Oladabilir olmayadabilir. Belirti aradığımız için akıntı bile psikolojiden etkilenip değişiyor bence.Mrb kızlar. Gebelikte akıntı şekli nasıl olur acaba. Ya da yaşadıysanız nasıl oldu. Özellikle de ilk zamanlar. Kendimde bir kaç gündür normlde olmayan akıntı şekli görüyorum. Kokusuz yanma olmayan ama beyaza yakın yapışkan ve uzayan bir kıvamda. Gebelik belirtisi olabilir mi?
Hmm anladm yani ben de böyle adetken pıhtı kan gelirya o kıvamda ama krem rengi yani.2 3 gündür falanBen şuan 6+1 im hamileliğin başından beri akıntım çok yoğun şekilde geliyor sanki adet olurmuşsun gibi koyu bir kıvamda..
Test yaptıniz mi acaba bende de biraz akintim yogunlasti ama normalde hep oluyo ama belki bi umutHmm anladm yani ben de böyle adetken pıhtı kan gelirya o kıvamda ama krem rengi yani.2 3 gündür falanayrıca belimde hafif ağrı var.kasiklarma da gün içinde ara ara batma acı girip çıkıyo hemen
Hayır adetime 5 gün var. Adetim gecikmekden yapmak istemiyorum o hayal kirliliğinı yaşadım çünkü. Benn de de akıntı çoğaldı baya dediğim kıvamdn çok böyle süt kesiği gibi falan artık ayrica baska seylerde fark ediyorum. Göğüs uçlarmda kabarciklar var hafif ve nasıl oldu bilmiyorum göbeğmde çok silik kahve bir çizgi çıktı. Bi çizgisi çok erken çıkanlar da varmış. Ayrıca kasiklarama ara ara batma oluyo. Ama yine de adet geçmeden yapmam bu seferrrTest yaptıniz mi acaba bende de biraz akintim yogunlasti ama normalde hep oluyo ama belki bi umut
Hmm yani evet onu da duydum ama hic doktora gitmedm bunun için kaşıntı ya da yanma vs yok ama. Evt yaptrcam ama bu sefer sabirli olmayı düşünüyorum adetim bir kaç gün geçince test tahlil yaparım.Tabi inşllah geçerseeeSüt kesintisi gibi akıntı enfeksiyonda olabilir canım, bende de kronik idrar yolu enfk. var tekrarladığını o akıntıdan anlıyorum. İnşallah hamilesindir ama yine de devam ederse bi tahlil yaptır derim
Anladim canim insallah pozitiftir diyeyim o zaman bu mubarek gecede rabbim isteyen herkese nasip etsin benle birlikte ❤Hayır adetime 5 gün var. Adetim gecikmekden yapmak istemiyorum o hayal kirliliğinı yaşadım çünkü. Benn de de akıntı çoğaldı baya dediğim kıvamdn çok böyle süt kesiği gibi falan artık ayrica baska seylerde fark ediyorum. Göğüs uçlarmda kabarciklar var hafif ve nasıl oldu bilmiyorum göbeğmde çok silik kahve bir çizgi çıktı. Bi çizgisi çok erken çıkanlar da varmış. Ayrıca kasiklarama ara ara batma oluyo. Ama yine de adet geçmeden yapmam bu seferrrhepsi gözle görülür dahi olsa pskolojik oluyomuş gibi hissediyorum
Goguslere cok inanmiyorum bi ay acayip dolu ve agrili oluyo tamam hamisim diyorum yok diger ay agirmaz tamam hamisim derim yok aslinda hamile kaldigimizda anlicazki cokta adetten farki yok sadece suan cok istedigimiz icin kendimizi cok dinliyoruz ve herseyin cok farkindayizMerhaba bende de gariplikler var ama reglime 1 hafta var seni okadar iyi anlıyorum ki bende test için regli rahimi bekliyorum bende kasık ve bel agrısı bacaklarda agrı ara ara ateş basması böyle pancar gibi oluyorum ter atıyorum bugunde afedersiniz sümüksü akıntı geldi bikaç gündür böyle şeyler birde gaz başladı yani kan tahlili bile versem artık piskolojikmi dicem :) o derece . Merak edenler olursa bu yazıma yanıt yazarlarsa aon durumlarıda atarım bide burun akıntımda başladı ama enteresandırki göğüslerimde değişiklik yok o da olsa tamam dicem sende son durum nedir ?
