Merhaba arkadaşlar;
Bende bi süre hep burdan gebelik belirtileri araştırır dururdum. 4/5ay deneme sonucu da Nisan ayında biyokimyasal gebelik geçirdim. Sonrasında bi kaç sağlık sıkıntısı (Genel diş ağrısı) olunca bebek yapmak konusunda ara verdik ama bu arada hep k.doğum doktoruna tüm tahlilleri yaptırdım. Bir problemin olmadığı ilk gebeliklerde böyle durumlar oluyor dedin erken test yapmamdan kaynaklı öğrendiğimi söylerdiler. Sonrasın da 5/6ay hep dişlerimi halletmemden kaynaklı korunduk. Bu arada bebek fikri aklımlandan çıkmıştı gibi.sadece 1gecelik korunmadığımda gebe kalmışım…bunun sebebi bence odağım artık değişmesiydi
Gebelik belirtilerine gelirsek;
1-vajinal akıntı öyle çok değil ama eskisine göre bi tık yoğun
2-kaşıkta ince ince sızılar hafif bacağıda etkiliyor ama can yakıcı bi durum değildi. Sadece bunlardı benim röntgen çekeni olacağı için ne olur N olmaz diye test yapmıştım pozitif çıkmıştı.
Öyle göğüs ağrısı yada mide bulantısı yoktu 6 haftadan sonra başladı.test yaptıktan sonra diğer kimsal olmasın diye hemen hastaneye gittik 116 ile sonucu öğrendik.Eğer daha önce böyle bi sıkıntı yaşamadıysanız 6/7 haftaya kadar bekleyin derim çünkü ne kadar erken öğrenirseniz stres o kadar erken başlıyor.
Bu arada kananmam olmuştu progestoron iğne vuruldum. Kalp atışını var yok olayı yaşadım inalmaz stresliydi. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
İnş güzel sonuçlar alırsınızBende kimyasal gebelik yaşadım üç ay oldu dediğiniz belirtiler bende de var inşallah güzel sonuçlar alırım
Merhaba öncelikle sağlıkla gelsin miniğinizMerhaba arkadaşlar;
Bende bi süre hep burdan gebelik belirtileri araştırır dururdum. 4/5ay deneme sonucu da Nisan ayında biyokimyasal gebelik geçirdim. Sonrasında bi kaç sağlık sıkıntısı (Genel diş ağrısı) olunca bebek yapmak konusunda ara verdik ama bu arada hep k.doğum doktoruna tüm tahlilleri yaptırdım. Bir problemin olmadığı ilk gebeliklerde böyle durumlar oluyor dedin erken test yapmamdan kaynaklı öğrendiğimi söylerdiler. Sonrasın da 5/6ay hep dişlerimi halletmemden kaynaklı korunduk. Bu arada bebek fikri aklımlandan çıkmıştı gibi.sadece 1gecelik korunmadığımda gebe kalmışım…bunun sebebi bence odağım artık değişmesiydi
Gebelik belirtilerine gelirsek;
1-vajinal akıntı öyle çok değil ama eskisine göre bi tık yoğun
2-kaşıkta ince ince sızılar hafif bacağıda etkiliyor ama can yakıcı bi durum değildi. Sadece bunlardı benim röntgen çekeni olacağı için ne olur N olmaz diye test yapmıştım pozitif çıkmıştı.
Öyle göğüs ağrısı yada mide bulantısı yoktu 6 haftadan sonra başladı.test yaptıktan sonra diğer kimsal olmasın diye hemen hastaneye gittik 116 ile sonucu öğrendik.Eğer daha önce böyle bi sıkıntı yaşamadıysanız 6/7 haftaya kadar bekleyin derim çünkü ne kadar erken öğrenirseniz stres o kadar erken başlıyor.
