- 15 Nisan 2015
- 624
- 114
- 18
- 38
- Konu Sahibi loveandhope
-
10. Haftam bu hafta canimKaç haftalik sin benim tam tersi ayaklarım Üşüyo
Aminnn insallah bende sali gunu duydum cokk heyecan verici birsey cokk sukur Rabbime ☺☺☺Merhaba millet bugun kontrol gunumdu allaha sukur kalp atışlarıni duydum mubarek ramazan gunu cok guzel bi hediye oldu bu allah isteyen herkese bu dugguyu taddirsin insallah :))
Gercekten cok heycanli ne kadar garip ya :) hayirlisiyla kucagmza alalm insallah.Aminnn insallah bende sali gunu duydum cokk heyecan verici birsey cokk sukur Rabbime ☺☺☺
Insallah canim yakinmis nasip olursa bizim dogumlar ☺☺☺Gercekten cok heycanli ne kadar garip ya :) hayirlisiyla kucagmza alalm insallah.
Evet yakinmis gercekten destek olurz birbirmizee insallah nerdensin senInsallah canim yakinmis nasip olursa bizim dogumlar ☺☺☺
Tabiki oluruz ☺☺ istanbul ben sen ? ☺☺Evet yakinmis gercekten destek olurz birbirmizee insallah nerdensin sen
Tabiki oluruz ☺☺ istanbul ben sen ? ☺☺
Aa çokk guzelll ☺☺☺ muhakkak konusalm paylasalim gelismeleri ☺☺☺Antalya :) ama istanbulluyum dun geldm istanbuldan hatta :) kuzenlerm teyzelerm orda :)
Evet paylasalm kesinlikle canim allah hakkimzda hayırlısıni versn insallah :)Aa çokk guzelll ☺☺☺ muhakkak konusalm paylasalim gelismeleri ☺☺☺
Insallah canimm ☺☺☺Evet paylasalm kesinlikle canim allah hakkimzda hayırlısıni versn insallah :)
Cokk gecmis olsun umarim gecer bende 1 hafta kadar bi sure cektim aklima yagli ve salcali yemekler geldikce midem bulandi salataliktan baska bisey yiyemedim Allah a sukur suan iyiyim 12 haftada azaldigini ve bulantilarin artik sonlandigini duymustum ama eger seni cok zora sokuyorsa muhakkak doktorunla gorus ilac verebilirArkadaslar bugun dra gittim kontrole 11+2 olmusuz kanama alani azalmis ama su mide bulantilari mahvediyor beni leblebi haslanmis pataTes eksi elma vs hepsini denedim biturlu gecmio varmi bi yontemi olan bana yardimci olsun yaaa mahfokdum kac gundur((
Yanmalar cok normal ben de ilk oyle anlamistim hamile oldugumu hala devam ediyo hormonlarla alakaliAyaklarim yaniyo uyuyamiyorum ya ve surekli lavaboya geciyorum
Cok tsk ederim cvp verdiginiz icin ama drum ilac verme yaraftari degilmis ne yaptiysam geciremedim oturup aglicam artik o asamaya geldimCokk gecmis olsun umarim gecer bende 1 hafta kadar bi sure cektim aklima yagli ve salcali yemekler geldikce midem bulandi salataliktan baska bisey yiyemedim Allah a sukur suan iyiyim 12 haftada azaldigini ve bulantilarin artik sonlandigini duymustum ama eger seni cok zora sokuyorsa muhakkak doktorunla gorus ilac verebilir
Rica ederim ne demek ☺ eger mumkunse surekli dinlenmeye calis mideni bos birakma soguk su ic tuzlu kraker ye bunlarda benin sana ufak tavsiyelrm ☺☺Cok tsk ederim cvp verdiginiz icin ama drum ilac verme yaraftari degilmis ne yaptiysam geciremedim oturup aglicam artik o asamaya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?