- 19 Ekim 2019
- 496
- 146
- 23
Kanda kesin cikar benceŞu an bişe yok çok hafif bi bozuk para büyüklüğü kadar açık kahve idi. Baklm. Yarın eşimin doğum günü kendimi zor tutuyorum erken testlerden almamak için. Yarın 2 gün kalıyoo çıkar mı 2 gun kala çıkamaz mı
Kanda kesin cikar bence
Beklemek en guzeli ins guzel haberler verirsin bize bende beklemedeyim hayirlisiiiNeyse dayanıcamm gün geçmeden yapmıcammm
dayanamayıp yaptm idrar silik cıktı. Kanda da yaptım değerim 122 cıktıBeklemek en guzeli ins guzel haberler verirsin bize bende beklemedeyim hayirlisiii
Hayurli olsun canimmmm rabbim isteyen herkese nasip etsim insallahhhDaya
dayanamayıp yaptm idrar silik cıktı. Kanda da yaptım değerim 122 cıktıama çok ye tabi daha
Amin canım benim inşllah.. haftaya keseye bakrz dedi onu görmeden tam bişe diyemem tabiHayurli olsun canimmmm rabbim isteyen herkese nasip etsim insallahhh
Hayır adetime 5 gün var. Adetim gecikmekden yapmak istemiyorum o hayal kirliliğinı yaşadım çünkü. Benn de de akıntı çoğaldı baya dediğim kıvamdn çok böyle süt kesiği gibi falan artık ayrica baska seylerde fark ediyorum. Göğüs uçlarmda kabarciklar var hafif ve nasıl oldu bilmiyorum göbeğmde çok silik kahve bir çizgi çıktı. Bi çizgisi çok erken çıkanlar da varmış. Ayrıca kasiklarama ara ara batma oluyo. Ama yine de adet geçmeden yapmam bu seferrrhepsi gözle görülür dahi olsa pskolojik oluyomuş gibi hissediyorum
Evett yaptm artı gittim doktora 1 buçuk ay olucak neredeyseeeeBu belirtilere göre hamişsin sen yahuu. Takip edemedimm test yaptın mı
Bende de aynı durum söz konusu bat tarihim bu gün ama daha adet olmadım belki yarın olurum ya da ilerleyen saatlerde ama inşallah olmam sen de son durum neMerhaba bende de gariplikler var ama reglime 1 hafta var seni okadar iyi anlıyorum ki bende test için regli rahimi bekliyorum bende kasık ve bel agrısı bacaklarda agrı ara ara ateş basması böyle pancar gibi oluyorum ter atıyorum bugunde afedersiniz sümüksü akıntı geldi bikaç gündür böyle şeyler birde gaz başladı yani kan tahlili bile versem artık piskolojikmi dicem :) o derece . Merak edenler olursa bu yazıma yanıt yazarlarsa aon durumlarıda atarım bide burun akıntımda başladı ama enteresandırki göğüslerimde değişiklik yok o da olsa tamam dicem sende son durum nedir ?
Evett yaptm artı gittim doktora 1 buçuk ay olucak neredeyseeee
Bende canım kasığımda batma oldu bugün bazen ağrı oluyor sürekli mide bulantısı göğüsümde hasasiyet hal bozukluğu benim de adetime beş gün var bakım ne olacak bende umutlenmek istemiyorum bir yandands hamilekalmak istemiyorum kaderHayır adetime 5 gün var. Adetim gecikmekden yapmak istemiyorum o hayal kirliliğinı yaşadım çünkü. Benn de de akıntı çoğaldı baya dediğim kıvamdn çok böyle süt kesiği gibi falan artık ayrica baska seylerde fark ediyorum. Göğüs uçlarmda kabarciklar var hafif ve nasıl oldu bilmiyorum göbeğmde çok silik kahve bir çizgi çıktı. Bi çizgisi çok erken çıkanlar da varmış. Ayrıca kasiklarama ara ara batma oluyo. Ama yine de adet geçmeden yapmam bu seferrrhepsi gözle görülür dahi olsa pskolojik oluyomuş gibi hissediyorum
Hayırlsı hakkınızdaaBende canım kasığımda batma oldu bugün bazen ağrı oluyor sürekli mide bulantısı göğüsümde hasasiyet hal bozukluğu benim de adetime beş gün var bakım ne olacak bende umutlenmek istemiyorum bir yandands hamilekalmak istemiyorum kader
Sağol canımHayırlsı hakkınızdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?