• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Akıntısı

Ayyyne ne guzel benimde surda adetime kaldi 5 gun ole bekliyorumki iple cekiyorum gunleri ama bende bi belirti falan yok sadece 4gun oncesinden bi kahve rengi akinti geldi sümüksü halde ertesi gunde cok acil bi renkde geldi ve bitti anlayamadim bende 🤷‍♀️

Hayır adetime 5 gün var. Adetim gecikmekden yapmak istemiyorum o hayal kirliliğinı yaşadım çünkü. Benn de de akıntı çoğaldı baya dediğim kıvamdn çok böyle süt kesiği gibi falan artık ayrica baska seylerde fark ediyorum. Göğüs uçlarmda kabarciklar var hafif ve nasıl oldu bilmiyorum göbeğmde çok silik kahve bir çizgi çıktı. Bi çizgisi çok erken çıkanlar da varmış. Ayrıca kasiklarama ara ara batma oluyo. Ama yine de adet geçmeden yapmam bu seferrr 😊 hepsi gözle görülür dahi olsa pskolojik oluyomuş gibi hissediyorum 🙄🤷‍♀️

Bu belirtilere göre hamişsin sen yahuu. Takip edemedimm test yaptın mı

Merhaba bende de gariplikler var ama reglime 1 hafta var seni okadar iyi anlıyorum ki bende test için regli rahimi bekliyorum bende kasık ve bel agrısı bacaklarda agrı ara ara ateş basması böyle pancar gibi oluyorum ter atıyorum bugunde afedersiniz sümüksü akıntı geldi bikaç gündür böyle şeyler birde gaz başladı yani kan tahlili bile versem artık piskolojikmi dicem :) o derece . Merak edenler olursa bu yazıma yanıt yazarlarsa aon durumlarıda atarım bide burun akıntımda başladı ama enteresandırki göğüslerimde değişiklik yok o da olsa tamam dicem sende son durum nedir ?
Bende de aynı durum söz konusu bat tarihim bu gün ama daha adet olmadım belki yarın olurum ya da ilerleyen saatlerde ama inşallah olmam sen de son durum ne

Hayır adetime 5 gün var. Adetim gecikmekden yapmak istemiyorum o hayal kirliliğinı yaşadım çünkü. Benn de de akıntı çoğaldı baya dediğim kıvamdn çok böyle süt kesiği gibi falan artık ayrica baska seylerde fark ediyorum. Göğüs uçlarmda kabarciklar var hafif ve nasıl oldu bilmiyorum göbeğmde çok silik kahve bir çizgi çıktı. Bi çizgisi çok erken çıkanlar da varmış. Ayrıca kasiklarama ara ara batma oluyo. Ama yine de adet geçmeden yapmam bu seferrr 😊 hepsi gözle görülür dahi olsa pskolojik oluyomuş gibi hissediyorum 🙄🤷‍♀️
Bende canım kasığımda batma oldu bugün bazen ağrı oluyor sürekli mide bulantısı göğüsümde hasasiyet hal bozukluğu benim de adetime beş gün var bakım ne olacak bende umutlenmek istemiyorum bir yandands hamilekalmak istemiyorum kader

Bende canım kasığımda batma oldu bugün bazen ağrı oluyor sürekli mide bulantısı göğüsümde hasasiyet hal bozukluğu benim de adetime beş gün var bakım ne olacak bende umutlenmek istemiyorum bir yandands hamilekalmak istemiyorum kader
Hayırlsı hakkınızdaa💕

Back