- 17 Şubat 2020
- 10.723
- 28.212
- 598
Arkadaşlar merhaba, kime ne desem zamana bırak diyor kimse beni anlamıyor. Gerçekten aşırı derece yoruldum. Nerdeyse 2yıldır çocuk istiyoruz. Son 6aydır tedaviyle. Her ay bi heyecan her ay bi umıt sonrası hüsran. Geçen ay aşılama oldu bu ay 4gün gecikmeyle adet. Bu süreçte aa kahverengi leke acaba yerleşmemi aa şu hamileleik belirtisi mi? Bugün sabah test yaptım bi heycan yine negatif. Öğleden sonra da adet oldum. Test yaparken aklıma normal yolla 1. 2. Denemede falan hamile kalanlar geldi. Nasıl bi histir acaba uğraşmadan ovülasyonun anlamını bilmeden hsg ne ki diyerek dümdüz pozitifi görmek...uzun oldu kusura bakmayın ama beni anlayıp biraz dertleşirsek iyi hissederim belki kendimi
Canim annelerimizin veya ananelerimizin zamaninda ovulasyon testi mi vardi Mevlam nasip ederse tasin basinda da verir biz ugrasiyoz boyle seylerle ama olmayinca olmuyor nasip deyip beklemek zorundayiz seni cok iyi anliyorum bir saatten sonra insan umutsuzluga kapiliyor Allah im sana da hayirlisiyla bir evlat nasip etsin insallah