- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
- Konu Sahibi merve teacher
-
Canm açlık hissi ve cabuk yorulma olabilir. Birde adet olacak gibi hissedip hicbirsey gelmemesi .hafif karin ve kasik agrilari olmustu bende.merhaba canım. senin adına çok mutlu oldum. ben azeriyim. bizde şöyle bi laf vardır, "Allah başacan versin"
benim adet tarihim ayın 6sında. test filan yapmadım. ama 2gundur goğuslerimde kolaltı kısımlarından ağrılar var. normalde de sık idrara çıktığım için o konuda pek deyişiklik hiss etmiyorum. adet olacaqmışım gibi hiss ediyorum 2gündür fakat gelen giden yok. ve normalda 33 35gunde bir oluyorum gecikirsem de fazla umutlanamıyorum. bide bazal ısımı sabah yatakdan kalkmadan ölçdum 36.9 . sende sürekli yemek yeme isteyi oldu mu? bazıları daha testde belirlenmeden bile surekli açlık hissinin olduğunu yazmış
adet belirtisine çok benziyor zaten. Farklı belirtilerde adet gecikmesinden sonraki haftalarda cıkıyor.Bayanlar cok düşündüğü icin acaba olabilir mi diye belirti ariyoruz kendimize.Ben ikiz hamileyim ona rağmen hiç bir belirti yaşamadım 7. Haftadan sonra bulantılar başladı sadece ne idrara sık çıkma ne göğüslerde değişim ne uykumhali hiç bişe yok 11 haftalığım sadece bulantı var o da sabahları. Önceden hep belirti arardım yaşardım hepsi psikolojikmiş.
Merhaba birşey sormak istyrum ben ovülasyon testinde 28 kasımda çift çizgiyi gördüm 29 30 çok çok koyu çift çizgiydı ve biz 4 5 gün değerlendirdik kaçırmadık yumurtlamayı belim sırtım ağrıyor suan ara ara da karın altıma hafif ağrı geliyor hala kremsi akıntım var ama sivilcemde cıktıArkadaşlar gebe kalmadan önce hep girip arkadaşların ne yaşadığına bakardm.
Adet gününü beklerken ya hamileysem ya şunlar da bir belirtiyse diye yüreğim ağzıma gelirdi.
Adet olmasam diye icten içe yalvarır ve bir türlü gelmek bilmeyen o adet gününe odaklanırdım. Şimdi ben kendi belirtilerimi söyleyeceğim.Kisiden kisiye cok ama cok degisiyor ve ayrıcaa adet belirtileriyle de cok uyumlu.
Kızlar adetime 4 gün kalana kadar hiç belirti gibi birsey yaşamadım diyebilirim. Fakat 4 gün kala sol kasıgimda hissettigim ağrı o gün boyunca hafif sızlama şeklinde devam etti. Ben o an hissettim işte.Anormal bir durumdu.
Göğüs hassasiyeti ve etrafında sivilcelenme tarzı benekler de bence önemli bir ip ucu.
Sık idrara çkma mesela bana göre efsane.Bende olmadı.
Ama o ağır ve koyu idrar kokusu o işte asıl belirti bence.idrariniz hic kokmadigi kadar kokar .Ekstra koklamaniza falan gerek yok yapinca aninda burnunuza ulasiyor zaten:).
Gelelim ne zaman ogrendim .
adetim gecti tam 8 gun ve ben sabrettim.Cunku onceki ay 5 gun gectiginde hamile oldugumu düşünüp birkac test yapmis ve hayal kırıklığına ugramistim.Bu ay bekleyecegim dedim ve beklemistim.Cift cizgi anında ckti anlayacaginiz.
Önceki ay gecikti ve sonraki ay hamile kaldim.Bence bu vücut hazirligi.Ben öyle tahmin ediyorum.
Ayrıca ucuklarim da çkmişti ki hala var.Bünyem zayifladı.
Birde ben bal çörekotu tarcin tarifini yariya düşürerek kısa bir süre kullandim. Ama faydası olmus mudur nedir ne degildir bilemem.
Beyaz akinti miktari da artiyor.Ve sürekli adet olacaginiz gün ve sonraki bir kac gün adet olacak gibi karin agriniz bir gidip bir geliyor. Adet olacam saniyorsunuz ama olmuyor.
İşte kızlar böyle.
Rabbim kimsenin hayallerini boşa çıkarmasin.
Rabbim evlat imtihanıyla imtihan etmesin. Çok güzel bir duygu isteyenlere tattırsın.
Eklemek istedigim birsey daha var ki biliyorum adet olmadan ögrenmek istiyorsunuz ve sabirsizlaniyorsunuz ama o günu beklemekten başka da çareniz yok.O yüzden kendinizi yipratmayin ve sonunda gelebilecek olan güzellige odaklanin.