Bu arada kananmam olmuştu progestoron iğne vuruldum. Kalp atışını var yok olayı yaşadım inalmaz stresliydi. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Merhaba normalde adetimi 28 günde oluyordum son 2 ay 26güne düşmüştü değişmişti yani. 26 günde olucaksam 1gün vardı 28. Gün olsaydım 2 vardı. Prodüktörün testiyle öğrendin erken silik çıkmıştı. Kanda 116 ile öğrendim. Şuan 15+2 haftalık:) inş istediğiz sonucu alırsınız :)Merhaba öncelikle sağlıkla gelsin miniğinizBat ne zamandı kaç gün önce öğrendiniz
Benimde reglim 5 gün gecikti. Aynı adet olacakmisim da sokulemiuor gibi his veriyor. Yani uzun zamandır çocuk sahibi olmak istiyorum ha geldi ha gelecek düşününce de test yapmadım. Açıkçası negatifi görmek beni üzecek gibi de. Göğüs uclarim acımıyor sadece arada bel ve kasık ağrıları yaşıyorum. Yoğun bir şekilde onun dışında bişey yok. Ha bide normalde akıntım çok olur. Şuan çamaşırında hiç iz yok sadece uzayan akıntı görüyorum arada. Göğüs ucu hassasiyeti iz ne zaman oldu yada oldu mu bilgi verir misiniz? Hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba normalde adetimi 28 günde oluyordum son 2 ay 26güne düşmüştü değişmişti yani. 26 günde olucaksam 1gün vardı 28. Gün olsaydım 2 vardı. Prodüktörün testiyle öğrendin erken silik çıkmıştı. Kanda 116 ile öğrendim. Şuan 15+2 haftalık:) inş istediğiz sonucu alırsınız :)
Benim de testime bakar mısınız gecikmenin 9. Günü bugün days doctor testin markası yalancı pozitif olabiliyormuş emin olamadım bendeBenimde reglim 5 gün gecikti. Aynı adet olacakmisim da sokulemiuor gibi his veriyor. Yani uzun zamandır çocuk sahibi olmak istiyorum ha geldi ha gelecek düşününce de test yapmadım. Açıkçası negatifi görmek beni üzecek gibi de. Göğüs uclarim acımıyor sadece arada bel ve kasık ağrıları yaşıyorum. Yoğun bir şekilde onun dışında bişey yok. Ha bide normalde akıntım çok olur. Şuan çamaşırında hiç iz yok sadece uzayan akıntı görüyorum arada. Göğüs ucu hassasiyeti iz ne zaman oldu yada oldu mu bilgi verir misiniz? Hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah
İkinci çizgi görünüyor ama hemen çıktı mı yoksa bekledi mi ? Elinde başka test varsa yap sonra hemen kan vermeye git. İnşallah hamilesindirBenim de testime bakar mısınız gecikmenin 9. Günü bugün days doctor testin markası yalancı pozitif olabiliyormuş emin olamadım bende
İlk 5 maks 10 dk içinde çıkmıştır aynı markanın testi var yarın sabah yapacağım inşallah 3 senedir bebek istiyoruz ve ilk kez bu kadar net flaş ışığıyla aramak zorunda kalmadığım bir çizgi çıkıyor çok heveslendimmmmİkinci çizgi görünüyor ama hemen çıktı mı yoksa bekledi mi ? Elinde başka test varsa yap sonra hemen kan vermeye git. İnşallah hamilesindir
Merhabalar çok teşekkür ederim.Göğüs ağrım 6 haftada başladı benim ama öyle yoğun değildi uclarınların ağrı bi vardı bi yoktu genelde yoktu desem yeridir. Göğüs ağrısı şuan bile gündüzleri yok öyle akşamları hafif var.Ama gebeliği öğrendikten sonra kaşık ağrısı oldu. Akıntımda yazdığım gibi yine öyle çok değildi bi tık fazlaydı. 6 haftadan sonra başladı. Bence test yapın baya geçmiş bence hamilesiniz gibi duruyor.Benimde reglim 5 gün gecikti. Aynı adet olacakmisim da sokulemiuor gibi his veriyor. Yani uzun zamandır çocuk sahibi olmak istiyorum ha geldi ha gelecek düşününce de test yapmadım. Açıkçası negatifi görmek beni üzecek gibi de. Göğüs uclarim acımıyor sadece arada bel ve kasık ağrıları yaşıyorum. Yoğun bir şekilde onun dışında bişey yok. Ha bide normalde akıntım çok olur. Şuan çamaşırında hiç iz yok sadece uzayan akıntı görüyorum arada. Göğüs ucu hassasiyeti iz ne zaman oldu yada oldu mu bilgi verir misiniz? Hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ayy benim de gögüs uçlarımda bi var bi yok ağrı dokununca çok hafif hissediyorum Allahım inşallahMerhabalar çok teşekkür ederim.Göğüs ağrım 6 haftada başladı benim ama öyle yoğun değildi uclarınların ağrı bi vardı bi yoktu genelde yoktu desem yeridir. Göğüs ağrısı şuan bile gündüzleri yok öyle akşamları hafif var.Ama gebeliği öğrendikten sonra kaşık ağrısı oldu. Akıntımda yazdığım gibi yine öyle çok değildi bi tık fazlaydı. 6 haftadan sonra başladı. Bence test yapın baya geçmiş bence hamilesiniz gibi duruyor.
