• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

KIMSEYI KORKUTMAK GIBI BI DERDIM YOK. HERKESDE BELIRTI OLUCAK BIRSEYDE YOK. BUNU SOLEMEDIM SÖLEDIGIM SEY KENDI DURUMUMLA ALAKALI ILK KAYBIMDA YASADIGIM TECRUBE KENDI BUNYEMDEKI BIRSEYDEN BAHSETTIM. DUN YOKTU BUGUN VAR YARIN NE OLUCAGINBI BENDE BILMIYORUM. HAYAT BU TECRUBEYLE KAZANILIYOR BELKI BIRI KORKP ERKEN DOKTORA GIDICEK BILEMEM ALLAHTAN GELEN HERSEYE AMENNA DIYORUZ

KIMSEYI KORKUTMAK GIBI BI DERDIM YOK. HERKESDE BELIRTI OLUCAK BIRSEYDE YOK. BUNU SOLEMEDIM SÖLEDIGIM SEY KENDI DURUMUMLA ALAKALI ILK KAYBIMDA YASADIGIM TECRUBE KENDI BUNYEMDEKI BIRSEYDEN BAHSETTIM. DUN YOKTU BUGUN VAR YARIN NE OLUCAGINBI BENDE BILMIYORUM. HAYAT BU TECRUBEYLE KAZANILIYOR BELKI BIRI KORKP ERKEN DOKTORA GIDICEK BILEMEM ALLAHTAN GELEN HERSEYE AMENNA DIYORUZ

çıkışmanıza gerek bi durum yok hassasiyetli bir konu sizde yaşamışsınız zor bir durum bunu söylesenizde söylemesenizde olacakla gideceğe çare yok. burada güzel şeylerden ziyade kötü şeylerde yaşıyoruz tabi ki . fakat örnek gösterirken kestirerek kısa yazmanız hani sonuna bişey eklemeden direk söylemeniz bende olsam yerinde canımın acımasına sebep olabilir.
ki yaşamışsınız bilmeniz gerek . biraz daha başımızdan geçenleri söylerken yada tecrübelerimizi iyi kötü yazarken karşımızdakinin sizin yazdığınızı gördüğünde o içindeki sıcaklığı sızde hissedin lütfen .

zor bir durum allah kimseye gostermesın sızede cok gecmıs olsun şimdi tekrar hamılesınız sanırım allah bu yavrunuza uzun ömürler versin.

Selam kizlar 4+6 haftalik hamileyim vajinal yoldan progestan kullaniyorum iki uc gundur tuvaletimden sonra peceteyle sildigimde cok az silik bi kan geliyor sanki ic dudakta bi zedelenme olmus gibi sali gunu randevum var ama korku stresle geciyo gunum yardimci olun bana lutfen
gecen sene bende hazneye yerlestırılen bı ılac kullandım usuttugum ıcın dedıgınız gıbı ılac ıc dudakta tahriş yapmıs ıdrar yaparken yanmadan duramıyordum. 2 hafta yattım kortızonlu krem ve yanık kremı kullanmıstım cok fenaydı ya :(

ikiz olabilir o yüzden hcg yüksek ama kese çok küçük olabilir dedi. Sordum dış gebelik filan olmasin diye oda o durumda hcg bu kadar yükselmezdi dedi. Dış gebeliğin en önemli belirtileri hcg nin 2 kattan az yükselmesi ve kanama imis karın ağrısıyla beraber. Benim hcg neredeyse 3 buçuk kat artıyor kanama da yok. Belirtim yok açıkçası acaba henüz çok mü erken diyorum 4+4 teyim henüz genelde 5. Haftada görmüşler sanırım. Ama işte benim kafamı karıştıran 1000 üzeri vajinal ultrasan da görünür denilmesi ya.inşallah sağlıklıysa gelsin bebişim ya.t yarın yine çağırdı bakalim insallh görürüz ya :KK43:
sizin hcg değerinizi cok meraak ettim benimde çok yüksek adet günümde 468,8 di 3 gün sonra 2841 di çok hızlı yükseliyor korkuyorum lütfen bana bi cvp verirmisiniz

kızlar bende hamile oldgmu öğrendm bugun 1 hazranda asılama olmustm beta 141 cıktı normalmi sizce doktorumla görüşemedm

gecen sene bende hazneye yerlestırılen bı ılac kullandım usuttugum ıcın dedıgınız gıbı ılac ıc dudakta tahriş yapmıs ıdrar yaparken yanmadan duramıyordum. 2 hafta yattım kortızonlu krem ve yanık kremı kullanmıstım cok fenaydı ya :KK43:
Doktorumdan az once geldim cok sukur bir sikinti yok kanama falanda yokmus o tahristen dolayi hafif bi kanama olmus bi ilac vermedi bana kesemiz bugun baya buyumus haftaya sali kalp atislarini duyacgim allahin izniyle insallah sonra rahatliycam artik

sizin hcg değerinizi cok meraak ettim benimde çok yüksek adet günümde 468,8 di 3 gün sonra 2841 di çok hızlı yükseliyor korkuyorum lütfen bana bi cvp verirmisiniz
Canım değerin yükselmesi iyi birşeymiş sıkıntı olan 2 kattan az yükselmesi doktorum öyle söylemişti. Çok hızlı yükseliyorsa ikiz olma ihtimali olabilir ama benim tekti bebeğim sonra bebeğimi 7. Haftada kalp durması ile kaybettim:( sıkıntı yapma değerin 2 katı geçsin gerisi çok uçuk olmadığı sürece normal ki bunun kararını en iyi doktorun verecektr

Canım değerin yükselmesi iyi birşeymiş sıkıntı olan 2 kattan az yükselmesi doktorum öyle söylemişti. Çok hızlı yükseliyorsa ikiz olma ihtimali olabilir ama benim tekti bebeğim sonra bebeğimi 7. Haftada kalp durması ile kaybettim:KK43: sıkıntı yapma değerin 2 katı geçsin gerisi çok uçuk olmadığı sürece normal ki bunun kararını en iyi doktorun verecektr
Çok tşk yüreğime su serptiniz

Hayırlı olsun bebeğiniz umarım kanamanız geçer tahmini doğum tarihleri oluyor elbet benimde Yılbaşı ve eşimin doğum Gününe denk geliyor ama ben o gün olmucak gibi hissediyorum nedense :D

Bu arada kızlar sizinde idrarınız kokuyor mu ?

Hayırlı olsun bebeğiniz umarım kanamanız geçer tahmini doğum tarihleri oluyor elbet benimde Yılbaşı ve eşimin doğum Gününe denk geliyor ama ben o gün olmucak gibi hissediyorum nedense :KK70:

Bu arada kızlar sizinde idrarınız kokuyor mu ?
Evet benim idrarim çok koyu ve koyuyor ndn acaba

Hayırlı olsun bebeğiniz umarım kanamanız geçer tahmini doğum tarihleri oluyor elbet benimde Yılbaşı ve eşimin doğum Gününe denk geliyor ama ben o gün olmucak gibi hissediyorum nedense :KK70:

Bu arada kızlar sizinde idrarınız kokuyor mu ?[/QUO
Teşekkür ederim saol. İnşallah gecer. Evt kokuyo malesef

Back