• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

canım rapor almak gerçekten çok çok zor herkes nasıl alıyor bilmiyorum 5 gün aldım ama doktor sagolsun anladı beni hatta yatış verdi ama ben istemedim kasık agrılarım azaldı ama çok halsizim ve mide yanması hiç geçmiyor 7. haftayım rabbim inşallah sağlıklı kucagımıza almayı nasip eder
canım iş yeri benim yeni bi etüt merkezi açtım çok yoğunum başımı kaşıycak vaktim yok arada yardımcıya bırakıp gecip uzanıyorum okadar duanıza ihtiyacım var

Merhaba arkadaslar ilk haftalarda oruç tutmakla ilgili ne dusnuyorsunuz.Ilk defa tutamicam galiba kafam karisik bebegim beslenemez diye dusundugumden tutmicam sanirim.

Bebek beslenir vücudundan ama mide bulantıların artabilir ya da kan Şekerin düşebilir hamilelikte zaten tansiyon düşük oluyor o zorlayabilir bu sene tutmayabilirsin kaza orucu tutarsın ilerde

tv dede gordum hocaya da sordum hamılelerın tutma yetkısı yada zorunlulugu olmadıgını ogrendım . oyuzden ıcınız rahat olsun . allahın verdıgı bi hedıyeyı buyutuyoruz ıcımızde

Kızlar adetım 3 gun geçıkmıştı. Ama bugun adet oldum. Maalesef mı demelyim bilmiyorum. Görünce korktum. Acaba kanamamı dıye. Hemen o anda ıdrar testı yaptım evde. Tek çızgı çıktı.. :/ Yanı adet olmuşum değil mi ? yoksa her ihtimale karsı,sağlık ocağına gidip kan testı yaptırmalımıyım. Lütfen yardımcı olun..

Kızlar adetım 3 gun geçıkmıştı. Ama bugun adet oldum. Maalesef mı demelyim bilmiyorum. Görünce korktum. Acaba kanamamı dıye. Hemen o anda ıdrar testı yaptım evde. Tek çızgı çıktı.. :/ Yanı adet olmuşum değil mi ? yoksa her ihtimale karsı,sağlık ocağına gidip kan testı yaptırmalımıyım. Lütfen yardımcı olun..

canım benım her kadında üç beş gün gecikme muhakkak olur. doktorların demek istediği de bu zaten . adetiniz bir hafta gecikmeden yaptırmayın test . çünkü her kadında vücütta aydan aya değişimler olur . oyuzden yıne hiçbişey için geç değil .
hamile odluğunda anlamıcaksın zaten belırtiler psikolojik oluyormuş . önümüzdeki ay haberini bekliyoruz yıne canımm . dualarımız senınle

canım benım her kadında üç beş gün gecikme muhakkak olur. doktorların demek istediği de bu zaten . adetiniz bir hafta gecikmeden yaptırmayın test . çünkü her kadında vücütta aydan aya değişimler olur . oyuzden yıne hiçbişey için geç değil .
hamile odluğunda anlamıcaksın zaten belırtiler psikolojik oluyormuş . önümüzdeki ay haberini bekliyoruz yıne canımm . dualarımız senınle
Ya kusura bakma anlamadım. Yanı sımdı hamıle olabilir miiym. ? kan testıne gıtmelımıyım

Aşırı başdönmesi,gözkararması oluyordu bende. hala daha öyle :/

canım her zamanki gibi adet görüyorsan normal bir şekilde adet oluyorsundur .
ama yine için rahat ettirmek için yapabilirsin .
bende üç gün gecikiyodu test yapıyordum çıkmıyordu sonra adet oluyodum .
bıdaha hıc takmadım aklıma getırmedım dusunmedım oldu

sen bilirsin yani canım benim için nasıl rahat etcekse . şimdiki aklım olsa kan testlerıne para vermezdim . bebeğim benımleyse benımledır degılsede hasta olurum derdım sımdı kı aklım olsa .

canım her zamanki gibi adet görüyorsan normal bir şekilde adet oluyorsundur .
ama yine için rahat ettirmek için yapabilirsin .
bende üç gün gecikiyodu test yapıyordum çıkmıyordu sonra adet oluyodum .
bıdaha hıc takmadım aklıma getırmedım dusunmedım oldu

sen bilirsin yani canım benim için nasıl rahat etcekse . şimdiki aklım olsa kan testlerıne para vermezdim . bebeğim benımleyse benımledır degılsede hasta olurum derdım sımdı kı aklım olsa .
Daha bu ay korunmayı bıraktık zaten. :) yenı yanı

Adet zamanina yakin pembe kanamam oldu her seferinde adet oldum zannettim ama olmamisim meger eger seninki normal adet kanamasiysa uzgunum ama sanirim sadece gecikmissin

Back