo ile hamile kaldım bazen 63 bazen 64 çıkıyorum şişliğime göre. karnım özellikle akşamları 5 aylıkmışım gibi şişiyor sizlerde de oldumu ??

Merhaba, aranıza yeni katıldım ilk paylaşımım bu başlık altında oluyor :KK25: bende bugün 9+1 günlük hamileyim. 62 kilo ile hamile kaldım bazen 63 bazen 64 çıkıyorum şişliğime göre. karnım özellikle akşamları 5 aylıkmışım gibi şişiyor sizlerde de oldumu ??
canım aynıyız bende 9+6 dayım. akşam 6 aylık oluyırum. 61 kiloyum bende bakalım kaçda biter. kızımda 20 kilo almıştım

Bende 10. Haftadayım 63 le hamile kaldım şuan 56 ya düştüm:110: bulantılar beni mahvetti keşke kilo alsamda bulantlr olmasa ama yapacak birşey yok çekecğz artk..

selamlar ben de aynı şikayetlere sahibim kilomuz da yakınmış BESS benimde normalde 62.8 ama şişkinlik falan 63.2 falan oluyor.9 haftalığız bugün :)

selamlar ben de aynı şikayetlere sahibim kilomuz da yakınmış BESS benimde normalde 62.8 ama şişkinlik falan 63.2 falan oluyor.9 haftalığız bugün :)
herkes bakayım karnın büyüdümü diyorlar şişkinlik diyorum inanmıyorlar :))

bravo kizlar size okuyunca cok sasiriyorum nasil bu kadar az kilo aliyorsunuz.bende bir sorun var galiba.iki dogum yaptim ilk hamilelikte zayiftim 46 kiloyla hamile kaldim 76 ili dogurdum yani 30 kilo aldim boyum 155 minyon tipliyim.ikicide 49 hamile kaldim yine 76 dogurdum simdi ucuncuye hamileyim 50 ile basladim simdi bebegim 3 aylik olacak 3 kilo aldim ben niye cok kilo aliyorum.bunda bari 15 en fazla 20le bitirsem bari ama zor gibi

29. haftamdayım 8 kilo aldım, dikkat de ediyorum nasıl alıyorum anlamadım. doğuma kadar kaç kilo almış olucam çok merak ediyorum..

bravo kizlar size okuyunca cok sasiriyorum nasil bu kadar az kilo aliyorsunuz.bende bir sorun var galiba.iki dogum yaptim ilk hamilelikte zayiftim 46 kiloyla hamile kaldim 76 ili dogurdum yani 30 kilo aldim boyum 155 minyon tipliyim.ikicide 49 hamile kaldim yine 76 dogurdum simdi ucuncuye hamileyim 50 ile basladim simdi bebegim 3 aylik olacak 3 kilo aldim ben niye cok kilo aliyorum.bunda bari 15 en fazla 20le bitirsem bari ama zor gibi
çok iyi vermişsin kiloları...verirken zorlandın mı bilmiyorum ama almamak için en önemlisi yürüyüş ve 2 kişilik yememek.

Back