- 18 Ağustos 2013
- 564
- 618
- 303
- Konu Sahibi loveandhope
-
Bende ilk önce öyle düsünmüstüm ama sonra dayanamadim :) Yarin kontrole gidiyorum insallah görürüz keseyi. Sen gittin mi?
Allah yardımcın olsun canım 12. haftadan sonra geçcek bulantın o kanama sıkıntısını bende yasadım gebelıgın basında aşırı zorlanmaktan oluyo sımdı cok sukur bulantım felan kalmadı normal seyırınde gıdıyorum Allah herkezın yardımcısı olsunMide bulantim level atladi..artik kanda gelio kusarken...bakalim nereye kadar gitcez boyle
Zaten sizin bu yazdiklariniz sayesinde dayanabiliyorum...gun sayiyorum 12.haftaya...daha kolaylasiyo dimi ya 12.haftadan sonra :/Allah yardımcın olsun canım 12. haftadan sonra geçcek bulantın o kanama sıkıntısını bende yasadım gebelıgın basında aşırı zorlanmaktan oluyo sımdı cok sukur bulantım felan kalmadı normal seyırınde gıdıyorum Allah herkezın yardımcısı olsun
12. haftadan sonra azalıyo yok denecek kadar sadece cok acıktıgında oluyo daha sonra hıc kalmıyo benım yaklasık 2 haftadır hıc yok cok sukur sımdı hamılelıgın tadını cıkarıyorum daha oncesınde ne mutfaga gırebılıyodum nede baska odalaraZaten sizin bu yazdiklariniz sayesinde dayanabiliyorum...gun sayiyorum 12.haftaya...daha kolaylasiyo dimi ya 12.haftadan sonra :/
Zaten sizin bu yazdiklariniz sayesinde dayanabiliyorum...gun sayiyorum 12.haftaya...daha kolaylasiyo dimi ya 12.haftadan sonra :/
Simdi geldim eve keseyi ve icindeki yolk kesesinide gördük. Sen neyaptin canim?Bende sabah gidiyorum inşallah değerlerimiz artmis bebişlerimiz gelmiş olur Allah in izni ile
Keseyi gördük canim, icindeki yolk kesesinide gördük, haftaya persembe tekrar gidicez bakalim o zaman kalp atislarini duyariz belki, doktor hersey normal dedi :)canım keseyi gösteriri kalp atışlarınıda buyuk olasılıkla gorursun .
gelınce yaz . hayırlı olsun tebrıkler
gecmis olsun sonuc iyidir insallahBugun sabah ise gttim hersey cok iyiydi eve simdi geldim tum gun ayaktaydim ve sonuc kasik agrisi + lekelenme
Insallah ii sonuc alirsn canimgecmis olsun sonuc iyidir insallah
bende cok kotuyum adet oluyorum gibi kanamam ayni bugun 2 de randevum dua edin bana.
Cok sevindim canim gozunaydinkizlar bugun kalp atisini duydum bebisimin.sukurler olsun..
dun aksam ole korktum ki akintidan bildigin adet oluyodum agladim.. ama sonuc muhtesem Allahin izniyle.. kanamalar korkmayin.. Allah ol derse olur sikinti yapmamak rahat pozitif olmali insan.. Rabbim hepinizin gonlune gore versin.. insallah.
kizlar bugun kalp atisini duydum bebisimin.sukurler olsun..
dun aksam ole korktum ki akintidan bildigin adet oluyodum agladim.. ama sonuc muhtesem Allahin izniyle.. kanamalar korkmayin.. Allah ol derse olur sikinti yapmamak rahat pozitif olmali insan.. Rabbim hepinizin gonlune gore versin.. insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?