- 15 Nisan 2015
- 624
- 114
- 18
- 38
- Konu Sahibi loveandhope
Merhaba hanimlar bugun drva gittim ve kizim oluyomus cok mutluyum cook
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahMerhaba hanimlar bugun drva gittim ve kizim oluyomus cok mutluyum cook
Hayirlisiyla kucagina alirsin ins cnm :) 13. Haftada ogreniliyomu...hep 14-18 arasi diyolardiMerhaba hanimlar bugun drva gittim ve kizim oluyomus cok mutluyum cook
Amin canim saolasin inşallah zeka testinde bi sorun cikmaz rahatlarimT
hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
Evet cnm 13+2de ogrendik amin saol cnmHayirlisiyla kucagina alirsin ins cnm :) 13. Haftada ogreniliyomu...hep 14-18 arasi diyolardi
Evet normal canim bendede oyle olmustuArkadaslar mrb araniza yeni katildim. Bn de su an 7+3 deyim. Yalniz kafama takilan bise var. Gecen haftalarda cok yogun olan gogus agrim son bi kac gundur azaldi sanki. Sizce bu normal mi:
Tskederim cnm cevabin icin. Bi nebze olsun icimi rahatlatti.Evet normal canim bendede oyle olmustu
Cnm cok gecmis oksun uzulme benim 1 tane oglum var 3 yasinda ondan sonra bidaha hamile kalmistim 6+2de kalbi durmus hic elirti vermenisti 12. Haftada 2li taramaya giderken orenmistim ve almislardi kurtajla drum bana ikk defa bole bisi yasadigin icin genetige gerek yok buyuk ihtimal bebekte kromozom anomalileri vardir dedi yani dogsaydida sakat dogardi dedi cok uzulmustum o zmn ama herseyde vardir bir hayir. Kendini hic uzme en azindan hamile kalabiliosun ne guzel bende tekrar hamileyim simdi bende 7. Haftadan beri kanamalarim oluo ama bebek iyi diolar .eger Allah ol derse okur sende cok dua et Hayirlisi ile yeniden haberlerini aliriz ins cnm.Bnm cuma gunu kurtaj oldu cnm kalp atisi alamadi dr
Cnm kizini saglikli sihatli kucagina alirsin ins.ne guzel 13. Haftada öğrenmissin ben13. Haftadan beri bakiolar bi turlu gostermio daha orenemedim cinsiyetini.Merhaba hanimlar bugun drva gittim ve kizim oluyomus cok mutluyum cook
Cnm biraz gec gordum mesaji ama yinede cvp veriim ben 7. Haftalikken 1 kanama gevlcirdim ufak bi kanama arkasindan progestanla lekelenmeye dondu sonra 12. Haftada bir kanama gexirdim bardaktan basalir gibi sonra yine kahveeengi lekeye cevirdi 17 haftaligim daha yeni yeni azalmaya basladi ama sunu soyluyum dr. Bana kahverengiyse lekelerin icerdeki kabi atiosun dedi cookk acil olan kirmizi kanamalarmis o yizden dinlen mumkun oldugu kdr yat ve bol bol su ic bunkar bana dr tavsiyesiydi cnmgünaydın. Ben bugün kese görmek için doktora gidecektim. Sabah tuvaletimi yaparken lekelenme başladı hala devam ediyor progestan vermişti doktorum kullanıyordum ama hala oluyor inşallah kötü birşey yoktur kahverengi lekelenmelerim sakin kalmaya çalışıyorum. Aynı durumu yaşayan var mı ne dedi doktorunuz?
Saol cnm. Insallah Allah im bana da nasip eder yakin zamanda da bnde paylasirim. Herseyin hayirlisi tabi cnm vardir bi hayir dedik tabi. Kromozom analizine gitti embriyo bakalim ne olck. Ikinci kurtajim bu bnm ocakta olmustu bi de o bos gebelikti. Simdi dr genetik ve kromozom analizu icin test istedi bizden onlarin sonuclarini beklicz. Dualarinizi bekliorummCnm cok gecmis oksun uzulme benim 1 tane oglum var 3 yasinda ondan sonra bidaha hamile kalmistim 6+2de kalbi durmus hic elirti vermenisti 12. Haftada 2li taramaya giderken orenmistim ve almislardi kurtajla drum bana ikk defa bole bisi yasadigin icin genetige gerek yok buyuk ihtimal bebekte kromozom anomalileri vardir dedi yani dogsaydida sakat dogardi dedi cok uzulmustum o zmn ama herseyde vardir bir hayir. Kendini hic uzme en azindan hamile kalabiliosun ne guzel bende tekrar hamileyim simdi bende 7. Haftadan beri kanamalarim oluo ama bebek iyi diolar .eger Allah ol derse okur sende cok dua et Hayirlisi ile yeniden haberlerini aliriz ins cnm.
Ins sadece bebekten kaynakli cikar sonuc cnmSaol cnm. Insallah Allah im bana da nasip eder yakin zamanda da bnde paylasirim. Herseyin hayirlisi tabi cnm vardir bi hayir dedik tabi. Kromozom analizine gitti embriyo bakalim ne olck. Ikinci kurtajim bu bnm ocakta olmustu bi de o bos gebelikti. Simdi dr genetik ve kromozom analizu icin test istedi bizden onlarin sonuclarini beklicz. Dualarinizi bekliorumm
InsallaaahhhIns sadece bebekten kaynakli cikar sonuc cnm
merhaba arkadaşlar benim mide bulantısı ve kusma çok arttı ne ysem çıkıyor 2 kilo verdim yaklaşık, bazen suyu bile kusuyorum kraker falan fayda etmiyor inşalllah geçer rabbim bebeklerimizi korusun