- 15 Nisan 2015
- 624
- 114
- 18
- 38
- Konu Sahibi loveandhope
-
inşallah sagol canımİyi çok şükür inş bir daha olmaz
canım iş yeri benim yeni bi etüt merkezi açtım çok yoğunum başımı kaşıycak vaktim yok arada yardımcıya bırakıp gecip uzanıyorum okadar duanıza ihtiyacım varcanım rapor almak gerçekten çok çok zor herkes nasıl alıyor bilmiyorum 5 gün aldım ama doktor sagolsun anladı beni hatta yatış verdi ama ben istemedim kasık agrılarım azaldı ama çok halsizim ve mide yanması hiç geçmiyor 7. haftayım rabbim inşallah sağlıklı kucagımıza almayı nasip eder
Sen bide calisiosun bu halde Allah yardimcin olsun ben sabaha kdr uyuyamiorum surekli lavobodayim mide bulantisindan Slt komsu anlamistir heralde hamile oldugumu artik :)Bugun midem cok bulaniyo ayaklarimin tabani yaniyo
Kızlar adetım 3 gun geçıkmıştı. Ama bugun adet oldum. Maalesef mı demelyim bilmiyorum. Görünce korktum. Acaba kanamamı dıye. Hemen o anda ıdrar testı yaptım evde. Tek çızgı çıktı.. :/ Yanı adet olmuşum değil mi ? yoksa her ihtimale karsı,sağlık ocağına gidip kan testı yaptırmalımıyım. Lütfen yardımcı olun..
Ya kusura bakma anlamadım. Yanı sımdı hamıle olabilir miiym. ? kan testıne gıtmelımıyımcanım benım her kadında üç beş gün gecikme muhakkak olur. doktorların demek istediği de bu zaten . adetiniz bir hafta gecikmeden yaptırmayın test . çünkü her kadında vücütta aydan aya değişimler olur . oyuzden yıne hiçbişey için geç değil .
hamile odluğunda anlamıcaksın zaten belırtiler psikolojik oluyormuş . önümüzdeki ay haberini bekliyoruz yıne canımm . dualarımız senınle
Kaç haftalik sin benim tam tersi ayaklarım ÜşüyoBugun midem cok bulaniyo ayaklarimin tabani yaniyo
Aşırı başdönmesi,gözkararması oluyordu bende. hala daha öyle :/
Kaç haftalik sin benim tam tersi ayaklarım Üşüyo
Daha bu ay korunmayı bıraktık zaten. :) yenı yanıcanım her zamanki gibi adet görüyorsan normal bir şekilde adet oluyorsundur .
ama yine için rahat ettirmek için yapabilirsin .
bende üç gün gecikiyodu test yapıyordum çıkmıyordu sonra adet oluyodum .
bıdaha hıc takmadım aklıma getırmedım dusunmedım oldu
sen bilirsin yani canım benim için nasıl rahat etcekse . şimdiki aklım olsa kan testlerıne para vermezdim . bebeğim benımleyse benımledır degılsede hasta olurum derdım sımdı kı aklım olsa .
Adet zamanina yakin pembe kanamam oldu her seferinde adet oldum zannettim ama olmamisim meger eger seninki normal adet kanamasiysa uzgunum ama sanirim sadece gecikmissinKızlar adetım 3 gun geçıkmıştı. Ama bugun adet oldum. Maalesef mı demelyim bilmiyorum. Görünce korktum. Acaba kanamamı dıye. Hemen o anda ıdrar testı yaptım evde. Tek çızgı çıktı.. :/ Yanı adet olmuşum değil mi ? yoksa her ihtimale karsı,sağlık ocağına gidip kan testı yaptırmalımıyım. Lütfen yardımcı olun..
Daha bu ay korunmayı bıraktık zaten. :) yenı yanı
Özele gelır mısın bır sey sorucamozaman önumuzdekı ay ıns sendende haber bekliyoruz canım .
Benimde oyle ya tum gece lavabodayimmSen bide calisiosun bu halde Allah yardimcin olsun ben sabaha kdr uyuyamiorum surekli lavobodayim mide bulantisindan Slt komsu anlamistir heralde hamile oldugumu artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?