Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Ayy ne guzelll yaa... Bnde sabahı bekliyorum test için ama karnm sancılanmaya başladı. İnş bnde hanileyimdir yaaa. Neler oldu belirti olarak canm... Bide allahm sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Cok tesekkür ederim canim. Valla hic bir belirtim yoktu desem yeridir, biz testi pozitif görünce esimle soka girdik, cünkü ben bu ay tutmasin diye elimden geleni yaptim, vazgecmistim bebek istemiyordum, esim korunmayi reddeddince bende o önemli 3 günde iliskiye girmedim, onun disindada iliskiye her girdigimizde bir saniye bile yatakta durmadan kalkip küvete oturdum, yani anlayacagin olmasin diye elimden geleni yapmistim. Ha tabi buarada önceden bacaklarimi havalara mi dikmedim, saatlerce popomun altinda yastik yattim, en dogru günlerde iliskiye girdim. O aylarda tutmadi mesela. Bence üzerimizdeki baskiyi kaldirinca hamile kaliyoruz. En yakin zamanda bebegine kavusursun insallah.

Buarada ilk hamileligimdeki belirtilerimi söyliyim. Reglim gecikmeden karnim agrimaya baslamisti, sürekli tuvalete gidiodum, oldum olucam derken olmamistim. Kasiklarim agriyordu, gögüslerim dokunulmayacak kadar hassas ve bir beden büyümüstü ve basim dönüyordu.

Canım dün kan testi yapıldı bana ve hamisimmm çok şükür Allah ima adetim 2 gün geçtikten sonra 246.9 çıktı
Yaaaa cok sevindim :)))) Yuppi, hamilelik takvimini görmeyince bende tutmadi sandim.
Simdi bizim bebeklerimizin dogum tarihi ayni gün mü olacak :)))

selam arkadaşlar
2012 yılında evlendim ve o gündür bebek istiyoruz. ocak ayında düşük yaptım ve sonrasında doktor 3 ay korun demesine rağmen hiç korumadım çünkü biran önce bebeğim olsun istiyorum. bi kaç gündür göğüs uçlarım acımaya başladı ve inanılmaz belim sırtım ağrıyor. henüz adetine 2 3 gün var her zaman gecikmeli olduğundan tam kestiremiyorum
ilk hamileliğinde göğüslerinde hiç ağrım olmamıştı sadece eşim eve geldikten sonra midem bulanırdı şimdi de bu göğüs ucu acıması ve hafif bi şişlik var gerçi bugün yine midem bulanmaya başladı ama bilemiyorum
biran önce bebeğim olsun çok istiyorum onun için psikolojik olabilir mi yoksa hamile olabilir miyim yorumlarınızı bekliyorum

Tebrikler canim, ne buyuk mutluluktur sizinkisi simdi..

Yaaaa cok sevindim :)))) Yuppi, hamilelik takvimini görmeyince bende tutmadi sandim.
Simdi bizim bebeklerimizin dogum tarihi ayni gün mü olacak :)))

daha kese gozukmeden takvım yapmak ıstemedım canım ewet oyle gozukuyor :) bıraz temkınlı olmak ıstıyorum

Güzel dileklerde bulunan herkese teşekkürler..Harika bir sürprizin ardından sabaha kadar heyecandan bizimki uyuyamamış:) Bazı arkadaşları bilgilendirmek adına folikasit hakkında şunu söylemek istiyorum ; folikasidi hamile kalmadan 2-3 ay önce kullanmanın önemini öğrendiğimden itibaren başladım ve bikaç araştırma sonucunda en bitkisel ve hiçbir sıkıntı yaratmayan solgar ın folikasidini kullanmaktayım piyasada bulunanlara nazaran biraz daha pahalı ama en iyisi diye bizzat kullanan eczacı arkadaşımdan öğrendiğimden beri bnde kullanıyorum daha öncesindede belirttiğim gibi az biraz takıntılı olmama rağmen ilacın en ufak bi yan etkisi yok dileyen kullanabilir:)

Canım benimde normalde hep şişer ve ağrırdı ama bu kez tam adet olmam gereken günler arasında okadar şişmişti ki normal olmadığı çok belliydi baya baya taştı ama şuan söndü:) kahverengi olayı ise halen yok umarım faydam olmutur

Merhaba ben de dun ogrendim ....cok heycanliyim su sizin yazilarin altinda hamilelik bilgileri cikio ben de istiyorummmmm lutfen yardim nasil cikar o... Ayarlardan yaptim ama gorunmuyoooo (((

Merhaba ben de dun ogrendim ....cok heycanliyim su sizin yazilarin altinda hamilelik bilgileri cikio ben de istiyorummmmm lutfen yardim nasil cikar o... Ayarlardan yaptim ama gorunmuyoooo (((
tebrık ederım canım kandamı ıdrardamı ogrendın :)

teşekkürler arkadaşım .sanada hayırlı ugurlu olsunnnn bebegın

merhaba bende bugün kan testi yaptırdım hcg 165 çıktı adetime 3 gün var daha sizce nasıl hcg degeri?

daha kese gozukmeden takvım yapmak ıstemedım canım ewet oyle gozukuyor :) bıraz temkınlı olmak ıstıyorum
Bende ilk önce öyle düsünmüstüm ama sonra dayanamadim :) Yarin kontrole gidiyorum insallah görürüz keseyi. Sen gittin mi?

Bende ilk önce öyle düsünmüstüm ama sonra dayanamadim :) Yarin kontrole gidiyorum insallah görürüz keseyi. Sen gittin mi?
Bende sabah gidiyorum inşallah değerlerimiz artmis bebişlerimiz gelmiş olur Allah in izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…