30Hafta 14kilo:)Doğuma kadar her ay bir kilo almaktı yanlış yazmışım
sila112 neden canım söyle ne olacak biz bizeyiz şurada kadını kadından başkası anlamaz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
GEBELİK HAFTAMIZ VE KİLOLARIMIZ
- Konu Sahibi su gibi34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?30Hafta 14kilo:)
30 haftalıksın 14 kilo almışsın çok değil bence ama kaç kiloyla başladın ki?
az kalmış :)Teşekkür ederim Ay o zaman az mı kaldı
ben de 15 kilo aldım30 haftalıksın 14 kilo almışsın çok değil bence ama kaç kiloyla başladın ki?
Benim hiç bulantım falan yok. Hamilelik öncesi akşamları geçiştirirdim, çorba falan içerdim, sabahları da hiçbir şey yemezdim. Artık sağlıksız beslenmemek adına daha normal yiyorum. O yüzden 9+0'ım ama daha şimdiden 3 kilo aldım . Zaten başlarken 4 kg fazlam vardı etti mi sana 7 kilo idealin üzerine Yine yediğime dikkat etmeye başladım, Pazartesi gününden bu güne 1 kilo vermişim geri. Ama yaptığm doğru mu onu da bilmiyorum.. Diğer anneler de bulantıdan yiyemiyo diye avutuyorum kendimi. Kilo almaya eğilimliyim zaten yusyuvarlak bir hamile olmak istemiyorum. 30'unda randevum var danışacağım doktoruma.
daha yenisin amaBenim hiç bulantım falan yok. Hamilelik öncesi akşamları geçiştirirdim, çorba falan içerdim, sabahları da hiçbir şey yemezdim. Artık sağlıksız beslenmemek adına daha normal yiyorum. O yüzden 9+0'ım ama daha şimdiden 3 kilo aldım . Zaten başlarken 4 kg fazlam vardı etti mi sana 7 kilo idealin üzerine Yine yediğime dikkat etmeye başladım, Pazartesi gününden bu güne 1 kilo vermişim geri. Ama yaptığm doğru mu onu da bilmiyorum.. Diğer anneler de bulantıdan yiyemiyo diye avutuyorum kendimi. Kilo almaya eğilimliyim zaten yusyuvarlak bir hamile olmak istemiyorum. 30'unda randevum var danışacağım doktoruma.
bebiş iyi mi26 haftaligim 8.5kilo aldim
İlk 3 ayda hiç kilo almayın diyorlardaha yenisin ama
59 kıloıle hamıl ekaldım30 haftalıksın 14 kilo almışsın çok değil bence ama kaç kiloyla başladın ki?
Benimle aynısın canım :)Benim hiç bulantım falan yok. Hamilelik öncesi akşamları geçiştirirdim, çorba falan içerdim, sabahları da hiçbir şey yemezdim. Artık sağlıksız beslenmemek adına daha normal yiyorum. O yüzden 9+0'ım ama daha şimdiden 3 kilo aldım . Zaten başlarken 4 kg fazlam vardı etti mi sana 7 kilo idealin üzerine Yine yediğime dikkat etmeye başladım, Pazartesi gününden bu güne 1 kilo vermişim geri. Ama yaptığm doğru mu onu da bilmiyorum.. Diğer anneler de bulantıdan yiyemiyo diye avutuyorum kendimi. Kilo almaya eğilimliyim zaten yusyuvarlak bir hamile olmak istemiyorum. 30'unda randevum var danışacağım doktoruma.
Güne varana kadar aynıyız gerçekten Neden göremedim seni Ekim anneleri topiğinde? Katılsana aramıza sen de.Benimle aynısın canım :)
Olabilir katilaym aslında:) evet ayniyiz:)Güne varana kadar aynıyız gerçekten Neden göremedim seni Ekim anneleri topiğinde? Katılsana aramıza sen de.
Bekleriz canım bağlantısını yapıştırıyorum http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-ekim-anneleri.788476/Olabilir katilaym aslında:) evet ayniyiz:)
bi anda da almak sağlıklı değilİlk 3 ayda hiç kilo almayın diyorlar
sen sağlıklı beslen, bebek ii olsun da gerisi kolay
canım benden tavsiye bulantım yok deme benimki de 9. haftada başladı herkese bulantım yok diyordum nazar değdi galiba. soranlara bulantım var de her hamile gibi geçiyor deBenim hiç bulantım falan yok. Hamilelik öncesi akşamları geçiştirirdim, çorba falan içerdim, sabahları da hiçbir şey yemezdim. Artık sağlıksız beslenmemek adına daha normal yiyorum. O yüzden 9+0'ım ama daha şimdiden 3 kilo aldım . Zaten başlarken 4 kg fazlam vardı etti mi sana 7 kilo idealin üzerine Yine yediğime dikkat etmeye başladım, Pazartesi gününden bu güne 1 kilo vermişim geri. Ama yaptığm doğru mu onu da bilmiyorum.. Diğer anneler de bulantıdan yiyemiyo diye avutuyorum kendimi. Kilo almaya eğilimliyim zaten yusyuvarlak bir hamile olmak istemiyorum. 30'unda randevum var danışacağım doktoruma.
Öyle diyeyim bari Peki hala devam ediyor mu bulantın 14. haftada?canım benden tavsiye bulantım yok deme benimki de 9. haftada başladı herkese bulantım yok diyordum nazar değdi galiba. soranlara bulantım var de her hamile gibi geçiyor de
şimdi geçti mi desem geçmedi mi :) arada yine oluyor ama cok fazla değil şimdi de şişkinlik ve mide yanması var. yani anlayacağın biri bitse biri başlıyor canları sağolsun bebişlerimizinÖyle diyeyim bari Peki hala devam ediyor mu bulantın 14. haftada?