Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Yok canim daha gormedim bende çorluya yeni tasindim arastiriyorum iyi bi doktor. 1 haziranda randevum var belki ozaman gorebilirim insallah :)

adetime iki gün varken öğrendim bebişimin olacağını kendimde laborant olduğum için bazı süpelerimde oldugu için yaptım testi ve sonuç bhcg :14 yarın tkrar bakıcam yükselmeyi görmek için :)

Arkadaslar 8 haftalik hamileyim ama 2 gundur bulantilarim kesildi oncesi de sabahlari oluyordu.bir sorun varmidir sizce?

Herkeze slmin alleykum arkadaslar kizlar benim icimde birkorku varki sormayin allah rizasi icin bunu okuyan herkim olursa olsun dua etsin bi ayetel kursi okusun benim ve bebegim icin ben 6+3 gittim doktora kesemiz buyumus ama daha bebegi gorememistim simdi 7+2 oldu yagrin doktora gitmek istiyorum ama cok korkuyrum kotu bir haber almaktan (((( cok tedirgin ve korku icindeyim aklimdan atamiyorum bu sorunu icim icimi yiyip bitiriyo ben ne yapcagmi bilmiyorum cok korkuyorum hemde cok gitsem bi turlu gitmesem bir turlu allahim tum annelerin umutlarini bosa cikarmasin icindede benim.gitsem kotu bir haber alirmiyim gitmesem bebegm olustumu diye dusunuyorum ne yapcam bilmiyorum ne olur yardim edin ( 6+3 te boyleydi yardim edin akil verin cok zordayim kafamda buyuttum buyuttum celiskilerle dolu ve huzursuzum(

Eklentiler

• image.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 71
kalp atışları duyulmadı

6+3 kalp atisi ne duyulmasi karin ultrasyonundan bakti zaten kese gorundu bebekte gorunmedi kesemiz buyumus guzel dedi (((( ya bilmiyorum ya kafayi yiycem anlamadim icim icime sigmiyo yeminle.

Aleykümselam canım bence bu kadar kuruntu yapma kendini de üzme bende ilk gittiğimde aynı seninki gibiydi bebeğimin görüntüsü çok şükür her kontrolde biraz daha büyümüş olarak görüyorum. Muhtemelen kontrole gittiğinde doktorun sana meleğinin kalp atışlarını da dinletecektir :) zaten o sesi duyduktan sonra korku falan kalmıyor insanda. Sadece gebeliğin ilk üç ayı çok önemli diyorlar bu dönemde ağır kaldırma çok iş yapma kendini stresten uzak tut. Sonuçta Allah'tan geldik Allah'a döneceğiz. Bizi yoktan var eden Rabbimiz elbet karnındaki minik bebeğinin de koruyucusu olur ve onun tüm kaderi daha şimdiden yazılmıştır bile. Senin bu kadar korkman yalnızca sana zarar verir unutma

Canım öncelikle sakin olmalısın.Çok kuruntu yapmışsın.Forumda biraz gezinirsen senin durumunda olup da sonradan bebeğini gören çok kişi var.Biraz kafandan uzaklaştır bu düşünceleri.Sonuçta Allah'ın dediği olur.Uzat ayaklarını istirahat et biraz yarın güzel haberlerini bekliyor olacağız

Bayanlar cok fazla akintim var ya gunluk ped kullanmak zararli midir bilen var mi
Bi doktorun makalesinde okumuştum ilk zamanlar akıntının normal olduğunu günlük ped kullanmanın bir sakıncası olmadığını yazıyordu.Ama mutlaka pamuklu olanlardan al.Akıntın kokulu ve koyu renk olmadığı müddetçe sıkıntı yoktur.Kokulu ise enfeksiyon olabilir doktoruna danış ama yinede canım.

merhabalar yeni katıldım ilgimi çekti burası
bende 5+5 haftalık hamileyim daha şimdiden çok zorlanıyorum allahım herkeze sağlıklı bir hamılelık geçirmesini nasip eder inşallah..

Tsk ederim verdiginiz morel icin iste soylerken kolayda basaramiyorum bir turlu aklimdan cikaramiyorum allaha surekli el acip dua ediyorum sadece sizinde duaniza ihtiyacim var yagrin iyi haber verebilirim insallah tabi gitmeye cesaret bulup gidersem ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…