- 20 Haziran 2012
- 4.745
- 3.866
- 448
- Konu Sahibi loveandhope
-
Kızlar şimdi hamileyiz ya çok şükür birsey sormam gerekiyor özel bölgeyi ben hep sir ile aldiriyorum bu zamana kadar hiç jilet tüy Dökücü vs kullanmadim şimdi de yaptırmak gerek acabaa zararı warmidir nedir bu konudaki dusunceleriniz siz neler yapıyorsun uz
Yani tekrar sir yaptirmaya dewam edebilirim dimi bi sakincasini gormediniz dimi siz bende zaten tüy Dökücü jilet sarartici hiç kullanmadim düşünmüyorum da ancak sir ile rahatliyorumcanım , tüy dökücü, sarartıcı, saç boyası kullanma. ben ağda yaptırıyorum 8 haftalığım.
Yani tekrar sir yaptirmaya dewam edebilirim dimi bi sakincasini gormediniz dimi siz bende zaten tüy Dökücü jilet sarartici hiç kullanmadim düşünmüyorum da ancak sir ile rahatliyorum
cok saol canimCok sevindim canim gozunaydin
cok saol canim insallahoh maşallah maşallah ıkı hafta sonrada hareketcıklerını gorursun annesı. guzellıkler sızınle olsun:)
Selam tatli annislerMide bulantiniz ne zaman basladi ben 7+4 haftaligim hic belirtim yok ne zaman baslar acaba yada hic olmiycakmi merak ediyorum
Bende oyleyim sanki hamile degilim gibi enerji doluyum halsizlik falan yok bazen diorum bu kadar rahat bi donem gecirceksem bunun arkasi durmaz diorum iki uc cocuga cikarim diorum bazen inanamiyorum hic bir belirtim yok cok hafif kasik agrisi disinda test yapmasam kim bilir ne zaman ogrenirdim allahin izniyle hepimiz saglicakla kucagimiza alalim bebislerimizi insallahcanım bız 12 haftalık olucaz yarın . daha hıc bulantım uykusuzluğum yorgunluğum olmadı . benı hıc uzmedı gayet normal hamıle degılmısım gbı saglıkyım . açlık var sadece doymama hıssı okdr . doktor herkezde aynı belırtılr olup ıc bulantısı olcak dıye bırsey yok dıyor . nasılkı her hapın etkısı herkeste farklıysa buda aynı skeılde dıyor. basta bende korkmuştum acaba kotu bısımı var dıye ama gayet rahatı yerınde bebısımızın sımdıden kıpır kıpır :)
Bnde 7 de basladi halen devam edioSelam tatli annislerMide bulantiniz ne zaman basladi ben 7+4 haftaligim hic belirtim yok ne zaman baslar acaba yada hic olmiycakmi merak ediyorum
Bnde yasadim aynisini bisey olmaz allahin izniyle dokturunu ara ve hemen git bi muayene ol bencegünaydın. Ben bugün kese görmek için doktora gidecektim. Sabah tuvaletimi yaparken lekelenme başladı hala devam ediyor progestan vermişti doktorum kullanıyordum ama hala oluyorinşallah kötü birşey yoktur kahverengi lekelenmelerim sakin kalmaya çalışıyorum. Aynı durumu yaşayan var mı ne dedi doktorunuz?
Öğle arasında doktorum hemen gel dedi. Gittim keseyi gördü 8.5mmBnde yasadim aynisini bisey olmaz allahin izniyle dokturunu ara ve hemen git bi muayene ol bence
Cok şükür inşallah hayirlisiyla kucagina alirsinÖğle arasında doktorum hemen gel dedi. Gittim keseyi gördü 8.5mmKanaman daha olabilir kanlanma var dedi. Progestanı arttırdı. Dikkatli ol çok büyük bir sıkıntı yok korkma dedi Şükürler olsun. Allahıma emanet.
bulantın inşallah olmaz canım doktoruna ilk bebeğini söylediysen çagırması lazımdı bana gibi geldi ama sen içini genede ferah tutMerhaba arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim son adete göre 8 haftanın bitmiş olması gerekiyordu geç döllenme dedi doktorum hatta ilk muayeneye gittiğimde kese çok küçük demişti ama 3 gün önce gittiğimizde kalp atışını duyduk iyi dedi ve 20 gün sonraya randevu verdi çok uzun değil mi sizce benim ilk bebeğimin kalp atışı durmuştu daha sık gitmem gerekir gibi geliyor bana korku içindeyim kimseyle paylaşılamıyorum birkaç kişi dışında sizlerle paylaşmak istiyorum birde benim hiç mide bulantım yok halsizlik çok fazla iştahını azaldı inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız
senin bulantın varmı canım doktorum zaten ilk bebeğimizi kaybettiğimizi biliyor dün çok az bir kanamam oldu çok korktum doktora gittim bebeğim iyi görünüyordu iğne verdi istirahat verdi bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallahbulantın inşallah olmaz canım doktoruna ilk bebeğini söylediysen çagırması lazımdı bana gibi geldi ama sen içini genede ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?