• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik de tiroid

Sizin durumununzdayim uzun zaman olmuş ama.bebeginizi insalalh saglikli kucahiniza almissinizdir.125 mg ilav kullanmama rağmen degerim 6 ya çıkmış.13 haftalik hamileyim çok korkuyorum
Benim de 3,5 çıktı doktorum hamilelikte 2,5 ve aşağısı olsun isteriz dedi.İlk gebeliğimde ne de daha önce yoktu bende.Hamilelikten olabilir dedi doktor.En düşük verdi ilacı haftaya tahlile göre bakacak yine doktor

Benim de 3,5 çıktı doktorum hamilelikte 2,5 ve aşağısı olsun isteriz dedi.İlk gebeliğimde ne de daha önce yoktu bende.Hamilelikten olabilir dedi doktor.En düşük verdi ilacı haftaya tahlile göre bakacak yine doktor
Benjm ilk gebeligimdede vardı.tiroid gercekten önemli ama bana gebeleri çok fazla telaslandiriyorlar gibi geliyor.tabiki kullanmaliyix ilaçları ama yok zeka geriliği gelişim geriliği falan derken çok fazla yipratiyorlar bizleri.doktor kaan kocatepe nin videosu beni çok rahatlattı.hele sizin değerinix hiç telaslanilacak deger degil bence.ama genede bizlar ilacımizi kullanalim☺

Back