• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Mide bulantim level atladi..artik kanda gelio kusarken...bakalim nereye kadar gitcez boyle
Allah yardımcın olsun canım 12. haftadan sonra geçcek bulantın o kanama sıkıntısını bende yasadım gebelıgın basında aşırı zorlanmaktan oluyo sımdı cok sukur bulantım felan kalmadı normal seyırınde gıdıyorum Allah herkezın yardımcısı olsun

Allah yardımcın olsun canım 12. haftadan sonra geçcek bulantın o kanama sıkıntısını bende yasadım gebelıgın basında aşırı zorlanmaktan oluyo sımdı cok sukur bulantım felan kalmadı normal seyırınde gıdıyorum Allah herkezın yardımcısı olsun
Zaten sizin bu yazdiklariniz sayesinde dayanabiliyorum...gun sayiyorum 12.haftaya...daha kolaylasiyo dimi ya 12.haftadan sonra :/

Zaten sizin bu yazdiklariniz sayesinde dayanabiliyorum...gun sayiyorum 12.haftaya...daha kolaylasiyo dimi ya 12.haftadan sonra :/
12. haftadan sonra azalıyo yok denecek kadar sadece cok acıktıgında oluyo daha sonra hıc kalmıyo benım yaklasık 2 haftadır hıc yok cok sukur sımdı hamılelıgın tadını cıkarıyorum daha oncesınde ne mutfaga gırebılıyodum nede baska odalara

canım bu kusma aşamasında cok dıkkat et beslenmenede kustuğun zaman beslenmende aksıyo. kucuk bıseyden mıden bulanıyosa bıdaha o şeye yaklaşma yemek yapılırken görme ufacık kokusundan bıle nem kaparsın
hamılelıgı ıc bulantısıyla gecen bı arkdsım vardı kayınvalıdesının yanında kaldı bı sure hıc bısey yapmadı yattı sadece hıc bısey görmeden kokusunu almadan ınsanın mıdesı gecıyo yavaş yavaş . şukur oyle sorunum olmadı ama ıkı uc gun mıdem cok bulanmıştı hep kraker yedım bastırdı mıdemı . dıkkat et ıns bı an once hafıfler rahatlarsın

canım keseyi gösteriri kalp atışlarınıda buyuk olasılıkla gorursun .
gelınce yaz . hayırlı olsun tebrıkler
Keseyi gördük canim, icindeki yolk kesesinide gördük, haftaya persembe tekrar gidicez bakalim o zaman kalp atislarini duyariz belki, doktor hersey normal dedi :)

kizlar yine kanamam basladi iki gundur yoktu.. yarin kalp atisi icin randevu aldim 2 de.. napim ya cok korkuyorum bu kan dan
:(

Bugun sabah ise gttim hersey cok iyiydi eve simdi geldim tum gun ayaktaydim ve sonuc kasik agrisi + lekelenme

Ya hatunlar midem bulanıyor ama kusma yok yemek mi beni yiyoz benmi yemeği anlamadım çok fena yim ya sürekli yatis böyle giderse yandik:110:

mıdenı bastırcak seyler al
benımde ıcım bulanıyodu ama açtım hep doymuyodum çokta yıyemıyodum ama açlık ıcımı bulandırıyodu ne yersme yıyım açlık hıssı hep vardı .
sonra balık hapı verdı doktorum sanırım almam gereken vıtamın oymuş sımdı ne ıcım ne acım :D:D geçer doktorundan gereklı bılgıyı al ama olması gereken seyler bunlar dınlen

kizlar bugun kalp atisini duydum bebisimin. :KK66: sukurler olsun..
dun aksam ole korktum ki akintidan bildigin adet oluyodum agladim.. ama sonuc muhtesem Allahin izniyle.. kanamalar korkmayin.. Allah ol derse olur sikinti yapmamak rahat pozitif olmali insan.. Rabbim hepinizin gonlune gore versin.. insallah.

dun aksam ole korktum ki akintidan bildigin adet oluyodum agladim.. ama sonuc muhtesem Allahin izniyle.. kanamalar korkmayin.. Allah ol derse olur sikinti yapmamak rahat pozitif olmali insan.. Rabbim hepinizin gonlune gore versin.. insallah.
Cok sevindim canim gozunaydin

oh maşallah maşallah ıkı hafta sonrada hareketcıklerını gorursun annesı. guzellıkler sızınle olsun:)

Kızlar şimdi hamileyiz ya çok şükür birsey sormam gerekiyor özel bölgeyi ben hep sir ile aldiriyorum bu zamana kadar hiç jilet tüy Dökücü vs kullanmadim şimdi de yaptırmak gerek acabaa zararı warmidir nedir bu konudaki dusunceleriniz siz neler yapıyorsun uz

Back