- 15 Mayıs 2022
- 58
- 8
- 16
- 23
- Konu Sahibi ckmknagihan
Merhaba regl oldun mu ?Ciks çizgi bile çıkmadı düşün ay kafayı yicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba regl oldun mu ?Ciks çizgi bile çıkmadı düşün ay kafayı yicem
Ben de gireyim araya benim kasık ağrım ara ara var ama ben sanırım böbrek taşı düşürüyorum dün bir ağrı girdi uyuyamadım sabah test yaptım iki güne bir yaparak ilacın etkisi geçti mi diye kontrol ediyorum bugğn ovitrelle 11. Ci gün üstteki 29 unda yaptığım altta ki de sabah yaptığımMerhaba regl oldun mu ?
Oldum bugünMerhaba regl oldun mu ?
ilacın etkisi ne kadar sürüyor bilmiyorum ama pozitif görünüyor testlerinBen de gireyim araya benim kasık ağrım ara ara var ama ben sanırım böbrek taşı düşürüyorum dün bir ağrı girdi uyuyamadım sabah test yaptım iki güne bir yaparak ilacın etkisi geçti mi diye kontrol ediyorum bugğn ovitrelle 11. Ci gün üstteki 29 unda yaptığım altta ki de sabah yaptığım
Çok çok hafif gölge gibi bir şey görünüyor ama çok dikkatli bakınca. Reglinize kaç gün var ve test yaptığınız ilk andan itibaren var mıydı bu gölge yoksa sonra mı çıktıKızlar size zahmet bide buna bakarmısınız kuruma cizgisi falan mı acaba bu
Eki Görüntüle 3512736
Üstte ki kesinlikle ilacın etkisi ama hala daha sürer mi bilmiyorum daha beklemem lazım senşnle aynı gün vurulmuşuz ovitrelleyi sanırım 21 Kasım'da vuruldum ben sen pekiilacın etkisi ne kadar sürüyor bilmiyorum ama pozitif görünüyor testlerin
Hayırlısı diğer ay olur hayırlısıyla inşallahOldum bugün
Yok ben iğne vurulmadım da regl günümün geçmesini bekliyorum ona 5 gün var şu anÜstte ki kesinlikle ilacın etkisi ama hala daha sürer mi bilmiyorum daha beklemem lazım senşnle aynı gün vurulmuşuz ovitrelleyi sanırım 21 Kasım'da vuruldum ben sen peki
Hadi inşallahYok ben iğne vurulmadım da regl günümün geçmesini bekliyorum ona 5 gün var şu an
Hiç sanmıyorum bu ay nedense ama bakalımHadi inşallah
Bende 20 kasımda vuruldum ve pozitif çikiyor hala acaba dioruz yarın test günümÜstte ki kesinlikle ilacın etkisi ama hala daha sürer mi bilmiyorum daha beklemem lazım senşnle aynı gün vurulmuşuz ovitrelleyi sanırım 21 Kasım'da vuruldum ben sen peki
Sizinde mi böyle ablam ilk aşılamasında böyle olmuştu 10 günde test yaprı pozitif çıktı bekleyememişti o da diyor etkisi geçmiştir ilacın ama ağrılarım da geçmedi aşılamamı yapıldı peki sizin inşallah vardırBende 20 kasımda vuruldum ve pozitif çikiyor hala acaba dioruz yarın test günüm
Tüp bebekSizinde mi böyle ablam ilk aşılamasında böyle olmuştu 10 günde test yaprı pozitif çıktı bekleyememişti o da diyor etkisi geçmiştir ilacın ama ağrılarım da geçmedi aşılamamı yapıldı peki sizin inşallah vardır
Hadi hayırlısı olsun inşallah kucağını neşe ile dolsunTüp bebek
Benimde ovitrella 11.günü bugun yaptım koyu çikti 9.gün daha da koyuydu. Yani 11.gün gitmez mi hala vucuttan acaba bende sizin gibi endişeliyimBen de gireyim araya benim kasık ağrım ara ara var ama ben sanırım böbrek taşı düşürüyorum dün bir ağrı girdi uyuyamadım sabah test yaptım iki güne bir yaparak ilacın etkisi geçti mi diye kontrol ediyorum bugğn ovitrelle 11. Ci gün üstteki 29 unda yaptığım altta ki de sabah yaptığım
Sizin daha yüksek ihtimal o zaman benim silik olmayacak gibi deBenimde ovitrella 11.günü bugun yaptım koyu çikti 9.gün daha da koyuydu. Yani 11.gün gitmez mi hala vucuttan acaba bende sizin gibi endişeliyim
Gebelik belirtisi diye bişey yok bacım kendini dinleyip strese girme ben 5 kez tüp bebek tedavisi gördüm 3 kez hamile kalabildim üçündede hiç bir belirti olmadı yani belirti arama belirtiler adet geçtikten sonra ortaya çıkıyo adet belirtileri gibi aynı ayırt edilemiyorKızlar eşimle yumurtlama günümü uygulamadan bakarak değerlendirdik. Belirti diyemem ama 2 gün önce gece sağ kasığıma iğne batması gibi bir ağrı yüzünden uykumdan uyandım lavaboya kalktığımda eşim havanın sıcak olduğunu söylemesine rağmen beni sıtma tuttu. O günden bir gün öncesinden bugüne kadar da sağ bacağım ağrıyor. Özellikle namaz kılarken. Sarı akıntıdan bahsediyor herkes ama bende önceki aylarda sarı akıntı kaşıntıyla beraber oluyordu enfeksiyon gibi yani. Şu an da yoğun bir şekilde sarı ara ara kaşıntılı akıntım var. Başka hiçbir belirti yok dün adetime 8 gün kala gece test yaptım negatif çıktı. Sabah da ilk idrarla yani 7 gün kala tekrar test yaptım yine negatif çıktı. 7 gün kala negatif olup sonraki günler pozitif olup hamile kalan var mı acaba ?
Sizin daha yüksek ihtimal o zaman benim silik olmayacak gibi
İnanın regl ağrısı gibi ağrılarım aşılamanın 4 günğnden beri var ama burda herkesin açtığı konuları okudum 2010 da ki paylaşımları bile böyle ağrısı olup negatif görende olmuş perşembeye kadar nasıl beklicem bilmiyorumÖyle demeyin belli olöaz ben hala kan sonucu almadan korkuyorum belki kandada ovitrella etkisi çıkar mı die kafayı yiycem.. Az silik de olsa gebelik vardır olumsuz düşünmeyin