Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Bana bikac yudum soguk sut cok iyi geliyo istersen bi dene yanma tekrar baslay8nca tekrar b8kac yudum soguk sut umarim iyi gelir
Ben yanma icin gaviscon kullaniorum cnm sutu agzima bile suremiorum maalesef sirf icebiliyim die midir gevregi aldim ama oda ise yaramadi ama gaviscon cokk ii geldii bide surekli dondurma yiyodum oda ii gelioduu cnm

benim yanma için deil canım mide bulantım için verdiler iyi gelioo bugun almayı unuttum iş yerinde ölüyorum
Evet icinde yaziodu mide bulantisina ii geldigi am
benim yanma için deil canım mide bulantım için verdiler iyi gelioo bugun almayı unuttum iş yerinde ölüyorum
Cnm ben bitek yanmaya kullaniorum mide bulantima iyi gelmedi benim rn azindan seni o konuda kurraran bi ikac varnis ne guzel

Merhaba arkadaşlar,
Bende dün gittim doktora 5 haftalık hamileyim inşaallah kalp atislarinida duyarım. Allah hepimizin bebislerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

Merhaba arkadaşlar,
Bende dün gittim doktora 5 haftalık hamileyim inşaallah kalp atislarinida duyarım. Allah hepimizin bebislerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Hayirli olsun cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip eder ins :)

sağolun arkadaşlar süt içtim faydası olmadı bir de midemi bulandırıyor süt gaviscon aldım içtim biraz önce iyi geldi doktora sordum günde 3 4 kez kullanabilirsin dedi siz nasıl kullanıyorsunuz

Tebrik ederim canim ben 6 haftada sadece keseyi gorebildim 8.haftada kalp atislari icin cagirdi doktorum ve duydum çok sukur

Merhabalar, benim de inanılmaz mide bulantım var çok fenayım.Netten araştırdığım kadarıyla folic plus bazı hamilelerde çok bulantı yapıyormuş,multivitamin olmasından dolayı.Ben de onu kullanıyorum.Bugün deneme amaçlı almadım şu an kendimi daha iyi hissediyorum,eğer daha iyi olursam folibole geçeceğim.Eğer siz de folic plus kullanıyorsanız dokunuyor olabilir.

Hamilelikte tansiyon düşük olur genelde yüksek olması iyi değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…