Gebeliğe Hazırlık Gebelik düşünenlerin ve gebelerin tüketmeden kaçınması gereken gıdalar nelerdir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Limoncicegi1408

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2018
290
271
18
Anne olmak isteyenler anne adayları ve anneler hepinize merhaba gebelik düşünenlerin ve gebelerin tüketmemesi gereken yiyecekler ve içecekler vardır illaki buradan paylaşalım mı birbirimizle bilmediğimiz şeyleri öğrenmiş oluruz

güzel bir konu ben de faydalanmak isterim. ama şu ara herkesin yaptığı şu kürlere değinmek istiyorum. kürler bazen ters etki yapabilir . özellikle incir ve soğan kürü. faydalı olduğu kadar zararları da olabilecek kürler. çok fazla uyguluyorum diyen var burada okuduğum dikkat edin .

güzel bir konu ben de faydalanmak isterim. ama şu ara herkesin yaptığı şu kürlere değinmek istiyorum. kürler bazen ters etki yapabilir . özellikle incir ve soğan kürü. faydalı olduğu kadar zararları da olabilecek kürler. çok fazla uyguluyorum diyen var burada okuduğum dikkat edin .
Yeşil çay içmek iyi değil demişti biri ona da doktor söylemiş ama doğru mu dayanağı nedir bilmiyorum bide nar yemek düşüğe sebep olur diyenler var

Kürler birden ters tepebilir diye hiç yapmadım açıkçası ama işte bazen yıllarca deneyen anne babalığı çookk isteyen insanlar oluyo bi umut belki iyi olur diye yapıyorlar kürleri

Merhaba! Diyetisyen Degilim ama arastirmalarima göre
Yasaklar: sigara&alkol demeye gerek yoktur heralde ve kararinda kahve :) en fazla iki fincan.. O iciilirse enerji Verein koffeinli icecekler icilmemeli.. Bence Tamam en kesilse daha iyi.. :))
Cig olan her türü et
Pastorize edilmemis süt ve Cig süt ürünleri
Cig birakilmis yumurta
Marketten Alinan her türlü Salata yikanmis yaziyor olsa bile yikanmadan yenmez - meyvelerde öyle

Yapilmasi gereken ise bol vitaminli yiyecek icecek tüketmek ve bol Bol Su icmek..

Merhaba! Diyetisyen Degilim ama arastirmalarima göre
Yasaklar: sigara&alkol demeye gerek yoktur heralde ve kararinda kahve :) en fazla iki fincan.. O iciilirse enerji Verein koffeinli icecekler icilmemeli.. Bence Tamam en kesilse daha iyi.. :))
Cig olan her türü et
Pastorize edilmemis süt ve Cig süt ürünleri
Cig birakilmis yumurta
Marketten Alinan her türlü Salata yikanmis yaziyor olsa bile yikanmadan yenmez - meyvelerde öyle

Yapilmasi gereken ise bol vitaminli yiyecek icecek tüketmek ve bol Bol Su icmek..
Sigara alkol şeker ve asitli içecek hiç tüketmiyorum canım yazdıkların için çok teşekkürler çok faydalı tavsiyeler

Hünnap ananas bakla ve hurma tuketme bana dr oyle demıstı

Ayrica cok sarimsak da zararli kan sulandırıcı olduğu icin aşırısı yasak.
Tum kapali hazir yemekler
konserveler
sakatat
bazı balik turleri hele cok zararli ton baligi icin doktora sormalisin
Suan usttekiler dahil bunlar aklimda kaldi

Back