Gebelik belirtilerim nelerdi.

Ay yok artık yaa ne büyük terbiyesizlik hadsizlik bu. Hiç ama hiç takma kafana sen ne yaparsan yap böylelerine yaranamazsın bir kulp bulurlar zaten

Ay yok artık yaa ne büyük terbiyesizlik hadsizlik bu. Hiç ama hiç takma kafana sen ne yaparsan yap böylelerine yaranamazsın bir kulp bulurlar zaten
Ooo o kadar çok şey yaşadım ki evliliğimin birinci haftasında ben seni istemiyordum gitti seni aldı dedi beni hırsızlıkla suçladı daha neler nelerrrrr

Canım benimde eşimde varikosel varmış tabii bunu öğrenmemiz çok geç oldu çünkü bende graves olunca çocuk yapmam kesinlikle yasakti. Sonra deneyince olmadı ve öğrendik ameliyatından bir yıl geçti. Bende şuan keçi boynuzu özü , combifertil diye bir vitamin verdi Dr. Onu kullanıyor arada birde çakşır kökü çayı yapmaya başladım yeni yeni. Değerleri düzelmeye başladı çok şükür. Hareket hızı %2den % 20 ye çıkmış. Bundan kaynaklı birde kullandığı vitaminlerle falan tuttuysa diye umut besliyorum. Etrafımda bana da çok diyen var. Birde eşim gurur yapıp annesi dışında kimseye soyletmedi. Yaşadığımız çevredeki kadınlar hep bana ima da bulunuyor değişik değişik hikayeler anlatıyor. İşte şunun çocuğu olmuyormuş da surda tedavi görmüş gibi gibi. Yani gülüp geçiyorum herşey Allah'tan sonuçta. Bende de sorun olabilirdi. O insanlar ancak kalp kirdiklariyla kalır. Hiç kafana takma. Hayırlısı ile olacak inşallah

İnşallah canım teşekkür ederim desteğin için Allah şifanızı versin inşallah

Buda benim testim bendede silik çıkmıştı.
Kızlarrrr bu da bugünki testt

Eklentiler

• 1F6482E3-B243-46A7-B7F3-9D2722CE3573.jpeg
    203,6 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…