• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 7 gün kala test negatif

Siz diyorsunuz silik çizgi die benim koyu ama sizde var anlaşılan benimde aşırı adet ağrım var mesela bende korkuyorum adet oldu olacam sanki arada bıçak saplanıyo karnıma benim koyu die rahat bile değilim çünkü çatlatma iğne etkisimden korkuyorum vucüdumda belki diye Allah'ım yüzümüzü güldürsün inşallah
İnanın regl ağrısı gibi ağrılarım aşılamanın 4 günğnden beri var ama burda herkesin açtığı konuları okudum 2010 da ki paylaşımları bile böyle ağrısı olup negatif görende olmuş perşembeye kadar nasıl beklicem bilmiyorum

Siz diyorsunuz silik çizgi die benim koyu ama sizde var anlaşılan benimde aşırı adet ağrım var mesela bende korkuyorum adet oldu olacam sanki arada bıçak saplanıyo karnıma benim koyu die rahat bile değilim çünkü çatlatma iğne etkisimden korkuyorum vucüdumda belki diye Allah'ım yüzümüzü güldürsün inşallah
Ben de çatlatmadan dolayı var demiyorum da ama ilacın etkisi maşallah geçmez mi ya 😁 ilk aşılama da hemen geçmişti bunda heh geçti diyemedim eşim salınteste gidelim diyor iğnenin 13 aşılamanın 11 günü olacak

Gebelik belirtisi diye bişey yok bacım kendini dinleyip strese girme ben 5 kez tüp bebek tedavisi gördüm 3 kez hamile kalabildim üçündede hiç bir belirti olmadı yani belirti arama belirtiler adet geçtikten sonra ortaya çıkıyo adet belirtileri gibi aynı ayırt edilemiyor
Aynen olabilir zaten hepsi geçti sadece adete 7 gün kaladan itibaren idrarımda pis bir koku fark ettim çok iğrenç yani klozete çamaşır suyu dökene kadar gün içinde banyoya gittiğimde o kokuyu alıyorum neden olur acaba

Gebelik belirtisi diye bişey yok bacım kendini dinleyip strese girme ben 5 kez tüp bebek tedavisi gördüm 3 kez hamile kalabildim üçündede hiç bir belirti olmadı yani belirti arama belirtiler adet geçtikten sonra ortaya çıkıyo adet belirtileri gibi aynı ayırt edilemiyor
Aynen olabilir zaten hepsi geçti sadece adete 7 gün kaladan itibaren idrarımda pis bir koku fark ettim çok iğrenç yani klozete çamaşır suyu dökene kadar gün içinde banyoya gittiğimde o kokuyu alıyorum neden olur acaba

Enfeksiyon ve mantar olabilir

İnşaAllah 🤲 ❤️ Muayene ve tahlil yapın özellikle gebelik öncesi enfeksiyon varsa Allah korusun düşüğe sebep olabilir gçok geçmiş olsun
Adete 3 gün var bekleyip mi gitsem bilemedim ki
Ya da test yapsam çıkar mı acaba. Bu arada birkaç gündür kefir falan içiyordum o akıntı kaşıntı ve idrar kokusu şu an yok anlamadım o mu iyi geldi acaba

Back