Olmayabilir yinede pes etmeyin umutsuzluga düşmeyin .Netice de bir insan yavrusu bu.Tabiki zorlu bir süreç.Kulucka makinesinden çkmiyor ki.
sivilceye takilma sivilce ucuk bende de vardi. Beyaz akinti miktari artiyor birde idrarin cok pis kokuyor. ama senin adete kac gunun varMerhaba birşey sormak istyrum ben ovülasyon testinde 28 kasımda çift çizgiyi gördüm 29 30 çok çok koyu çift çizgiydı ve biz 4 5 gün değerlendirdik kaçırmadık yumurtlamayı belim sırtım ağrıyor suan ara ara da karın altıma hafif ağrı geliyor hala kremsi akıntım var ama sivilcemde cıktısivilce çıktığı için hamilelikten ümidi kestm 13 aralık beklediğim adet tarihî ama erken gebelik yapmamak içinde zor tutuyorum kendimi böle kötü bi durum içindeyim
Valla 13 aralıkta bekliyorum adete yakın akıntı olmuyormuydu ben resmen unuttum ya acaba mi die düsünmektensivilceye takilma sivilce ucuk bende de vardi. Beyaz akinti miktari artiyor birde idrarin cok pis kokuyor. ama senin adete kac gunun var
Akıntım koyu kıvamlı değil bu aradaçok sulu da değil kremsi gibisivilceye takilma sivilce ucuk bende de vardi. Beyaz akinti miktari artiyor birde idrarin cok pis kokuyor. ama senin adete kac gunun var
daha 5 gun var simdiden belli olmaz ama o 5 gun de gecmek bilmez,bilirim.Akıntım koyu kıvamlı değil bu aradaçok sulu da değil kremsi gibi
Aminnn çok teşekkür ederim sabretmeye calısıcam başka çarem yok bi şekilde oyalıcam kendimi tabi regl gelmezse cevaplarınız çok çok teşekkür ederm sağolun inş. Güzel haber vereblrm Allah razı olsndaha 5 gun var simdiden belli olmaz ama o 5 gun de gecmek bilmez,bilirim.
En duymak istemedigin sey olabilir ama sabır. Iyi haberlerini bekliyoruz buradan yazarsin .Allah gonlune gore versin
Bazilarinda zaten hic degisim olmuyor.Ufak tefek belirtilerde adete cok benziyor.Ben ikiz hamileyim ona rağmen hiç bir belirti yaşamadım 7. Haftadan sonra bulantılar başladı sadece ne idrara sık çıkma ne göğüslerde değişim ne uykumhali hiç bişe yok 11 haftalığım sadece bulantı var o da sabahları. Önceden hep belirti arardım yaşardım hepsi psikolojikmiş.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ovülasyon testi kullandınmı hiçMerhaba kızlar
Bende eskiden sürekli belirti arardım kendimde işte mide bulantılarım oluyor başım dönüyor falan diye. Bende de bikaç şey oldu paylaşıyım sizlerle. Hamile kaldığımın önceki ayı bende garip bişeyler oldu. Hiç göğüs ağrısı yaşamadığım halde göğüslerim ağrıdı şişti sertleşti. Karnıma ağrılar giriyordu. Ben gaz sancısı sandım önce. Sonra acaba olur mu diye düşündüm. O ay adetim 2 gün gecikti 3.gün adet oldum. Adetim bittiği gün dedim ki ben hamileyim. Ya hamileyim ya hamile kalıcam. Adetime 2 hafta vardı bende sebepsiz kabızlık oldu. Çay çorba içmeme rağmen bir türlü geçmedi. Göğüslerim aynı şekilde şişkindi. Karnımda ve belimde ağrılarım oldu bi kaç gün o kadar. Yani öyle beklediğimiz gibi işte haldır haldır kusma olmadı yada baş dönmesi bayılma falan. 7+3 haftalık hamileyim inanın 2 veya 3 gün kustum oda 2 dakika öyle mide bulantısı biraz daha geç başlıyor. Bence erken belirtiler arasında göğüste hassasiyet ve kabızlık var. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah
Sağol canım allah razı olsun. Hayır kuzum ben hiç ovülasyon testi yapmadım nasıl bişey olduğunu hiç bilmiyorum sadece ovülasyon takibi yapıyordum.Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ovülasyon testi kullandınmı hiç
Nasıl yapıyordun canım meselaSağol canım allah razı olsun. Hayır kuzum ben hiç ovülasyon testi yapmadım nasıl bişey olduğunu hiç bilmiyorum sadece ovülasyon takibi yapıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?