• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtilerine takık,bilinçaltından çıkaramayanlar

Merhaba benimde adetim 2 gün gecikti daha önce hiç gecikme olmazdı ama idrar testlerinde hep negatif çıkıyor. Beklemeli miyim biraz daha yoksa kan testi mi yaptırmalıyım acaba?

Benim geç döllenme olmuş
6 gün geciktiğinde bile test negatif çıktı
O yüzden bilemiycem
10. Gün gecikmede beta hcg değerim 68 çıkmıştı ki bu da oldukça düşük
Daha 3 haftalıkmış
İnşallah istediğin gibidir

Benim geç döllenme olmuş
6 gün geciktiğinde bile test negatif çıktı
O yüzden bilemiycem
10. Gün gecikmede beta hcg değerim 68 çıkmıştı ki bu da oldukça düşük
Daha 3 haftalıkmış
İnşallah istediğin gibidir
Anladım çok teşekkür ederim. En iyisi beklemek sanırım

Bak canım ben sana kendimden yola çıkarak tavsiyeler vereyim.oncelikle bu forumdan ve internetten uzak dur.ben eskiden her gün saatlerce bu forumda ve internette hamilelik belirtilerini okurdum.her ay belirtilerin hepsini yaşardım ve sonra adet olurdum.sonra bu forumu da internette belirti aramayı da bıraktım.gercekten hamile kalmanın psikolojiyle çok alakası var.kafan rahat olacak.ovulasyon takibi falan filan bunlara hiç gerek yok.once doktora gidin karı koca rutin kontrolleri yaptırın.eger bir sorun yoksa,adetten adete gün aşırı ilişki olursa ve ilişkiden sonra kalçanın altına yastık koyup bacaklarını duvara dikerek yatarsan allahin izniyle vakti gelince nasip olur inşallah.bebek için beraber olmayın,düşünmeyin yani.cevredekileri takma sakın,soran olursa daha düşünmüyoruz dersin.ben hep öyle yaptım.dort senelik evliyim ve gerçek anlamda denedigimizin ikinci ayında hamile kaldım bu şekilde.belirtilere gelince,herkesin hamileliği çok farklı.ben mesela hicbir belirti yaşamadım hiç beklemediğim bir anda öğrendim.adet olmayı bekliyordum yani hiç belirtim yoktu.allah en kısa zamanda sana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah:)
Teşekkür ederim tavsiyelerin için çok sağol çok haklısın burda oldukça daha çok aklına gelio belirtileri karşılaştırıyorum en iisi dediklerin gibi yapmak :KK200:

Back