- 16 Mayıs 2015
- 1.653
- 1.917
- 83
- 33
- Konu Sahibi loveandhope
-
Evet benim idrarim çok koyu ve koyuyor ndn acaba
Bana da az şu içiyorsun dediler ama alakası yok günde neredeyse 3 lt su içiyorumAy bi çare bulunsun buna midem bulanıyor zaten koku daha da beter ediyor lavaboya gidince az su içiyorsun dediler su içtim yine aynı mahvetti beni bi de sık sık idrara çıkmaya başladım şu sıra dertler Derya
Tesekkur ederim sagol insallh hemen gecer cok sancim var dayanilcak gibi deil. Malesef idrar kokusu da varHayırlı olsun bebeğiniz umarım kanamanız geçer tahmini doğum tarihleri oluyor elbet benimde Yılbaşı ve eşimin doğum Gününe denk geliyor ama ben o gün olmucak gibi hissediyorum nedense
Bu arada kızlar sizinde idrarınız kokuyor mu ?
Kacinci haftan ilk haftalar 5 hftlkken falan cok agri b oluyor zaten tabi bunyeylede alakasi var ama bende olmustuBenim çok ağrım var Karnım,belim,kasiklarim sizde de var mı bu normal ki
5 haftanın içindeyiz bazen çok fena sancı vuruyor bu ağrılar sıkıntı yaratır mı ne zaman geçti sizinkiKacinci haftan ilk haftalar 5 hftlkken falan cok agri b oluyor zaten tabi bunyeylede alakasi var ama bende olmustu
7. Haftada hafifliyor korkma sonucta yeni b ir seyler oluyor vucutta tepki gostermesi normal ani hareket yapma5 haftanın içindeyiz bazen çok fena sancı vuruyor bu ağrılar sıkıntı yaratır mı ne zaman geçti sizinki
Sizin kanamanız durdu mu Nasılsıniz?Kanamam var cok kotuyum ya
Tşk ben korkmustum bişi olacak diye ultrasonda kalp atışını ne zaman duydunuz7. Haftada hafifliyor korkma sonucta yeni b ir seyler oluyor vucutta tepki gostermesi normal ani hareket yapma
Tşk ben korkmustum bişi olacak diye ultrasonda kalp atışını ne zaman duydunuz
Merhaba bende de regl gunumu bekledigim zamandan beri sık sık tekrarlayan agrilar var.Doktorum bebegimin buyudugu icin sanci yaptigini soyledi bende alistim artik normal geliyor ☺Benim çok ağrım var Karnım,belim,kasiklarim sizde de var mı bu normal ki
8 hafta geç diil mi daha önce gittiniz duyulmadi mi küçük diye yoksa gitmesinin miDaha duymadm canim 18nde kontrol insallah duyarm bakalm
Yok canm bi istanbul seyehatm oldugu icin 8. Haftaya uzadi aslnda orda 8. Hafta yaziyo ama iki gun falan oldu 7 biteli o yuzden doktor daha iyi olur git kafani dagit dedi martta bos gebelkten kurtaj oldm cunku bakalm bu ne cikicak bilemiyorum8 hafta geç diil mi daha önce gittiniz duyulmadi mi küçük diye yoksa gitmesinin mi
Bwn 5. Haftada gtmstm o zaman kalo atisi duyulmazmis ztn cok kucuk oldugundan iki hafta sonra gel dedi ben iki bucuk hafta sonra gtms okuyorum gec degil yani8 hafta geç diil mi daha önce gittiniz duyulmadi mi küçük diye yoksa gitmesinin mi
Tesekkur ederim sagol insallh hemen gecer cok sancim var dayanilcak gibi deil. Malesef idrar kokusu da var
7. Haftada hafifliyor korkma sonucta yeni b ir seyler oluyor vucutta tepki gostermesi normal ani hareket yapma
Tesekkur ederim biraz gecti sanvim var biraz kasiklarim agriyo insallah gecerSizin kanamanız durdu mu Nasılsıniz?
Aradim doktrumu iki gunn once piknige gittim sarsilmissindir dedi uzan dinlen dediÇok ağrın varsa bence doktora gitmelisin durma Allah korusun tedbir alınsın
İyi çok şükür inş bir daha olmazAradim doktrumu iki gunn once piknige gittim sarsilmissindir dedi uzan dinlen dedi
canım rapor almak gerçekten çok çok zor herkes nasıl alıyor bilmiyorum 5 gün aldım ama doktor sagolsun anladı beni hatta yatış verdi ama ben istemedim kasık agrılarım azaldı ama çok halsizim ve mide yanması hiç geçmiyor 7. haftayım rabbim inşallah sağlıklı kucagımıza almayı nasip ederben rapor da aamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?