- Konu Sahibi Sevenkelebek
-
merhaba canım senin durumunu merak ettim. sonuç ne oldu acaba :)kızlar normalde 23 25 günleri arasi regl.olurum geçen ay 30 martta oldum 23 25 günleri baz alirsak bugün 8 günüm geçiyor ama 30 marti baz alirsak bugün günüm ve aşırı kasik bel agrisi akıntı geliyor sadece beyaz kremsi cuma kan verdim 0.23 çıktı bugün evde test yaptim negatif cikti ama agrilarim hala devam ediyor ve baya belirgin ağrılar tam regl.oldum diyorum wcye gidiyorum yok böyle şeyler yaşayıp hamile olan var mi aranızda buarada bugün adetin 32.gunu
malesef adet oldum cnmmerhaba canım senin durumunu merak ettim. sonuç ne oldu acaba :)
hayırlısı olsun canım. benim de geçen ay öyle oldu ve adet oldum. şimdi adetime 6 gün var ve ben geçen aya göre çok sakinim. ne test ne başka birşey yapmak bile istemiyorum. adetim bir hafta geçtikten sonra gidip kan tahlili yaptıracağım sadece. öyle evde test yapmak veya oldu mu acaba diye düşünmek insanı perişan ediyor. iyisi mi sabırlı olmak ve kesin sonuç olarak kan tahlili yaptırmak.malesef adet oldum cnm
aynen öyle canm ben geçen ay adetin 2. günü çok iyi bir doktora buldum gittim herşey normal dedi tüm tahlil ve yapildi rahim filmi çekildi kilo vermeden hamile kalamn çok zor dedi önce 96 90 kiloya kadr dusersen kolay olur dedi ben ıstesem simdi asilama için ilaç basaltirdim ama seni dusundugum için oncelik biraz kilo ver sonra bak gör nasil kolay kalacaksin bende diyetteyim iste temmuza kadar vaktim var o zamana kadr 1015 versem yeterli suan 3 buçuk kilo verdim 20 gündehayırlısı olsun canım. benim de geçen ay öyle oldu ve adet oldum. şimdi adetime 6 gün var ve ben geçen aya göre çok sakinim. ne test ne başka birşey yapmak bile istemiyorum. adetim bir hafta geçtikten sonra gidip kan tahlili yaptıracağım sadece. öyle evde test yapmak veya oldu mu acaba diye düşünmek insanı perişan ediyor. iyisi mi sabırlı olmak ve kesin sonuç olarak kan tahlili yaptırmak.
Allah kolaylık versin inşallah canım. Benim kiloyla ilgili sıkıntım yok da zaten geçen ay ilk denemeydi o yüzden doktora gitmedim. Bu ay da olmazsa gideceğim belki bir sıkıntı vardır erken tedavi olayım diye. böyle şeyler ihmale gelmez.aynen öyle canm ben geçen ay adetin 2. günü çok iyi bir doktora buldum gittim herşey normal dedi tüm tahlil ve yapildi rahim filmi çekildi kilo vermeden hamile kalamn çok zor dedi önce 96 90 kiloya kadr dusersen kolay olur dedi ben ıstesem simdi asilama için ilaç basaltirdim ama seni dusundugum için oncelik biraz kilo ver sonra bak gör nasil kolay kalacaksin bende diyetteyim iste temmuza kadar vaktim var o zamana kadr 1015 versem yeterli suan 3 buçuk kilo verdim 20 günde
inşallah canm ben 5 ay tedavi oldum an olmadi evet adetin 2. gunuAllah kolaylık versin inşallah canım. Benim kiloyla ilgili sıkıntım yok da zaten geçen ay ilk denemeydi o yüzden doktora gitmedim. Bu ay da olmazsa gideceğim belki bir sıkıntı vardır erken tedavi olayım diye. böyle şeyler ihmale gelmez.
adet gününde mi dokta gitmek gerek? bilmiyordum ben.
