Gebelik belirtileri

Kızlar selam benım ilişki üstünden tam 6 gün geçti.tam yumurtlama günüydü.ve 28 gunde 1 düzenli adet görürüm.ama onun haricinde bı sorunum varı yokmu bilmem.tek sefer ilişki yaşadım. bunca zaman hiç bişey yoktu.sanki bugün kafam bi sersem gibi. yani psıkolojıkte olabilir tabi. ama benım ilk denemem diye hiç umudum yok.içimden bi his olmıycak diyor zaten. ama kafam bi değişik.sizin fıkırlerınız neler

kızlar normalde 23 25 günleri arasi regl.olurum geçen ay 30 martta oldum 23 25 günleri baz alirsak bugün 8 günüm geçiyor ama 30 marti baz alirsak bugün günüm ve aşırı kasik bel agrisi akıntı geliyor sadece beyaz kremsi cuma kan verdim 0.23 çıktı bugün evde test yaptim negatif cikti ama agrilarim hala devam ediyor ve baya belirgin ağrılar tam regl.oldum diyorum wcye gidiyorum yok böyle şeyler yaşayıp hamile olan var mi aranızda buarada bugün adetin 32.gunu

merhaba canım senin durumunu merak ettim. sonuç ne oldu acaba :)

malesef adet oldum cnm
hayırlısı olsun canım. benim de geçen ay öyle oldu ve adet oldum. şimdi adetime 6 gün var ve ben geçen aya göre çok sakinim. ne test ne başka birşey yapmak bile istemiyorum. adetim bir hafta geçtikten sonra gidip kan tahlili yaptıracağım sadece. öyle evde test yapmak veya oldu mu acaba diye düşünmek insanı perişan ediyor. iyisi mi sabırlı olmak ve kesin sonuç olarak kan tahlili yaptırmak.

aynen öyle canm ben geçen ay adetin 2. günü çok iyi bir doktora buldum gittim herşey normal dedi tüm tahlil ve yapildi rahim filmi çekildi kilo vermeden hamile kalamn çok zor dedi önce 96 90 kiloya kadr dusersen kolay olur dedi ben ıstesem simdi asilama için ilaç basaltirdim ama seni dusundugum için oncelik biraz kilo ver sonra bak gör nasil kolay kalacaksin bende diyetteyim iste temmuza kadar vaktim var o zamana kadr 1015 versem yeterli suan 3 buçuk kilo verdim 20 günde

Allah kolaylık versin inşallah canım. Benim kiloyla ilgili sıkıntım yok da zaten geçen ay ilk denemeydi o yüzden doktora gitmedim. Bu ay da olmazsa gideceğim belki bir sıkıntı vardır erken tedavi olayım diye. böyle şeyler ihmale gelmez.
adet gününde mi dokta gitmek gerek? bilmiyordum ben.
verirsin kiloları merak etme aynı durumda bir kız arkadaşım vardı. doktorda tedavi gördü 4 ay gibi bir süre şimdi 7 aylık hamile darısı sana bana olsun inşallah

inşallah canm ben 5 ay tedavi oldum an olmadi evet adetin 2. gunu

Kızlar merhaba bata 4 gün var. Son 3-4 gündür acayip gazlıydım ama özellikle bugün sanki 3 aylık hamile gibi karnım çıktı ve kabızlık başladı. Göğüs uçlarım iyice belirginleşti ve son 1 saattir akıntım arttı. Acaba yarın sabah test yapsam pozitif görme ihtimalim var mı ? Yoksa beklemeli miyim

İs
İsterseniz bekleyin. Eğer hamileyseniz ve Beta HCG yeteri kadar salınmamışsa negatif verecektir. Böylece üzülmemiş de olursunuz. Benim de 2 gün gecikti ama hala test yapmadım.

Skm kızlar bende adet öncesi pembe lekelenme oldu üstünden 3 gün geçti regl olmadım hala yerleşme kanaması olabilirmi belirti olarak yorgunluk uyku basması var birde idrarda koyuluk bşkada bir belirtm yok bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenn varmı lütfen paylşın benimle

Test yaptınız mı? Şimdi ne yorum yapılsa doğru olmayacak çünkü

Hayır henüz yapmadım 1 hafta geçmesini bekliycem
Adet gününüzden kaç gün önce yaşadınız lekelenmeyi? Ümidiniz kırmak istemem, ben de yaşadım yaklaşık olarak yumurtlama dönemime denk geliyordu. Hayatımda ilk kez yaşadım. Ama hamile değildim. Bir de su tüketiminiz azsa Ramazan dolayısıyla veya genel olarak idrarı o da etkiler. Sadece olur da negatif olursa üzülmeyin diye söylüyorum bunları. Ben bugüne kadar asla adet öncesi göğüs ağrısı yaşamadım, geçen ay yaşadım. Yine hamile değildim. Bu ay adetim 2 gün gecikti hiç bir belirtim yok. Baş ağrısı ve karın ağrısı dışında, kasık değil. Hala da test yapmadım. Normalde döngüm 26 gündür bir kere gecikme yaşadım 3 gün ama o ay Türkiye’ye tatile gitmiştim, yolculuktan oldu sanırım. Onun için döngüm tamamlanana kadar ben de test yapmayı düşünmüyorum.

3 gün önce cnm reglimide 3 gün geçti

Adet gününe kadar hiçbir belirti olmamıştı.Adet günü yerlesme kanama kahverengi leke geldi 4.5gün surunce bir anormallik var bu işte dedim kan tahlilinde ögrendikten sonra bel kasık.ağriları başladı.

arkadaşlar merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum
bende pko vardı geçen ay duphaston ve klomen kullandım bu ay duphaston kullanıyorum âdet olursam 3. günde klomen e başlıcam. Şu an adetime 9 gün var ama benim kasıklarıma kramp giriyor. Belime zaman zaman ağrı giriyor ve şişlik hissediyorum. Zaman zaman ateş basıyor ve 2 gündür çok fazla akıntım var. Aranızda bunları yaşayıp hamile kalan var mı bunlar hamilelik belirtileri mi çok merak ediyorum. Yardımcı olabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…