- 17 Haziran 2018
- 31
- 18
- 3
- 35
- Konu Sahibi Asdasd1858
-
Yani derken ?Yanı??
Keske mesajı biraz daha acsaydınız ama anladığım kadarıyla gebe kalmayı istiyorsunuz ve kalamayıp her sonucu bunamı baglıyorsunuz?? Misal Bı kac gun adet gecikmesi, goguslerde şişlil gibimi??Yani derken ?
Doğrudur tatlım. Şöyleki her adet dönemi yaklaştıkça kendisini bedenini dinleyip gebelik belirtilerine benzetip sonunda hüsranla karşılaşanlar.ewet gebelik istiyorum fakat sanırım zamanı var ve ben bu psikolojiden çok sıkıldım artık ailem falan bir sorun olduğunu düşünüyor ve sinir oluyorumKeske mesajı biraz daha acsaydınız ama anladığım kadarıyla gebe kalmayı istiyorsunuz ve kalamayıp her sonucu bunamı baglıyorsunuz?? Misal Bı kac gun adet gecikmesi, goguslerde şişlil gibimi??
Doğrudur tatlım. Şöyleki her adet dönemi yaklaştıkça kendisini bedenini dinleyip gebelik belirtilerine benzetip sonunda hüsranla karşılaşanlar.ewet gebelik istiyorum fakat sanırım zamanı var ve ben bu psikolojiden çok sıkıldım artık ailem falan bir sorun olduğunu düşünüyor ve sinir oluyorum
Öncelikle ilgiye ihtiyacım yok onu belirtmeliyim dün üye oldum bilgisizlikten kaynaklı oldu silmek istedim silemedim :)Ne şimdi bu?
İlk mesaj emoji
Soru gelince dert yazma.
İlgi mi istiyorsun?
Anladım.Öncelikle ilgiye ihtiyacım yok onu belirtmeliyim dün üye oldum bilgisizlikten kaynaklı oldu silmek istedim silemedim :)
Son günler yaklaşınca dinleme başlıo öncesinde umrum dışı takılmaya çalışıyorum Ama elimde diilOnların hepsi boş
Adetim 7 gün gecikine kadar her gün test de yaptım bişey çıkmadı
Akıntı da aynıydı, göğüsler de. Kasık ağrısı vs hiç hiç bişey yoktu
En son 39. Günde test yapınca çıktı
O kadar kendini dinleme bence daha rahat edersin.
Ahahahhaa :))) Tamm düzenliyorum :))Anladım.
Whatsapp grubu gibi yazmandan belli :)
Ama kurallar üye olurken çıkıyor karşına, böyle olamaz.
Düzenle onu sen, yaz oraya derdini.
Son 3-4 gün kala heyecanlan :)Son günler yaklaşınca dinleme başlıo öncesinde umrum dışı takılmaya çalışıyorum Ama elimde diil
İşim gereği bebeklerle ve annelerle sürekli haşırneşirim kafa dağıtmak ne mümkün ki gördükçe hep içimden inş rabbim bana da nasip eder diyorumInan ben de senin gibiydim her ay farkli bir belirti bulup umutlanirdim, 6 ay boyle gecti sonra 6. Ayda izindeydim memlkete gittim belirtileri unuttum hatta o ay hic belirti de bulamadim ama o ay hamileymisimm...sen de uzulme kafaya takma diycem ama cok zor biliyorum, aklindan cikarman icin ya bir tatil ya da farkli bir etkinlik bulup kafayi dagitman lazim
Şuan İnan son 3-4 gün ama korkuyore test yapmaktan geçen aylar sürekli yapıp sonuç hüsran olunca istemiyorum geçmeden yapmiycam :)Son 3-4 gün kala heyecanlan :)
Ya da ovulasyon testi kullan yumurtlamayı takip edince sadece beklenen adet günü heyecanlanırsın
O zaman sen de benm gibi yap yumurtlama donemini de icine alan 15 gunluk bir tatil ayarla esinle gezin eglenin hem de stressiz olursunuz, inan cok etkileyecek siziİşim gereği bebeklerle ve annelerle sürekli haşırneşirim kafa dağıtmak ne mümkün ki gördükçe hep içimden inş rabbim bana da nasip eder diyorum
Çok doğru çok güzel fikir ama şu aralar zorO zaman sen de benm gibi yap yumurtlama donemini de icine alan 15 gunluk bir tatil ayarla esinle gezin eglenin hem de stressiz olursunuz, inan cok etkileyecek sizi
Merhaba benimde adetim 2 gün gecikti daha önce hiç gecikme olmazdı ama idrar testlerinde hep negatif çıkıyor. Beklemeli miyim biraz daha yoksa kan testi mi yaptırmalıyım acaba?Onların hepsi boş
Adetim 7 gün gecikine kadar her gün test de yaptım bişey çıkmadı
Akıntı da aynıydı, göğüsler de. Kasık ağrısı vs hiç hiç bişey yoktu
En son 39. Günde test yapınca çıktı
O kadar kendini dinleme bence daha rahat edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?