- 7 Mayıs 2015
- 1.900
- 886
- 123
- 35
- Konu Sahibi loveandhope
-
Benimki femamed adiFolbiol kullanıyordum bende folik asit için ve gerçekten bulantılarım kusmalarım çok fazlaydı iki gündür kullanmıyorum biraz daha azaldı en azından sabah kusmam iki kere oldu bu bile yeterli
Femimed mis benimkiHayir ama cok kilo aldirdi FOLIC markasini kullanıyorum icinde 90 tablet var ve bi kutu 4 kilo aldirfi canim
Olsun tatlim bir dahaki aya kismettir belki, haberlerini bekliyorum.Tatlım bugün yaptım testi ama çıkmadı maalesef yarın da adet olurum diye düşünüyorum
Canım dün kan testi yapıldı bana ve hamisimmm çok şükür Allah ima adetim 2 gün geçtikten sonra 246.9 çıktıOlsun tatlim bir dahaki aya kismettir belki, haberlerini bekliyorum.
Cok tesekkür ederim canim. Valla hic bir belirtim yoktu desem yeridir, biz testi pozitif görünce esimle soka girdik, cünkü ben bu ay tutmasin diye elimden geleni yaptim, vazgecmistim bebek istemiyordum, esim korunmayi reddeddince bende o önemli 3 günde iliskiye girmedim, onun disindada iliskiye her girdigimizde bir saniye bile yatakta durmadan kalkip küvete oturdum, yani anlayacagin olmasin diye elimden geleni yapmistim. Ha tabi buarada önceden bacaklarimi havalara mi dikmedim, saatlerce popomun altinda yastik yattim, en dogru günlerde iliskiye girdim. O aylarda tutmadi mesela. Bence üzerimizdeki baskiyi kaldirinca hamile kaliyoruz. En yakin zamanda bebegine kavusursun insallah.Ayy ne guzelll yaa... Bnde sabahı bekliyorum test için ama karnm sancılanmaya başladı. İnş bnde hanileyimdir yaaa. Neler oldu belirti olarak canm... Bide allahm sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Yaaaa cok sevindim :)))) Yuppi, hamilelik takvimini görmeyince bende tutmadi sandim.Canım dün kan testi yapıldı bana ve hamisimmm çok şükür Allah ima adetim 2 gün geçtikten sonra 246.9 çıktı
Tebrikler canim, ne buyuk mutluluktur sizinkisi simdi..Merhabalar aranıza yeni katıldım ve 3 saat önce elimde çift çizgi çıkmış bir testle karşılaştığımdan beri aklım yerinde değil eşim başka alemde gibisin diyor nerden bilsin onca aydır istediği miniğinin artık bizimle olduğunu..Bugün itibariyle 6 günlük gecikmem var ve 6 aydır deniyorduk heray bir heyecan bir bekleyiş ve sonu hep negatif hiç unutmam bigün yağmur fırtına ve ben o halde sırılsıklam olup kan sonucumu almaya gittiğimde betanın <10 sonucunu aldığımdaki hislerimi anlatamam herneyse bu ayda olmazsa artık yeter doktara gidelim demiştik ama çok şükür misafirimiz bizi yormadı:) Belirtilerime gelince sadece göğüslerim okadar şiştiki anlatamam onun dışında şuana kadar yorgunluk başdönmesi bulantı falan yaşamadım ki benim her adetim neredeyse sancılı başlar kimi zaman kusmalar yaşardım ayrıca hafif takıntılı bir bayan olmama rağmen gayet normal seyrinde şuan herşey..Şimdi eşime nasıl bir sürpriz yapmalıyım diye düşünerek hepinize hoşçakalın diyorum..
Yaaaa cok sevindim :)))) Yuppi, hamilelik takvimini görmeyince bende tutmadi sandim.
Simdi bizim bebeklerimizin dogum tarihi ayni gün mü olacak :)))
Gozunaydin hayirli olsun canimCanım dün kan testi yapıldı bana ve hamisimmm çok şükür Allah ima adetim 2 gün geçtikten sonra 246.9 çıktı
Canım benimde normalde hep şişer ve ağrırdı ama bu kez tam adet olmam gereken günler arasında okadar şişmişti ki normal olmadığı çok belliydi baya baya taştı ama şuan söndü:) kahverengi olayı ise halen yok umarım faydam olmuturhamile arkadaşlar bi sorum olacak.2 yıldır bebek için tedavi göruyom ancak olmuyo.bu gögüs şişkinliği adet dönemındekı gıbımı oluyo acı falan oluyomu yıne ve kahvengı kısmını belirginleşmesi nezaman oluyo.bilgi verirseniz sevınırım
tebrık ederım canım kandamı ıdrardamı ogrendın :)Merhaba ben de dun ogrendim ....cok heycanliyim su sizin yazilarin altinda hamilelik bilgileri cikio ben de istiyorummmmm lutfen yardim nasil cikar o... Ayarlardan yaptim ama gorunmuyoooo(((
Canım benimde normalde hep şişer ve ağrırdı ama bu kez tam adet olmam gereken günler arasında okadar şişmişti ki normal olmadığı çok belliydi baya baya taştı ama şuan söndü:) kahverengi olayı ise halen yok umarım faydam olmutur
Bende ilk önce öyle düsünmüstüm ama sonra dayanamadim :) Yarin kontrole gidiyorum insallah görürüz keseyi. Sen gittin mi?daha kese gozukmeden takvım yapmak ıstemedım canım ewet oyle gozukuyor :) bıraz temkınlı olmak ıstıyorum
Bende sabah gidiyorum inşallah değerlerimiz artmis bebişlerimiz gelmiş olur Allah in izni ileBende ilk önce öyle düsünmüstüm ama sonra dayanamadim :) Yarin kontrole gidiyorum insallah görürüz keseyi. Sen gittin mi?
Gayet guzel hayirlinolsun canim :)merhaba bende bugün kan testi yaptırdım hcg 165 çıktı adetime 3 gün var daha sizce nasıl hcg degeri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?