• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik çabası beni çok yordu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba, kime ne desem zamana bırak diyor kimse beni anlamıyor. Gerçekten aşırı derece yoruldum. Nerdeyse 2yıldır çocuk istiyoruz. Son 6aydır tedaviyle. Her ay bi heyecan her ay bi umıt sonrası hüsran. Geçen ay aşılama oldu bu ay 4gün gecikmeyle adet. Bu süreçte aa kahverengi leke acaba yerleşmemi aa şu hamileleik belirtisi mi? Bugün sabah test yaptım bi heycan yine negatif. Öğleden sonra da adet oldum. Test yaparken aklıma normal yolla 1. 2. Denemede falan hamile kalanlar geldi. Nasıl bi histir acaba uğraşmadan ovülasyonun anlamını bilmeden hsg ne ki diyerek dümdüz pozitifi görmek...uzun oldu kusura bakmayın ama beni anlayıp biraz dertleşirsek iyi hissederim belki kendimi

Canim annelerimizin veya ananelerimizin zamaninda ovulasyon testi mi vardi Mevlam nasip ederse tasin basinda da verir biz ugrasiyoz boyle seylerle ama olmayinca olmuyor nasip deyip beklemek zorundayiz seni cok iyi anliyorum bir saatten sonra insan umutsuzluga kapiliyor Allah im sana da hayirlisiyla bir evlat nasip etsin insallah ♥️

Çok haklısınız aslında alkol almıyorum mesela sigara zaten kullanmıyordum ama abur cuburu da kesmem gerekiyor biliyorum😓 hatta başlayın ben yememeye çok haklısınız
Kilonuz nasıl benim fazlam var mesela vermem gerekiyor. Versem daha kolay olucak hersey gbi geliyor tabi psikolojik de olanilir.

Canim annelerimizin veya ananelerimizin zamaninda ovulasyon testi mi vardi Mevlam nasip ederse tasin basinda da verir biz ugrasiyoz boyle seylerle ama olmayinca olmuyor nasip deyip beklemek zorundayiz seni cok iyi anliyorum bir saatten sonra insan umutsuzluga kapiliyor Allah im sana da hayirlisiyla bir evlat nasip etsin insallah ♥️
Çok haklısın. Ama işte onların zamanında herşey normaldi. Düşünsene beslenme yene içme. Kısırlık bile ne kadar azmış. Çok amin isteyen herkese inşallah

Kilonuz nasıl benim fazlam var mesela vermem gerekiyor. Versem daha kolay olucak hersey gbi geliyor tabi psikolojik de olanilir.

Ben aşırı zayıfım bile diyebilirim hatta bi doktor biraz kilo al fazla yağ fazla östrojen demek dedi😂

Ciddi misin 6 yıl🙄 ben denemeye başladığımız ay kontrole gittim. 1yıl dene dediler 1yıl bitmedi. Ama neyse ki sonuç güzel olmuş ya zamanı öyleymiş demem ki
Aynen canım elhamdulillah. Eşim çok çekiniyordu malum testi vermek için 🙂 Bende çok zorlamadım açıkçası ama herkes soruyordu o kadar gıcık oluyordum ki . Herşeyin vakti zamanı var işte Rabbim ol deyince oluyor . Biz ne yapsak ne Etsekte zaman herşeyin ilacı oluyor . Beslenmene çeki düzen ver lütfen . Kendin için . Birde ne kadar etkisi oldu bilemem ama ( ben çok inanarak yaptırdım) hacamat sülük yaptırdım transferimden önce .

başka bişeyden olmuştur o canım bence. yine de kötü olduysan içme tabi adaçayı iç ama yumurtlama gününden sonra içme

Adaçayını duydum ama eşim bu ay yok. Kendimi rahat bıraktım bende dinlenşyorum 🙈 o yaptı ama ben soğuk içtim ondan mı oldu acaba sen nasıl içiyorsun

Aynen canım elhamdulillah. Eşim çok çekiniyordu malum testi vermek için 🙂 Bende çok zorlamadım açıkçası ama herkes soruyordu o kadar gıcık oluyordum ki . Herşeyin vakti zamanı var işte Rabbim ol deyince oluyor . Biz ne yapsak ne Etsekte zaman herşeyin ilacı oluyor . Beslenmene çeki düzen ver lütfen . Kendin için . Birde ne kadar etkisi oldu bilemem ama ( ben çok inanarak yaptırdım) hacamat sülük yaptırdım transferimden önce .

Nerde yaptırdınız onu. Sülük zaten her şeye çöm faydalı diyorlar ya😱 aynen benim kaynanam her dk bebek yeleği bitirip atıyor 500tanr oldu herlade

Nerde yaptırdınız onu. Sülük zaten her şeye çöm faydalı diyorlar ya😱 aynen benim kaynanam her dk bebek yeleği bitirip atıyor 500tanr oldu herlade
Özel bir klinikte yaptırdım canım . biz 3/4 arkadaş hep beraber başlamıştık tedaviye tek benimki olumlu sonuç verdi . Arkadaşlarıma resmen yalvardım yaptırın yaptırın diye ama hiç biri yaptırmadı . Allahım hepinizede nasip etsin inşallah hayırlısıyla .

Kız kadın ne yapsın boş duracağına yelek yapıyor işte ne güzel 🙂 oda çok istiyor demekki

Özel bir klinikte yaptırdım canım . biz 3/4 arkadaş hep beraber başlamıştık tedaviye tek benimki olumlu sonuç verdi . Arkadaşlarıma resmen yalvardım yaptırın yaptırın diye ama hiç biri yaptırmadı . Allahım hepinizede nasip etsin inşallah hayırlısıyla .
Aminnn canım çok sağol bunu da bi araştırayım ben😂

Hahha zayıf olmanız cok güzel birsey bence Bi de saglıklı beslendiniz mi tamamdır ✌️

İşte bu da sağlıklı değil diyorlar canım ama elimde olan bişey değil stresliyken zaten alöak istesem de alamam😓abur cuburu bırakcam ya senin boy kilo kaç çok fazlan yoksa bence östrojen açısından iyi bu durum

Olunca örersin diyin böle seyler sizi kırabilir tahmin ediyorum ki maalesef.
Kaynanam çok iyi bi insan aslında uzun zamandır uğraştığımızı bilmiyor 5aydır falan istiyoruz sanıyor. Nasılsa olur kafasında heralfe kırmak istemiyorum onu ama dediğin gibi ben üzülüyorum

İstanbulda ise kliniğin adını öğrenebilir miyim 🙈ben pek metaklıyımdır böle seylere en azından nedir ne değildir, öğrenirim

Kaynanam çok iyi bi insan aslında uzun zamandır uğraştığımızı bilmiyor 5aydır falan istiyoruz sanıyor. Nasılsa olur kafasında heralfe kırmak istemiyorum onu ama dediğin gibi ben üzülüyorum
Yok onu da kırmayın zaten ama söylemeyince insanlar anlamıyorlar yani nasıl desem tahmin edemiyorlar. Bende 4 aylık evliyim mesela böle bir olay yasadık. Cok hafife alınacak birsey gbi görülüyor ama aslında benim için öle değil.

İşte bu da sağlıklı değil diyorlar canım ama elimde olan bişey değil stresliyken zaten alöak istesem de alamam😓abur cuburu bırakcam ya senin boy kilo kaç çok fazlan yoksa bence östrojen açısından iyi bu durum
Kilon kaç ki tanıdığım biri 45 ya çıkardı ya çıkmazdı 2. Cocuğuna hamile kaldığında

Back