Bende de aynı şekilde inşallah hayırlı haberler alırız. Allah gönlümüze göre versinMerhaba bende de gariplikler var ama reglime 1 hafta var seni okadar iyi anlıyorum ki bende test için regli rahimi bekliyorum bende kasık ve bel agrısı bacaklarda agrı ara ara ateş basması böyle pancar gibi oluyorum ter atıyorum bugunde afedersiniz sümüksü akıntı geldi bikaç gündür böyle şeyler birde gaz başladı yani kan tahlili bile versem artık piskolojikmi dicem :) o derece . Merak edenler olursa bu yazıma yanıt yazarlarsa aon durumlarıda atarım bide burun akıntımda başladı ama enteresandırki göğüslerimde değişiklik yok o da olsa tamam dicem sende son durum nedir ?
Âmin canım benim cümlemize inşallahAnladim canim insallah pozitiftir diyeyim o zaman bu mubarek gecede rabbim isteyen herkese nasip etsin benle birlikte ❤
Aynı cnm göğüs ağrım var dokunamiyirum nerdeyse yanlardan özellikle akıntılarım tekrar sümüksü hal aldı . Meme uci koyulaşması var. Kaldı 3 günMerhaba bende de gariplikler var ama reglime 1 hafta var seni okadar iyi anlıyorum ki bende test için regli rahimi bekliyorum bende kasık ve bel agrısı bacaklarda agrı ara ara ateş basması böyle pancar gibi oluyorum ter atıyorum bugunde afedersiniz sümüksü akıntı geldi bikaç gündür böyle şeyler birde gaz başladı yani kan tahlili bile versem artık piskolojikmi dicem :) o derece . Merak edenler olursa bu yazıma yanıt yazarlarsa aon durumlarıda atarım bide burun akıntımda başladı ama enteresandırki göğüslerimde değişiklik yok o da olsa tamam dicem sende son durum nedir ?
Yerlesme olabilir canimmm valahi 3 gun hemen gecer insallahhhhAynı cnm göğüs ağrım var dokunamiyirum nerdeyse yanlardan özellikle akıntılarım tekrar sümüksü hal aldı . Meme uci koyulaşması var. Kaldı 3 günyalniz dun çamaşırda kahve açık bir leke gördüm yani acaba akntm mi cok köyü renk geldi dedm ona bile inanmadm yani geçti zaten bidaha olmadı.
Şu an bişe yok çok hafif bi bozuk para büyüklüğü kadar açık kahve idi. Baklm. Yarın eşimin doğum günü kendimi zor tutuyorum erken testlerden almamak için. Yarın 2 gün kalıyoo çıkar mı 2 gun kala çıkamaz mıYerlesme olabilir canimmm valahi 3 gun hemen gecer insallahhhh
İnşallah hamişsindir canım. Ben de bu ay bir umutlandım, kasıklarımda çok ağrı oldu ovülasyondan sonra.. ama şu anda pek umudum kalmadı.. çünkü reglime 4 gün var, sadece dün ve bugün öğlen vakti beyazımsı şeffaf akıntı geldi.. sanırım daha yoğun oluyor akıntı gebelik varsa.. hayırlısı diyelim..Şu an bişe yok çok hafif bi bozuk para büyüklüğü kadar açık kahve idi. Baklm. Yarın eşimin doğum günü kendimi zor tutuyorum erken testlerden almamak için. Yarın 2 gün kalıyoo çıkar mı 2 gun kala çıkamaz mı
Kişiden kişye değişir cnm belirttiler baklm hayırlısı olsun kakkımzdaİnşallah hamişsindir canım. Ben de bu ay bir umutlandım, kasıklarımda çok ağrı oldu ovülasyondan sonra.. ama şu anda pek umudum kalmadı.. çünkü reglime 4 gün var, sadece dün ve bugün öğlen vakti beyazımsı şeffaf akıntı geldi.. sanırım daha yoğun oluyor akıntı gebelik varsa.. hayırlısı diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?