• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 7 gün kala test negatif

Merhaba regl oldun mu ?
Ben de gireyim araya benim kasık ağrım ara ara var ama ben sanırım böbrek taşı düşürüyorum dün bir ağrı girdi uyuyamadım sabah test yaptım iki güne bir yaparak ilacın etkisi geçti mi diye kontrol ediyorum bugğn ovitrelle 11. Ci gün üstteki 29 unda yaptığım altta ki de sabah yaptığım

Eklentiler

• IMG_20241201_123108.jpg
    IMG_20241201_123108.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 126
Ben de gireyim araya benim kasık ağrım ara ara var ama ben sanırım böbrek taşı düşürüyorum dün bir ağrı girdi uyuyamadım sabah test yaptım iki güne bir yaparak ilacın etkisi geçti mi diye kontrol ediyorum bugğn ovitrelle 11. Ci gün üstteki 29 unda yaptığım altta ki de sabah yaptığım
ilacın etkisi ne kadar sürüyor bilmiyorum ama pozitif görünüyor testlerin 🌸

Bende 20 kasımda vuruldum ve pozitif çikiyor hala acaba dioruz yarın test günüm
Sizinde mi böyle ablam ilk aşılamasında böyle olmuştu 10 günde test yaprı pozitif çıktı bekleyememişti o da diyor etkisi geçmiştir ilacın ama ağrılarım da geçmedi aşılamamı yapıldı peki sizin inşallah vardır ❤️

Benimde ovitrella 11.günü bugun yaptım koyu çikti 9.gün daha da koyuydu. Yani 11.gün gitmez mi hala vucuttan acaba bende sizin gibi endişeliyim

Kızlar eşimle yumurtlama günümü uygulamadan bakarak değerlendirdik. Belirti diyemem ama 2 gün önce gece sağ kasığıma iğne batması gibi bir ağrı yüzünden uykumdan uyandım lavaboya kalktığımda eşim havanın sıcak olduğunu söylemesine rağmen beni sıtma tuttu. O günden bir gün öncesinden bugüne kadar da sağ bacağım ağrıyor. Özellikle namaz kılarken. Sarı akıntıdan bahsediyor herkes ama bende önceki aylarda sarı akıntı kaşıntıyla beraber oluyordu enfeksiyon gibi yani. Şu an da yoğun bir şekilde sarı ara ara kaşıntılı akıntım var. Başka hiçbir belirti yok dün adetime 8 gün kala gece test yaptım negatif çıktı. Sabah da ilk idrarla yani 7 gün kala tekrar test yaptım yine negatif çıktı. 7 gün kala negatif olup sonraki günler pozitif olup hamile kalan var mı acaba ?
Gebelik belirtisi diye bişey yok bacım kendini dinleyip strese girme ben 5 kez tüp bebek tedavisi gördüm 3 kez hamile kalabildim üçündede hiç bir belirti olmadı yani belirti arama belirtiler adet geçtikten sonra ortaya çıkıyo adet belirtileri gibi aynı ayırt edilemiyor

Öyle demeyin belli olöaz ben hala kan sonucu almadan korkuyorum belki kandada ovitrella etkisi çıkar mı die kafayı yiycem.. Az silik de olsa gebelik vardır olumsuz düşünmeyin
İnanın regl ağrısı gibi ağrılarım aşılamanın 4 günğnden beri var ama burda herkesin açtığı konuları okudum 2010 da ki paylaşımları bile böyle ağrısı olup negatif görende olmuş perşembeye kadar nasıl beklicem bilmiyorum

Back