Yaaa bende 3 senedir istiyorum ama bir benim sağlık sorunum bir eşimin sorunu derken bir türlü olmadi. O arama hissini inan çok iyi anlıyorum. Ve mesajını okurken çok duygulandım. En güzel sonucu al yarın sabah inşallah. Buradan da bildir. Senin için dua edeceğimİlk 5 maks 10 dk içinde çıkmıştır aynı markanın testi var yarın sabah yapacağım inşallah 3 senedir bebek istiyoruz ve ilk kez bu kadar net flaş ışığıyla aramak zorunda kalmadığım bir çizgi çıkıyor çok heveslendimmmm
Ayy inşallahMerhabalar çok teşekkür ederim.Göğüs ağrım 6 haftada başladı benim ama öyle yoğun değildi uclarınların ağrı bi vardı bi yoktu genelde yoktu desem yeridir. Göğüs ağrısı şuan bile gündüzleri yok öyle akşamları hafif var.Ama gebeliği öğrendikten sonra kaşık ağrısı oldu. Akıntımda yazdığım gibi yine öyle çok değildi bi tık fazlaydı. 6 haftadan sonra başladı. Bence test yapın baya geçmiş bence hamilesiniz gibi duruyor.
Çok teşekkür ederim bizde de öyle bende pcos var prolaktim hormonum yüksek çıkıyor bunları hallettik derken eşimde sperm sorunu çıktı 3 aya yakındır keçiboynuzu kürü yapıyorum eşim içiyor onun için bu kadar hevesleniyorum .Yaaa bende 3 senedir istiyorum ama bir benim sağlık sorunum bir eşimin sorunu derken bir türlü olmadi. O arama hissini inan çok iyi anlıyorum. Ve mesajını okurken çok duygulandım. En güzel sonucu al yarın sabah inşallah. Buradan da bildir. Senin için dua edeceğim
Yani bizim aramamız istememiz bir yana çevre baskısı bir yana kayınvalidem kalabalık bir ortamda herkesin içinde gelinin çocuğu olmuypr dedi eşimde sperm sorunu olduğunu bilmesine rağmen o kadar üzüldüm o kadar ağladım kiAyy inşallahyarın almayı düşünüyorum bende yakınımda eczane olmayınca ha diyince alamıyorum. İnşallah yarın dua edin bana da hamilelerin duası kabul olur.. cevabınız içinde teşekkür ederim
Ayy benim de gögüs uçlarımda bi var bi yok ağrı dokununca çok hafif hissediyorum Allahım inşallah
Ayy inşallahyarın almayı düşünüyorum bende yakınımda eczane olmayınca ha diyince alamıyorum. İnşallah yarın dua edin bana da hamilelerin duası
Hep uyumadan dua ederim rabbim isteyen herkese versin diye. İnsallah sizde test yaptığınızda güzel sonuçlarınızı burda bizimle paylaşırsanız:)Ayy benim de gögüs uçlarımda bi var bi yok ağrı dokununca çok hafif hissediyorum Allahım inşallah
Benim de testime bakar mısınız gecikmenin 9. Günü bugün days doctor testin markası yalancı pozitif olabiliyormuş emin olamadım bende
Buda benim testim bendede silik çıkmıştı.Benim de testime bakar mısınız gecikmenin 9. Günü bugün days doctor testin markası yalancı pozitif olabiliyormuş emin olamadım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?