- 12 Mayıs 2015
- 149
- 60
- 48
- 35
- Konu Sahibi loveandhope
-
Ben yanma icin gaviscon kullaniorum cnm sutu agzima bile suremiorum maalesef sirf icebiliyim die midir gevregi aldim ama oda ise yaramadi ama gaviscon cokk ii geldii bide surekli dondurma yiyodum oda ii gelioduu cnmBana bikac yudum soguk sut cok iyi geliyo istersen bi dene yanma tekrar baslay8nca tekrar b8kac yudum soguk sut umarim iyi gelir
bende gavisgon kullanıyorumBen yanma icin gaviscon kullaniorum cnm sutu agzima bile suremiorum maalesef sirf icebiliyim die midir gevregi aldim ama oda ise yaramadi ama gaviscon cokk ii geldii bide surekli dondurma yiyodum oda ii gelioduu cnm
Gaviscon ii geldi bana sanada geldimi ben artik bi sabah aglaya aglaya saglik ocagina gitmistim ole yazdilar simdi sadece yanma olunca aliorum.bende gavisgon kullanıyorum
benim yanma için deil canım mide bulantım için verdiler iyi gelioo bugun almayı unuttum iş yerinde ölüyorumGaviscon ii geldi bana sanada geldimi ben artik bi sabah aglaya aglaya saglik ocagina gitmistim ole yazdilar simdi sadece yanma olunca aliorum.
Evet icinde yaziodu mide bulantisina ii geldigi ambenim yanma için deil canım mide bulantım için verdiler iyi gelioo bugun almayı unuttum iş yerinde ölüyorum
Cnm ben bitek yanmaya kullaniorum mide bulantima iyi gelmedi benim rn azindan seni o konuda kurraran bi ikac varnis ne guzelbenim yanma için deil canım mide bulantım için verdiler iyi gelioo bugun almayı unuttum iş yerinde ölüyorum
Hayirli olsun cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip eder ins :)Merhaba arkadaşlar,
Bende dün gittim doktora 5 haftalık hamileyim inşaallah kalp atislarinida duyarım. Allah hepimizin bebislerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Merhaba arkadaşlar,
Bende dün gittim doktora 5 haftalık hamileyim inşaallah kalp atislarinida duyarım. Allah hepimizin bebislerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
6. haftada duyarsın canımmm tebrıklerrrrr
Amin canım inşaallah hepimiz :)Hayirli olsun cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip eder ins :)
Evet ya ama yine de ilacin etkisi gdince midem yine bulanio hemde tum ghnEvet icinde yaziodu mide bulantisina ii geldigi am
Cnm ben bitek yanmaya kullaniorum mide bulantima iyi gelmedi benim rn azindan seni o konuda kurraran bi ikac varnis ne guzel
Hayirli olsun allah ramamini erdirsin de kucagina almyi nasip etsinMerhaba arkadaşlar,
Arkadaslar bugun dra gittim kontrole 11+2 olmusuz kanama alani azalmis ama su mide bulantilari mahvediyor beni leblebi haslanmis pataTes eksi elma vs hepsini denedim biturlu gecmio varmi bi yontemi olan bana yardimci olsun yaaa mahfokdum kac gundur((
Valla her midem bulndignda aliyorm ortalma sabh öğlen aksamsağolun arkadaşlar süt içtim faydası olmadı bir de midemi bulandırıyor süt gaviscon aldım içtim biraz önce iyi geldi doktora sordum günde 3 4 kez kullanabilirsin dedi siz nasıl kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?