• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Merhaba millet bugun kontrol gunumdu allaha sukur kalp atışlarıni duydum mubarek ramazan gunu cok guzel bi hediye oldu bu allah isteyen herkese bu dugguyu taddirsin insallah :))

Merhaba millet bugun kontrol gunumdu allaha sukur kalp atışlarıni duydum mubarek ramazan gunu cok guzel bi hediye oldu bu allah isteyen herkese bu dugguyu taddirsin insallah :))
Aminnn insallah bende sali gunu duydum cokk heyecan verici birsey cokk sukur Rabbime ☺☺☺

Arkadaslar bugun dra gittim kontrole 11+2 olmusuz kanama alani azalmis ama su mide bulantilari mahvediyor beni leblebi haslanmis pataTes eksi elma vs hepsini denedim biturlu gecmio varmi bi yontemi olan bana yardimci olsun yaaa mahfokdum kac gundur :(((

Arkadaslar bugun dra gittim kontrole 11+2 olmusuz kanama alani azalmis ama su mide bulantilari mahvediyor beni leblebi haslanmis pataTes eksi elma vs hepsini denedim biturlu gecmio varmi bi yontemi olan bana yardimci olsun yaaa mahfokdum kac gundur :KK43:((
Cokk gecmis olsun umarim gecer bende 1 hafta kadar bi sure cektim aklima yagli ve salcali yemekler geldikce midem bulandi salataliktan baska bisey yiyemedim Allah a sukur suan iyiyim 12 haftada azaldigini ve bulantilarin artik sonlandigini duymustum ama eger seni cok zora sokuyorsa muhakkak doktorunla gorus ilac verebilir

Cokk gecmis olsun umarim gecer bende 1 hafta kadar bi sure cektim aklima yagli ve salcali yemekler geldikce midem bulandi salataliktan baska bisey yiyemedim Allah a sukur suan iyiyim 12 haftada azaldigini ve bulantilarin artik sonlandigini duymustum ama eger seni cok zora sokuyorsa muhakkak doktorunla gorus ilac verebilir
Cok tsk ederim cvp verdiginiz icin ama drum ilac verme yaraftari degilmis ne yaptiysam geciremedim oturup aglicam artik o asamaya geldim :(

Cok tsk ederim cvp verdiginiz icin ama drum ilac verme yaraftari degilmis ne yaptiysam geciremedim oturup aglicam artik o asamaya geldim :KK43:
Rica ederim ne demek ☺ eger mumkunse surekli dinlenmeye calis mideni bos birakma soguk su ic tuzlu kraker ye bunlarda benin sana ufak tavsiyelrm ☺☺

arkadaşlar merhaba hepinize hayırlı ramazanlar bu yıl oruç tutmayacam doktor kesinlikle tutma dedi şusn 7 haftadayım midem çok yanıyor arkadaşlar sabah uyanmayla başlıyor gece uyuyaba kadar be yapabilirim

Bana bikac yudum soguk sut cok iyi geliyo istersen bi dene yanma tekrar baslay8nca tekrar b8kac yudum soguk sut umarim iyi gelir

Back