Gebelik Belirtileri (merak edenlere ithafen)

Nasıl yapıyordun canım mesela
Kuzum takibi diyorsun heralde. Ben flo diye bi uyguluma indirdim ordan takip ettim. İlk zamanlar gün aşırı ilişki yolundan gittik. Olmadı baya uğraştık. Benim vitaminlerim düşüktü. Gebe kaldığım ay b12 ve folik asit kullandım kombine olarak ve her gün ilişki oldu adetimden sonraki 1 hafta içinde. İlişki sıklığı gerçekten önemli bir etken

Anladım canım çok sağol cevabın için

Hamile kalabilmenin en önemli etkeni bence psikolojik olarak kendini rahatlatmak. Biz 3 ay denedik her defasında ovulasyon testleri, bazal ısı takibi vs neler neler yapmadım ki.. Her ay adet gününü iple çekip test yapmalar sonrası hayalkırıklıkları.. 4.ay tamamen kafadan çıkarmıştım yapmayacağım ovü testi falan dedim tamamen akışına bıraktım ve sonuç o ay hamileydim :)) hiçbir belirtim olmadı tıpkı adet olacakmışım gibi belirtilerim vardı adetimden 3 gün önce hafif ince bir çizgi ile öğrenmiştim :)) şimdi 34 haftalığız heyecanla bekliyorum miniğimi Allah isteyen herkese nasip etsin, akışına bırakın kafaya takmayın :)

Canm tebrik ederim son haftalara girmişsiniz.Biz de yolu yariladik

Benim adetim 2 gün gecikti.Bugun test yaptım ama negatif cıktı.Ama nedense hamileymişim gibi hissediyorum.Kabizlik oldu bugün.Bacak ağrıları var regl olacakmisim gibi..Sabaha regl olmaz isem tekrar yapacağım.Belki çıkmamıştır

Yine test yaptım yok.Kan testi yaptıracağım sanırım.
canm benimde oyle 5 gun gecikmişti.iki kez test yaptim.sonra kan testi de yaptırdim ama cikmamistu.Sonraki ay hamile kaldm ama .Heralde vücudum hazirlik yapti diye düşünmüştüm.Hakkinda hayirlisi olsun .

canm benimde oyle 5 gun gecikmişti.iki kez test yaptim.sonra kan testi de yaptırdim ama cikmamistu.Sonraki ay hamile kaldm ama .Heralde vücudum hazirlik yapti diye düşünmüştüm.Hakkinda hayirlisi olsun .
Ilk defa gecikme oluyor.Tesekkur ederim,umarım soylediginiz gibi olur

Normalde 5 ile 7 gün süren adetim bu ay(14 aralık akşamı çok az 23:00 sıraları geldi 17 sinde bitti) 2 günde birden kesildi!Bu sabah miğde bulantım oldu afedersiniz kusamadım!
hamilelik olabilir mi?10 gün önce beta hcg 1.20 ve ıkı gün sonra 0.8 cıktı!o zamanki bulantı hafifdi!bugünkü baya ağırdı!

Gaz sancısı hamilelik belirtisi mi kızlar akşam sancıdan yürüyemedim ama bir iki dk içinde geçti 2 gündür de hafif sızlama şeklinde ağrılarım var bunlar dışında başka belirti diyebileceğim bişi yok yarın adet olmam gerekiyor bunlar belirti mi inşallah öyledir diğer ay tüp bebek tedavisine başlıcam hep dua ediyorum Gerek olmasın diye bir sorunumuz yok ama olmadı

İlk haftalarda gaz sorunu ve belde sırtta çok kötü agrilar göbek çevresinde sızılar basladi, uykudan yorgunluktan bitap düşmüş haldeydim normalde çok hareketli ve enerjik olduğum halde. adetime 4 gün kala basladi sonra goguslerim kıyafet giyemeyecek kadar kotu şişti ağrıdı canım. Herkeste farklı oluyor belirtiler mesela benim idrarimda koku renk degismedi. Rabbim gonlune göre versin inşallah tez zamanda nasip etsin sana da gonlundekini

insallah hamilesindir. Tüp bebege gerek kalmadan bebegin kendiliginden gelir

Amin canım

Kızlar 2 dr a gittik ilk dr 582 bhcg ile rahim arkasında sivi birikimi var diş gebelik dedi 582 ilk ögrendigin gün gebeliği 2 gün sonra 976 bhcg diğer dr şimdilik bir sıkıntı görünmüyor dedi kese gözükmez diye korkuyorum sağ kasigimda batmalar Ve yanıyor sol tarafında 4.1cm lik kistim var ve meme uçlarındaki koyuluk kayboldu gebelik belirtilerimi hissetmiyorum artik ve gerçekten sağ tarafım şiddetli agri basladi

Canm umarim hic bir sorun yoktur.Kesede bebekte gözükür. Belirti olayi belirleyici degil sen onu kafaya takma. Agrilarin umarim gecer ilk baslarda hafif batmalar oluyor ama tabi sen siddetli yazmissin.Cok gecmis olsun .

Bir batıyor şiddetli bir azalıyor bir de sağ tarafında bi şişlik var damar gibi sanki aşağıya doğru takip edebiliyorum sert

Merhaba bende 10 günlük gecikme yasıyorum. 5. Gün Kan testim 0.21 cıktı ama hala regl olmadım. Midem bulanıyo basım dönüyo kafam karıstı artık yarın yine test yapıcam. Böyle bisey yasayan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…