• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri

Merhaba hanımlar.bende 11 aylık evliyim ve cocuk sahibi olmak istiyoruz sadece 3 ay Esim dogal yollarla korundu ondan sonra hep denedik ama olmadı bı turlu. En son doktora gttm kültür testi yaptı ve mantar enfeksiyonu oldgunu öğrendim zten bende süpheleniyordum mantardan cnku cok kaşıntı ve akıntı vardı . Neyse ilac ve fitil kullandım cok şükür kaşıntı gecti akıntıda gecti. İlaclar bttıkten sonra tekrar aynı testi yapalım dedi ama benm gtmeye fırsatım olmadı. Ben de bu ayda deneyelim olmazsa dger ay gderm tekrar doktora ddm. Ve bu ay elimizden geldgnce 2 günde bir ilişkiye girmeye çalışıyoruz. Bikaç gündür karın ve kasık ağrıları oluyor idrarın koyulaştı ve yuzmde sivilce cıkmaya başladı. Onun dsnda sabahları afedersiniz idrarm geliyor ve karnmda agrı oluyor.bide karnımda şişlik var . Sizce bu defa hamile olabilir miyim ya bata 10 gün var 🤦

Ya ben yeniyim merhaba ! Bir şeyi çok merak ediyorum.yumurtlama gününü değerlendirdik,iki gün sonrasında krem rengi akıntım geldi.Şimdi bu aklıma iki seçeneği getirdi. Ya o gün çatladı yumurta ya da döllenme gerçekleşti ondan oldu. Sonrasında akıntım olmadı,adete 3 gün var.Sizce nedir bu

Ya ben yeniyim merhaba ! Bir şeyi çok merak ediyorum.yumurtlama gününü değerlendirdik,iki gün sonrasında krem rengi akıntım geldi.Şimdi bu aklıma iki seçeneği getirdi. Ya o gün çatladı yumurta ya da döllenme gerçekleşti ondan oldu. Sonrasında akıntım olmadı,adete 3 gün var.Sizce nedir bu
Canım bnde bilemedim şimdi. Ama kan testi yaptır istersen belli olur eger varsa . Şimdi ne desem yalan olur kişiden kişiye farklılık gösterebilir çünkü inşallah vardr 🙏

Canım bnde bilemedim şimdi. Ama kan testi yaptır istersen belli olur eger varsa . Şimdi ne desem yalan olur kişiden kişiye farklılık gösterebilir çünkü inşallah vardr 🙏
Şu erken gebelik testi var ya ondan yaptım o zaman adetime 4 gün vardı negatif çıktı. Eğer hamilelik varsa kan testinde 3 gün kala belli olur değil mi ? Yaptırsam mı acaba bütün belirtiler var ama bunlar adetle tıpatıp benzediğinden umutlanmak istemiyorum

Şu erken gebelik testi var ya ondan yaptım o zaman adetime 4 gün vardı negatif çıktı. Eğer hamilelik varsa kan testinde 3 gün kala belli olur değil mi ? Yaptırsam mı acaba bütün belirtiler var ama bunlar adetle tıpatıp benzediğinden umutlanmak istemiyorum
Evet canım kesin olarak çıkar ben 1 bcuk hafta kala yaptım ve cktı. 2 gün snra tekrr gdip yaptım deger iki katına cıktı . Gözlerime inanamamıştım. Aklında kalacağına git yaptır bence. En azından bilirsin varsada yolsada ki inşallah vardır Rabbm sanada isteyen herkese de nasip etsin inşallah dualarım sizinle ♥ güzel haberlerini bekliyorum 🙏

arkadaşlar merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum
bende pko vardı geçen ay duphaston ve klomen kullandım bu ay duphaston kullanıyorum âdet olursam 3. günde klomen e başlıcam. Şu an adetime 9 gün var ama benim kasıklarıma kramp giriyor. Belime zaman zaman ağrı giriyor ve şişlik hissediyorum. Zaman zaman ateş basıyor ve 2 gündür çok fazla akıntım var. Aranızda bunları yaşayıp hamile kalan var mı bunlar hamilelik belirtileri mi çok merak ediyorum. Yardımcı olabilir misiniz:olamaz:
Merhaba sizinle ayni belirtileri yasiyorum acaba sizde gebelik oldu mu?

Yaaa cokk sevindim saglikla sihhatle kucaginiza almak nasio olsub insallah.Simdi daha cok heyecanlandim 7 gunum kaldi ama regl olacak gibi kasiklarimda agri var
Allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin inşallah. Bnde ilk kasık ağrılarndan şüphelendim. Benm normalde kasık agrım olmaz cnku. Süphelenip bide rüyamda görünce hemen test yaptım pozitif cıktı çok şükür 🙏

MaşAllah Allah tamamına erdirsin; sağlıkla kucağınıza alın. Belirtiler nelerdi? Mesela tırnaklar çabuk uzuyor muydu? Bir de kremsi, çook açık sarı akıntı var mıydı?
Allah razı olsun. Tırnaklara dikkat etmedim bnm normalde de cabuk uzar . İlk kasık ağrımdan şüphelendim . Akıntım 1. Ay bttıkten sonra daha yoğun oldu Basta fark etmedim . Ama idrarın koyuydu canım

Adete 4kala cikti testte ☺️Erken yumurtluyorum zaten.Adet belirtilerinden tek farki uykuya aşırı meğilli olmam ve kolay acikmalar doymamalar..Birde merakimdan internette okumuştum limonla gebelik testi denemeyi onunka yaptim ilk ona göre gebe cikinca hemen normal gebelik testi yaptimm şuan 2aylik olucak nerdeyse☺️

Adete 4kala cikti testte ☺Erken yumurtluyorum zaten.Adet belirtilerinden tek farki uykuya aşırı meğilli olmam ve kolay acikmalar doymamalar..Birde merakimdan internette okumuştum limonla gebelik testi denemeyi onunka yaptim ilk ona göre gebe cikinca hemen normal gebelik testi yaptimm şuan 2aylik olucak nerdeyse☺
Ay o d nasıl bir şeymiş??? Limonla gebelik testi yani?? Hemen öğrenmeliyim 😂

Adete 4kala cikti testte ☺Erken yumurtluyorum zaten.Adet belirtilerinden tek farki uykuya aşırı meğilli olmam ve kolay acikmalar doymamalar..Birde merakimdan internette okumuştum limonla gebelik testi denemeyi onunka yaptim ilk ona göre gebe cikinca hemen normal gebelik testi yaptimm şuan 2aylik olucak nerdeyse☺
Masallah cok sevindim.Ama limin testi bana komik geliyor🙈🙈🙈

bata kaç gün kala yaptınız

Back