Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yok artık yaa ne büyük terbiyesizlik hadsizlik bu. Hiç ama hiç takma kafana sen ne yaparsan yap böylelerine yaranamazsın bir kulp bulurlar zatenYani bizim aramamız istememiz bir yana çevre baskısı bir yana kayınvalidem kalabalık bir ortamda herkesin içinde gelinin çocuğu olmuypr dedi eşimde sperm sorunu olduğunu bilmesine rağmen o kadar üzüldüm o kadar ağladım ki
Ooo o kadar çok şey yaşadım ki evliliğimin birinci haftasında ben seni istemiyordum gitti seni aldı dedi beni hırsızlıkla suçladı daha neler nelerrrrrAy yok artık yaa ne büyük terbiyesizlik hadsizlik bu. Hiç ama hiç takma kafana sen ne yaparsan yap böylelerine yaranamazsın bir kulp bulurlar zaten
Evet 15+2 bende silik çizgiyle öğrenmiştim sizin ki gibiydi test o yüzden attım size:)Aynı marka mııııı ay kan verdiniz mi hamile misinizzzz
Allahım inşallah hayırlısylaEvet 15+2 bende silik çizgiyle öğrenmiştim sizin ki gibiydi test o yüzden attım size:)
Aminnn çok teşekkür ederim hepinize gelişmelerden haberdar edeceğim sizlere deAminrabbim sizede hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin.
![]()
Kıyamam yaa ne desem bilemedimOoo o kadar çok şey yaşadım ki evliliğimin birinci haftasında ben seni istemiyordum gitti seni aldı dedi beni hırsızlıkla suçladı daha neler nelerrrrr
Allahtan eşim her konuda destekçim oldu annesinin huyunu biliyor annesini uyarıyor ama kadın yine yapacağını yapıyorKıyamam yaa ne desem bilemedim![]()
Canım benimde eşimde varikosel varmış tabii bunu öğrenmemiz çok geç oldu çünkü bende graves olunca çocuk yapmam kesinlikle yasakti. Sonra deneyince olmadı ve öğrendik ameliyatından bir yıl geçti. Bende şuan keçi boynuzu özü , combifertil diye bir vitamin verdi Dr. Onu kullanıyor arada birde çakşır kökü çayı yapmaya başladım yeni yeni. Değerleri düzelmeye başladı çok şükür. Hareket hızı %2den % 20 ye çıkmış. Bundan kaynaklı birde kullandığı vitaminlerle falan tuttuysa diye umut besliyorum. Etrafımda bana da çok diyen var. Birde eşim gurur yapıp annesi dışında kimseye soyletmedi. Yaşadığımız çevredeki kadınlar hep bana ima da bulunuyor değişik değişik hikayeler anlatıyor. İşte şunun çocuğu olmuyormuş da surda tedavi görmüş gibi gibi. Yani gülüp geçiyorum herşey Allah'tan sonuçta. Bende de sorun olabilirdi. O insanlar ancak kalp kirdiklariyla kalır. Hiç kafana takma. Hayırlısı ile olacak inşallahYani bizim aramamız istememiz bir yana çevre baskısı bir yana kayınvalidem kalabalık bir ortamda herkesin içinde gelinin çocuğu olmuypr dedi eşimde sperm sorunu olduğunu bilmesine rağmen o kadar üzüldüm o kadar ağladım ki
İnşallah canım teşekkür ederim desteğin için Allah şifanızı versin inşallahCanım benimde eşimde varikosel varmış tabii bunu öğrenmemiz çok geç oldu çünkü bende graves olunca çocuk yapmam kesinlikle yasakti. Sonra deneyince olmadı ve öğrendik ameliyatından bir yıl geçti. Bende şuan keçi boynuzu özü , combifertil diye bir vitamin verdi Dr. Onu kullanıyor arada birde çakşır kökü çayı yapmaya başladım yeni yeni. Değerleri düzelmeye başladı çok şükür. Hareket hızı %2den % 20 ye çıkmış. Bundan kaynaklı birde kullandığı vitaminlerle falan tuttuysa diye umut besliyorum. Etrafımda bana da çok diyen var. Birde eşim gurur yapıp annesi dışında kimseye soyletmedi. Yaşadığımız çevredeki kadınlar hep bana ima da bulunuyor değişik değişik hikayeler anlatıyor. İşte şunun çocuğu olmuyormuş da surda tedavi görmüş gibi gibi. Yani gülüp geçiyorum herşey Allah'tan sonuçta. Bende de sorun olabilirdi. O insanlar ancak kalp kirdiklariyla kalır. Hiç kafana takma. Hayırlısı ile olacak inşallah![]()
![]()
İlk 5 maks 10 dk içinde çıkmıştır aynı markanın testi var yarın sabah yapacağım inşallah 3 senedir bebek istiyoruz ve ilk kez bu kadar net flaş ışığıyla aramak zorunda kalmadığım bir çizgi çıkıyor çok heveslendimmmm
Kızlarrrr bu da bugünki testtBuda benim testim bendede silik çıkmıştı.
Gebelik var hamilesiniz gibi duruyorKızlarrrr bu da bugünki testt
Bugünle birlikte 10. Günüm yarın öğleden sonraya randevum var yarın doğrulanacak inşallahGebelik var hamilesiniz gibi duruyorkaç gün geçmiş oldu? bugün acilde bi kan verin isterseniz hem içiniz rahat eder.
Had inş rabbim böyle hayırlı bi günde ne muradınız varsa versinBugünle birlikte 10. Günüm yarın öğleden sonraya randevum var yarın doğrulanacak inşallah
Ama dün de çift çıkmıştı. Bugün kandil rabbim kan testinde de pozitifle güldürsün yüzünü inşallahAy inşallah onun için dua ediyorum.Biliyorsunuz yanılma payı var bu testlerin
Aminnn Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahAma dün de çift çıkmıştı. Bugün kandil rabbim kan testinde de pozitifle güldürsün yüzünü inşallah![]()