verirsin kiloları merak etme aynı durumda bir kız arkadaşım vardı. doktorda tedavi gördü 4 ay gibi bir süre şimdi 7 aylık hamile darısı sana bana olsun inşallah
İsterseniz bekleyin. Eğer hamileyseniz ve Beta HCG yeteri kadar salınmamışsa negatif verecektir. Böylece üzülmemiş de olursunuz. Benim de 2 gün gecikti ama hala test yapmadım.Kızlar merhababata 4 gün var. Son 3-4 gündür acayip gazlıydım ama özellikle bugün sanki 3 aylık hamile gibi karnım çıktı ve kabızlık başladı. Göğüs uçlarım iyice belirginleşti ve son 1 saattir akıntım arttı. Acaba yarın sabah test yapsam pozitif görme ihtimalim var mı ? Yoksa beklemeli miyim
Beklemek ne kadar zormuşİs
İsterseniz bekleyin. Eğer hamileyseniz ve Beta HCG yeteri kadar salınmamışsa negatif verecektir. Böylece üzülmemiş de olursunuz. Benim de 2 gün gecikti ama hala test yapmadım.
Rica ederim. Öyle negatif göre göre artık test yapma motivasyonumu kaybettim. Bakalım bir iki gün daha beklerim ben de.Beklemek ne kadar zormuşteşekkür ederim cevap için
İnşallah pozitifi görürsünüz siz de sonucu paylaşın lütfen merak ettimRica ederim. Öyle negatif göre göre artık test yapma motivasyonumu kaybettim. Bakalım bir iki gün daha beklerim ben de.
Test yaptınız mı? Şimdi ne yorum yapılsa doğru olmayacak çünküSkm kızlar bende adet öncesi pembe lekelenme oldu üstünden 3 gün geçti regl olmadım hala yerleşme kanaması olabilirmi belirti olarak yorgunluk uyku basması var birde idrarda koyuluk bşkada bir belirtm yok bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenn varmı lütfen paylşın benimle
Hayır henüz yapmadım 1 hafta geçmesini bekliycemTest yaptınız mı? Şimdi ne yorum yapılsa doğru olmayacak çünkü
Adet gününüzden kaç gün önce yaşadınız lekelenmeyi? Ümidiniz kırmak istemem, ben de yaşadım yaklaşık olarak yumurtlama dönemime denk geliyordu. Hayatımda ilk kez yaşadım. Ama hamile değildim. Bir de su tüketiminiz azsa Ramazan dolayısıyla veya genel olarak idrarı o da etkiler. Sadece olur da negatif olursa üzülmeyin diye söylüyorum bunları. Ben bugüne kadar asla adet öncesi göğüs ağrısı yaşamadım, geçen ay yaşadım. Yine hamile değildim. Bu ay adetim 2 gün gecikti hiç bir belirtim yok. Baş ağrısı ve karın ağrısı dışında, kasık değil. Hala da test yapmadım. Normalde döngüm 26 gündür bir kere gecikme yaşadım 3 gün ama o ay Türkiye’ye tatile gitmiştim, yolculuktan oldu sanırım. Onun için döngüm tamamlanana kadar ben de test yapmayı düşünmüyorum.Hayır henüz yapmadım 1 hafta geçmesini bekliycem
3 gün önce cnm reglimide 3 gün geçtiAdet gününüzden kaç gün önce yaşadınız lekelenmeyi? Ümidiniz kırmak istemem, ben de yaşadım yaklaşık olarak yumurtlama dönemime denk geliyordu. Hayatımda ilk kez yaşadım. Ama hamile değildim. Bir de su tüketiminiz azsa Ramazan dolayısıyla veya genel olarak idrarı o da etkiler. Sadece olur da negatif olursa üzülmeyin diye söylüyorum bunları. Ben bugüne kadar asla adet öncesi göğüs ağrısı yaşamadım, geçen ay yaşadım. Yine hamile değildim. Bu ay adetim 2 gün gecikti hiç bir belirtim yok. Baş ağrısı ve karın ağrısı dışında, kasık değil. Hala da test yapmadım. Normalde döngüm 26 gündür bir kere gecikme yaşadım 3 gün ama o ay Türkiye’ye tatile gitmiştim, yolculuktan oldu sanırım. Onun için döngüm tamamlanana kadar ben de test yapmayı düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?