- 7 Aralık 2017
- 658
- 642
- 23
- Konu Sahibi _aLoNeAnqeL_
-
Sonucunuzu aldınız mı? Merak ettim inşaallah güzel sonuç almışsınızdır
Oh ne güzel haber bak bu,inşaallah gebelikte sadece ilk ve son sorununuz bunun olması dileğiyle önemli olan sizin moralinizi hep yüksek tutmanız,düşünsenize içinizde bir can var ve iki kalp atıyo rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah
Benim de hamilelik başında TSH yüksek çıkmıştı. Doğuma kadar ilaç kullandım. Doktora sormuştum bi zararı yok mu bebeklere diye. O da aksine faydası var demişti. Tiroid bozukluğu bebeklerde sağlık sorunlarına sebep oluyormuş. Düzenli kanda baktırmak lazım. Ben 3 haftada 1 ölçtürüyordum. Doğumdan sonra geçti çok şükür.
İnşallah temiz çıkar. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.Çok teşekkür ederim yorumunuz için tekrar gideceğim pazartesi inşallah temiz çıkar herşey
İnşallah temiz çıkar. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
Ben varım ve kesinlikle ilaç kullanmalısın yoksa bebekte zeka geriliğine kadar varabiliyor ilacın bebegine bir yan etkisi yok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar 8 haftalık hamileyim ve bugün tiroid hastası olduğumu öğrendim bebeğe bir zararı varmıdır.?
Bu hastalığa sahip başka hamile arkadaşlarımız varsa rica etsem yorum yapabilir mı siniz.
Ben varım ve kesinlikle ilaç kullanmalısın yoksa bebekte zeka geriliğine kadar varabiliyor ilacın bebegine bir yan etkisi yok geçmiş olsun
Ben varım ve kesinlikle ilaç kullanmalısın yoksa bebekte zeka geriliğine kadar varabiliyor ilacın bebegine bir yan etkisi yok geçmiş olsun
Kadın Doğum doktorun mu dedi yoksa dahiliye doktoru mu
dediğim gibi sonucun kötü değil çok hafif T3 te yükseliş varEndokrin bölümü doktoru dedi kadın doğumcu ya daha gösteremedim bu tahlilleri
dediğim gibi sonucun kötü değil çok hafif T3 te yükseliş var
Rica ederim canım sen yine de ihmal etme ayda bir de olsa aile hekimine gidip ölçtürmeni tavsiye ederim ben öyle yapıyorum ben ikinci gebeliğimde bu tarz tahliller yapılmadı ve gebeliğe bağlı gizli tiroid oluşmuş çok ilerledi ve şuanda ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım kontrollerini aksatma dikkat et kendineÇok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?